.....проекцииsnowprincess написа:ми, тя в момента е много важнаSnejinka написа:е мерси , но не съм и от най културните
а онази е някаква мастия , дето иска май много да се доказва :) ненаситна е колко трябва да сме важни , налиии
фанала е един слаб и безволев мъж за кура, има влияние над него и го "води" накъдето си иска
Чудя се
Не искам да и имам търпението, на Мнемозина.doktorka написа:Йо!Green Light написа:Фактически, постинга ти, Сете, е три в едно! Първото безсмислено в него са скобите. Второто е хъм- смисъла. Опошляването не може да се впише в категорията морално/ неморално. И третото безсмислено нещо е смеха. Даже и да извлека смисъл от заигравката с революцията и назначението на Мнемозина за завеждаш морала пак не става смешно. Аз чета всичко, та не вярвам да съм изтървал някъде някой майтап. Понеже ти нищо не обясняваш и нищо не казваш, понеже също така си някъде на лов, та пак нищо няма да кажеш пък и да не беше на лов се същото ще направиш, та на мен ми остава да предполагам. Първо предполагам, че си някога си забелязал това че на теб или па на доксъна и т.н. Мнемозина, може би, бак ин тайм, е посочила къде свършва моралната граница и почва територията на неморалното. После, пак така предполагам, че за революция говориш като си мислиш за гладни бунтове, покрай енергийната и финансовата криза и си представяш сигурно нещо че ще има да става, че даже после ще свърши, нали, та да има и водолеи. Аз с удоволствие бих се включил в такова обсъждане. Само че не мога. Все едно да говоря на вятъра. Ти, нали като такъв се описа. Вятър. Казват че японския език има същите нюанси като българския, та дано да ги усещаш всичките, като ти кажа че да си човек- вятър може би в един момент означава да си вятърничав. Ако речеш да ми обясняваш аз съм тука. Слушам. Аз съм камък, земя, опитвам се да не помръдвам от мястото си. Харесва ми да се мисля за скала, но не претендирам. Може да съм просто ръб.Set написа:Опошляването морално или (а)морално е?
Гриййййни....
Когато Мнемозинка ми посочи къде започва "състраданието" и помощта към слабите и свършва "клюкарстването " и задкулисните манипулации...
тогава може да си говорим...за мораааалллл
сега тя ли е слабата? че е по-трудно..?
сладурковци....
МИслиш ли че тя,ти или той сте ми мерило за морал?
хахахахха....
задаването на въпрос при явно същствуваш отговор е като размахване на пръст...ма не ни стиска да го размахаме поименно.
даскалките навремето пишеха двойки поименно...
а не принципно, ученици ...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
не...Стефанова&Панчев написа:.....проекцииsnowprincess написа:ми, тя в момента е много важнаSnejinka написа:е мерси , но не съм и от най културните
а онази е някаква мастия , дето иска май много да се доказва :) ненаситна е колко трябва да сме важни , налиии
фанала е един слаб и безволев мъж за кура, има влияние над него и го "води" накъдето си иска
тъкмо по темата е.
на мен ли говориш?doktorka написа:силата на слабия?Semiramis написа:Не искам да и имам търпението, на Мнемозина.
:rotfl24:
точноdoktorka написа:не,ти нямаш търпението на Мнемозина...Semiramis написа:на мен ли говориш?doktorka написа:силата на слабия?Semiramis написа:Не искам да и имам търпението, на Мнемозина.
:rotfl24:
- Green Light
Съдейки по това:Set написа:Какво му е на нейното търпение?Semiramis написа:
Не искам да и имам търпението, на Мнемозина.
Мнемозина написа:Set написа:doktorka написа:Мнемозина написа:shshtt написа:...
става омагьосан кръг
Аха, именно.
Просто се чудя доколко двата случая са различни.
параноя?
Е-баси как си затрая...
Малко ви поизнервих, извинявам се, но не предполагах, че сте чак толкова нетърпеливи.
Така.
Слушай сега внимателно, Сете, щото няма да повтарям.
Значи, опошляването е акт не етически (морално-аморално), а естетически.
Второ, имам неприятния навик да задавам въпроса, когато отговорът някак си се е самоналожил. И нищо параноично няма в него, само се чудех има ли смисъл да говоря с теб или няма.
И сега - дръж се здраво, за да не припаднеш от радост:
Не знам на кого се отказва и на кого - не, обаче аз в тоз момент с удоволствие те зарязвам.
Оттук нататък проблемът с личния ти аморал и с революционния такъв си остава изцяло твоя отговорност. Мен просто ме ня-ма, ура!
търпението на Мнемозина свърши. Това и е на търпението.
- Green Light
Моето също, значи сме си партия със Сплинтър. Но партия или не, за Сплинтър ми дреме на шапката, никога един лаф не съм си казал с него. Пък Мнемозина ще ми липсва. Много голямо парче се отчупи от форума тоя път, Сете.Set написа:Търпението ми е безграничноGreen Light написа:
.....
търпението на Мнемозина свърши. Това и е на търпението.*
* - учителят Сплинтър (на тортилес нинжъ ментора)
znaeh si az...vyara написа:Мнемозина остави Сет, нас още не е.Green Light написа: Моето също, значи сме си партия със Сплинтър. Но партия или не, за Сплинтър ми дреме на шапката, никога един лаф не съм си казал с него. Пък Мнемозина ще ми липсва. Много голямо парче се отчупи от форума тоя път, Сете.
doktorka написа:vyara написа: :winkw:quote]
толкова неприятен ми стана този емотикон напоследък
Спокойно, и на мен толко ми дреме на шапката за сплинтър.Green Light написа:Моето също, значи сме си партия със Сплинтър. Но партия или не, за Сплинтър ми дреме на шапката, никога един лаф не съм си казал с него. Пък Мнемозина ще ми липсва. Много голямо парче се отчупи от форума тоя път, Сете.Set написа:Търпението ми е безграничноGreen Light написа:
.....
Виж, Мнемозина е друго нещо. И на мен ще ми липсва....
Особено нейните морални и принципни норми.
Тя е един стожер на морала, етиката и естетиката.
Помоли и се за благото на тоя клуб и от твое име да се върне.
А аз ще си пиша как си знам. Няма да и преча.
Memento mori.
Разбира се. Тя мислено е тук сред насvyara написа:Мнемозина остави Сет, нас още не е.Green Light написа: Моето също, значи сме си партия със Сплинтър. Но партия или не, за Сплинтър ми дреме на шапката, никога един лаф не съм си казал с него. Пък Мнемозина ще ми липсва. Много голямо парче се отчупи от форума тоя път, Сете.
Memento mori.
- Глас в пустиня
А кои сте "вас"?Set написа:Разбира се. Тя мислено е тук сред насvyara написа:Мнемозина остави Сет, нас още не е.Green Light написа: Моето също, значи сме си партия със Сплинтър. Но партия или не, за Сплинтър ми дреме на шапката, никога един лаф не съм си казал с него. Пък Мнемозина ще ми липсва. Много голямо парче се отчупи от форума тоя път, Сете.
Нека остане една наша малка тайнаБоЕВ написа:А кои сте "вас"?Set написа:Разбира се. Тя мислено е тук сред насvyara написа:Мнемозина остави Сет, нас още не е.Green Light написа: Моето също, значи сме си партия със Сплинтър. Но партия или не, за Сплинтър ми дреме на шапката, никога един лаф не съм си казал с него. Пък Мнемозина ще ми липсва. Много голямо парче се отчупи от форума тоя път, Сете.
Ти боев да не би да се цепиш от колектива нещо
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
- Green Light
Нареждаш ли ми, Сете? Не знам как да избегна влизането в твоя тон. Знаеш, виждал си, река ли, влизам! Търпението ми няма да се изчерпи, но виж забавлението в тоя разговор издъхна в мъки.Set написа:Спокойно, и на мен толко ми дреме на шапката за сплинтър.Green Light написа:Моето също, значи сме си партия със Сплинтър. Но партия или не, за Сплинтър ми дреме на шапката, никога един лаф не съм си казал с него. Пък Мнемозина ще ми липсва. Много голямо парче се отчупи от форума тоя път, Сете.Set написа:Търпението ми е безграничноGreen Light написа:
.....
Виж, Мнемозина е друго нещо. И на мен ще ми липсва....
Особено нейните морални и принципни норми.
Тя е един стожер на морала, етиката и естетиката.
Помоли и се за благото на тоя клуб и от твое име да се върне.
А аз ще си пиша как си знам. Няма да и преча.
Аз, лично притежавам морал, мисля че имам представа от етика, що се отнася до естетиката, обаче, не знам, май не съм естет. Опитвам се, според възможностите си. Това е нещо което се възпитава и аз знам толкова, че да преценя, че има хора, които са по- големи спецове в тая област, от мен. Мнемозина е добър пример за такъв.
Е аз какво различно казвам?Green Light написа:
Нареждаш ли ми, Сете? Не знам как да избегна влизането в твоя тон. Знаеш, виждал си, река ли, влизам! Търпението ми няма да се изчерпи, но виж забавлението в тоя разговор издъхна в мъки.
Аз, лично притежавам морал, мисля че имам представа от етика, що се отнася до естетиката, обаче, не знам, май не съм естет. Опитвам се, според възможностите си. Това е нещо което се възпитава и аз знам толкова, че да преценя, че има хора, които са по- големи спецове в тая област, от мен. Мнемозина е добър пример за такъв.
Помоли я да се върне. Нали това ти казвам.
Ти като нареждане ли го приемаш?
Memento mori.
Re: Чудя се
удоволствието понякога е голямоМнемозина написа:какво ли е удоволствието от опошляването и снизяването.
страхотно усещане е
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Чи как!Quid написа:удоволствието понякога е голямоМнемозина написа:какво ли е удоволствието от опошляването и снизяването.
страхотно усещане е
Memento mori.
мнооо е важно.........Set написа:Чи как!Quid написа:удоволствието понякога е голямоМнемозина написа:какво ли е удоволствието от опошляването и снизяването.
страхотно усещане е
всъщност няколко са важните неща
да мое да позачакаш
да мое да избереш точния момент и точния метод
луд кеф е
Спонтанно е още по-сладкоQuid написа:мнооо е важно.........Set написа:Чи как!Quid написа:удоволствието понякога е голямоМнемозина написа:какво ли е удоволствието от опошляването и снизяването.
страхотно усещане е
всъщност няколко са важните неща
да мое да позачакаш
да мое да избереш точния момент и точния метод
луд кеф е
Memento mori.
Мда. Квото удоволствие изпитват и скакалците. Скакалеца е гадно насекомо, някой му викат- вредител, което унищожава всичко свежо по пътя си и след като нищо не остане, се мести на ново място...Quid написа:удоволствието понякога е голямоМнемозина написа:какво ли е удоволствието от опошляването и снизяването.
страхотно усещане е
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

не знам[unknown] написа:Мда. Квото удоволствие изпитват и скакалците. Скакалеца е гадно насекомо, някой му викат- вредител, което унищожава всичко свежо по пътя си и след като нищо не остане, се мести на ново място...Quid написа:удоволствието понякога е голямоМнемозина написа:какво ли е удоволствието от опошляването и снизяването.
страхотно усещане е
до сега не съм бил скакалец
у някой друг живот ако съм скакалец мое и да видя как е
за да мое да мразиш едно от задължителните неща е да мое да обичаш братчед
нещата са свързани и всякакво дистанциране от човешката природа е неква поза и куртоазия
Ква любов и омраза те гонят, ся, а?Quid написа:не знам[unknown] написа:Мда. Квото удоволствие изпитват и скакалците. Скакалеца е гадно насекомо, някой му викат- вредител, което унищожава всичко свежо по пътя си и след като нищо не остане, се мести на ново място...Quid написа:удоволствието понякога е голямоМнемозина написа:какво ли е удоволствието от опошляването и снизяването.
страхотно усещане е
до сега не съм бил скакалец
у някой друг живот ако съм скакалец мое и да видя как е
за да мое да мразиш едно от задължителните неща е да мое да обичаш братчед
нещата са свързани и всякакво дистанциране от човешката природа е неква поза и куртоазия
Да съм писал тук нещо за любов? А за омраза?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

-
Дядо Капинчо
е на всичкиКапинчо написа:Щот им са ебе?Quid написа:всичко е любов и омраза
останалото е кинти
за кво според теб хората се клатят и клатуркат
но никой не ги и пита а направо си ги клатят:blum: