Та сега трябва да рискувам с някоя непозната - много ме е страх !
Много съм тъжна
Много съм тъжна
Случи се нещо ужасно - падна ми единият нокът , а се скарах ужасно с маникюристката ми - такава е злобна и дребнава , почти , като някои от вас 
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
-
Дядо Капинчо
Re: Много съм тъжна
Бе не мога да разбера що са ви по два нокътя на секи пръст.Barbie написа: падна ми единият нокът
Barbie написа:Случи се нещо ужасно - падна ми единият нокът , а се скарах ужасно с маникюристката ми - такава е злобна и дребнава , почти , като някои от вас
братовчедка ми е маникюристка........... с не е злобарка
- Света вода ненапита
аууу... това си е напрво трагедия... 
абе... да те питам, ако си доволна от новата си маникюристка, може ли да ми дадеш координатите й, че ме мързи да си изрежа ноктите...
абе... да те питам, ако си доволна от новата си маникюристка, може ли да ми дадеш координатите й, че ме мързи да си изрежа ноктите...
Виж подводницата!
Метаморф написа:аууу... това си е напрво трагедия...
има флексове на добра цена, режеш веднъж и не повтаряш!:rotfl24:
- Света вода ненапита
eti4ka написа:Метаморф написа:аууу... това си е напрво трагедия...
Виж подводницата!
Метаморф написа:eti4ka написа:Метаморф написа:аууу... това си е напрво трагедия...
eti4ka написа:Метаморф написа:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
holi_day написа:eti4ka написа:Метаморф написа:
- Света вода ненапита
альоооо... ти що ми крадеш аватара, м?holi_day написа:eti4ka написа:Метаморф написа:
Виж подводницата!
Ти май се влияеш от аватарите си. Вчера какъв озъбен беше... глей се днес.Метаморф написа:....
Внимавай с аватарите. Че и с подписите.
плагиатствамМетаморф написа:альоооо... ти що ми крадеш аватара, м?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Света вода ненапита
vyara написа:Ти май се влияеш от аватарите си. Вчера какъв озъбен беше... глей се днес.Метаморф написа:....
Внимавай с аватарите. Че и с подписите.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
плагиатка!holi_day написа:плагиатствамМетаморф написа:альоооо... ти що ми крадеш аватара, м?
Виж подводницата!
Обиждач!Метаморф написа:плагиатка!
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
Метаморф написа:vyara написа:Ти май се влияеш от аватарите си. Вчера какъв озъбен беше... глей се днес.Метаморф написа:....
Внимавай с аватарите. Че и с подписите.(това е озъбване)
утре най вероятно ще е потънал в нечие деколте........
- Света вода ненапита
от твоите пръстета в божиите очичкиeti4ka написа:утре най вероятно ще е потънал в нечие деколте........:winkw:
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
мдааам... никога не е късно... да направиш мръсно...vyara написа:Днес още не е свършило.
Виж подводницата!
Като поет го каза. С рима!Метаморф написа: мдааам... никога не е късно... да направиш мръсно...
Ние....ъъъ...да излезем ли за малко?Метаморф написа:от твоите пръстета в божиите очичкиeti4ka написа:утре най вероятно ще е потънал в нечие деколте........:winkw:
Метаморф написа:от твоите пръстета в божиите очичкиeti4ka написа:утре най вероятно ще е потънал в нечие деколте........:winkw:
ами....... дано!!!!!!!
- Света вода ненапита
"Като" за благозвучие ли е?vyara написа:Като поет го каза. С рима!Метаморф написа: мдааам... никога не е късно... да направиш мръсно...
Виж подводницата!
Ти по-добре кажи за деколтетата и ценитеМетаморф написа: "Като" за благозвучие ли е?
- Света вода ненапита
стойте си бре! аз съм ексхибиционистesti написа:Ние....ъъъ...да излезем ли за малко?Метаморф написа:от твоите пръстета в божиите очичкиeti4ka написа:утре най вероятно ще е потънал в нечие деколте........:winkw:
:blum:
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
що? да не си обърнАла резбата и сега проучваш ценово пазара?4avdar4e написа:Ти по-добре кажи за деколтетата и ценитеМетаморф написа: "Като" за благозвучие ли е?
Виж подводницата!
esti написа:Ние....ъъъ...да излезем ли за малко?Метаморф написа:от твоите пръстета в божиите очичкиeti4ka написа:утре най вероятно ще е потънал в нечие деколте........:winkw:
:blum:
няма нужда ние нищо не правим.........ОЩЕ!!!!:rotfl24:
Ааа, не бе, сакън.. Пу-пу, да не чуе дявола!!! Чудя се след инвестицията в ЦЕЗ и Топлофикация, къде да инвестирам парите от бурканите, че да ги подаря на Верка и ФрискиМетаморф написа: що? да не си обърнАла резбата и сега проучваш ценово пазара?
- Света вода ненапита
как къде?!4avdar4e написа:Ааа, не бе, сакън.. Пу-пу, да не чуе дявола!!! Чудя се след инвестицията в ЦЕЗ и Топлофикация, къде да инвестирам парите от бурканите, че да ги подаря на Верка и ФрискиМетаморф написа: що? да не си обърнАла резбата и сега проучваш ценово пазара?
в Даймлер-Бенц, естествено!
Виж подводницата!
Глей сега, след такава инвестиция тип Барби, в ноктопластика и друга пластика, Даймлер-Бенцовете сами ще поискат да инвестират в менМетаморф написа: как къде?!
не чете ли вчера за хотелите......... само теб чакат!:winkw::lol:Метаморф написа:как къде?!4avdar4e написа:Ааа, не бе, сакън.. Пу-пу, да не чуе дявола!!! Чудя се след инвестицията в ЦЕЗ и Топлофикация, къде да инвестирам парите от бурканите, че да ги подаря на Верка и ФрискиМетаморф написа: що? да не си обърнАла резбата и сега проучваш ценово пазара?
- Света вода ненапита
глей сега... познавам един, дето докарва от немечко производи на фирмата на г-н Бенц... на мноу добри цени...4avdar4e написа:Глей сега, след такава инвестиция тип Барби, в ноктопластика и друга пластика, Даймлер-Бенцовете сами ще поискат да инвестират в менМетаморф написа: как къде?!
ей, на - шефа вчера си урЕди един сребрист металик за 10 бона в левове...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
е те тва вече си е чиста перверзия - да си чета сам темите, дето съм пуснАл...eti4ka написа: не чете ли вчера за хотелите......... само теб чакат!:winkw::lol:
Виж подводницата!
Метаморф написа:е те тва вече си е чиста перверзия - да си чета сам темите, дето съм пуснАл...eti4ka написа: не чете ли вчера за хотелите......... само теб чакат!:winkw::lol:
ама аз без да искам стана.........
- Света вода ненапита
eti4ka написа:Метаморф написа:е те тва вече си е чиста перверзия - да си чета сам темите, дето съм пуснАл...eti4ka написа: не чете ли вчера за хотелите......... само теб чакат!:winkw::lol:
ама аз без да искам стана.........:shy::shy::shy:
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
Капинчо написа:Пък аз и да искам и да не искам ...eti4ka написа: ама аз без да искам стана.........:shy::shy::shy:
сигурна съм, че има решение и за теб!!!!