Аз не съм.
Кой днес е станал
Кой днес е станал
със задника нагоре, а? 
Аз не съм.
Аз не съм.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Света вода ненапита
Re: Кой днес е станал
нали знаеш: накъдето и да се обърнеш, задника ти е все отзад... 
Виж подводницата!
az oshte ne sum lqgala...[unknown] написа:със задника нагоре, а?
Аз не съм.
аз стъпих първо с дясното краче с стоях така 20 мин. докато се събуди и другото, че да стана, а дупето ми още спи....[unknown] написа:със задника нагоре, а?
Аз не съм.
Ако сте се събудили и не знаете с кой крак да стъпите на земята изпратете SMS със текст KRAK и вашето име на номер 1717.eti4ka написа:аз стъпих първо с дясното краче с стоях така 20 мин. докато се събуди и другото, че да стана, а дупето ми още спи....[unknown] написа:със задника нагоре, а?
Аз не съм.:rotfl24:
vyara написа:Ако сте се събудили и не знаете с кой крак да стъпите на земята изпратете SMS със текст KRAK и вашето име на номер 1717.eti4ka написа:аз стъпих първо с дясното краче с стоях така 20 мин. докато се събуди и другото, че да стана, а дупето ми още спи....[unknown] написа:със задника нагоре, а?
Аз не съм.:rotfl24:
има ли значение с коя ръка ще пратя sms-a?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
А в нашето село казват: не можеш да си пръднеш по-високо от гъза.Метаморф написа:нали знаеш: накъдето и да се обърнеш, задника ти е все отзад...
- Света вода ненапита
може... през устата...Амаранта написа:А в нашето село казват: не можеш да си пръднеш по-високо от гъза.Метаморф написа:нали знаеш: накъдето и да се обърнеш, задника ти е все отзад...
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 24.12.08, 22:19, променено общо 1 път.
Ти сега какво, опитваш се да кажеш, че съм простачка ли?Капинчо написа:
Нали. Пък после Дарки на мен ми вика простак.
- Света вода ненапита
е, така е! като лепнат на някого етикетче...Капинчо написа:Нали. Пък после Дарки на мен ми вика простак.Амаранта написа:А в нашето село казват: не можеш да си пръднеш по-високо от гъза.Метаморф написа:нали знаеш: накъдето и да се обърнеш, задника ти е все отзад...
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
...
- Света вода ненапита
не забравяй, че трябва да се възхищаваш и на ЗлаткаКапинчо написа: Трябва и графити да обичаш и на Азис да се наслаждаваш.
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
...
- Света вода ненапита
или един и същ човек...Капинчо написа:Да бе, изпуснах най-важното. Те като гледам едната и чета другата, да не се окажат близначки.Метаморф написа:не забравяй, че трябва да се възхищаваш и на ЗлаткаКапинчо написа: Трябва и графити да обичаш и на Азис да се наслаждаваш.
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
...
Метаморф написа:или един и същ човек...Капинчо написа:Да бе, изпуснах най-важното. Те като гледам едната и чета другата, да не се окажат близначки.Метаморф написа:не забравяй, че трябва да се възхищаваш и на ЗлаткаКапинчо написа: Трябва и графити да обичаш и на Азис да се наслаждаваш.
критериите ги разбрах, само това със Златка не ми стана ясно.
Дарк пишеше с такъв ник назад, ако не се лъжа.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
простак съм си... признавам си без бой...Semiramis написа:то е ясно кой е простак и без етикети
.
Виж подводницата!
На мен цял ден ми вървиии едно никакво . И смятам да обърна кармата , като отида и се унищожа в някой бар
На пук на всичко , което трябва да свърша , по добре да е с махмурлук .
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.