Войната взе нови жертви :(
Войната взе нови жертви :(
За войната по пътищата говоря. В Бяла - Русенско. Автобус с 30 човека вътре. 18 вече ги няма.... другите в болница... Уджас 
Чудех се дали да пусна и аз тема...
Ужасно...Край Бяла стават толкова много катастрофи. И почти винаги турски шофьори на тирове са виновните
Понякога се е случвало ежеседмично да стават тежки катастрофи с жертви. То какво да се коментира изобщо.
Мъжа ми ходи тая вечер да дарява кръв.
Господ да прости невинните хорица и да пази нас...
Ужасно...Край Бяла стават толкова много катастрофи. И почти винаги турски шофьори на тирове са виновните
Понякога се е случвало ежеседмично да стават тежки катастрофи с жертви. То какво да се коментира изобщо.
Мъжа ми ходи тая вечер да дарява кръв.
Господ да прости невинните хорица и да пази нас...
- Глас в пустиня
- Dark Angel
Re: Войната взе нови жертви :(
Втрещих се от първото изречение във вестника: "ТИР без спирачки..." Бахмааму, нима е възможно една такава тежка машина да се кара в неизправност?? Умът ми него побира....Gaspode написа:За войната по пътищата говоря. В Бяла - Русенско. Автобус с 30 човека вътре. 18 вече ги няма.... другите в болница... Уджас
Бог да ги прости хората ...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Gaspode написа:За войната по пътищата говоря. В Бяла - Русенско. Автобус с 30 човека вътре. 18 вече ги няма.... другите в болница... Уджас
Още снощи си мислех, защо всяка година покрай Коледа или Великден даваме толкова жертви-ние българите (не знам как е по странство). Някаква кръвнина ще да е .....
Мир на душите на загиналите (добре, че няма дечица)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
напълно съм съгласен с това!frisky lioness написа:Gaspode написа:За войната по пътищата говоря. В Бяла - Русенско. Автобус с 30 човека вътре. 18 вече ги няма.... другите в болница... Уджас
Още снощи си мислех, защо всяка година покрай Коледа или Великден даваме толкова жертви-ние българите (не знам как е по странство). Някаква кръвнина ще да е .....Отново Коледата ще е черна за много семейства............
не е случайно хич
- Stranniche
- Обратна връзка:
В случая на пътя е имало знаци за намаляване на скоростта, както и за участък с висока концентрация на ПТП..caliostro написа:виждал съм шосета на които стават жестоки катастрофи.vyara написа:Автобус с румънски туристи...caliostro написа:това е втори случай на това място
преди около 15 г пак е било нещо такова
идеална видимост прав участък и все на тези места жертви.
нямам обяснение
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Висока скоростcaliostro написа:виждал съм шосета на които стават жестоки катастрофи.vyara написа:Автобус с румънски туристи...caliostro написа:това е втори случай на това място
нямам обяснение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Преди 2 години в ЮЗ Азия точно по Коледа удари цунами, при което загинаха близо 230 000 души, 1/3 от които деца.caliostro написа:напълно съм съгласен с това!frisky lioness написа:Gaspode написа:За войната по пътищата говоря. В Бяла - Русенско. Автобус с 30 човека вътре. 18 вече ги няма.... другите в болница... Уджас
Още снощи си мислех, защо всяка година покрай Коледа или Великден даваме толкова жертви-ние българите (не знам как е по странство). Някаква кръвнина ще да е .....Отново Коледата ще е черна за много семейства............
не е случайно хич
Тогава не празнувахме Нова Година - повечето ми приятели бяха от тези райони.
Последно промяна от Stranniche на 08.12.06, 10:13, променено общо 1 път.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Хем претоварени, хем с неизрядно превозно средство, хем не спазват никакви знаци и карат с бясна скорост - хроника на много предизвестени смърти! Нямам думи!!!!!!!!!!vyara написа:В случая на пътя е имало знаци за намаляване на скоростта, както и за участък с висока концентрация на ПТП..caliostro написа:виждал съм шосета на които стават жестоки катастрофи.vyara написа:Автобус с румънски туристи...caliostro написа:това е втори случай на това място
нямам обяснение
- Dark Angel
да, всичко се изръчква да изпреварва като види прав участък след дълго пълзенеfrisky lioness написа:Висока скоростcaliostro написа:виждал съм шосета на които стават жестоки катастрофи.vyara написа:Автобус с румънски туристи...caliostro написа:това е втори случай на това място
нямам обяснение