Скакалци,
-
Дядо Капинчо
Re: Скакалци,
Не ми отговаряй на въпроса с въпрос. Тва ме вбесява.Капинчо написа:Що питаш? Ша на ловиш ли?[unknown] написа:как е?
Скачате ли, скачате ли?..
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

-
Дядо Капинчо
Владееш силата викаш, ха-ха...Капинчо написа:Що те вбесява? Сподели. Аз владея силата и мога да ти помогна.[unknown] написа:Не ми отговаряй на въпроса с въпрос. Тва ме вбесява.Капинчо написа:Що питаш? Ша на ловиш ли?[unknown] написа:как е?

Ако Боев си тръгне, ще избледнея до черно.

-
Дядо Капинчо
Блъскай! Хаха...Set написа:[unknown] написа:esti написа:

Ако това е силата, и аз я владея. Ама не е. И ти какво ли знаеш за мен. И какво ли знаеш за силата..Капинчо написа: Определено!
Представи си:
Сърцето ти бие неравномерно
усещаш го с цялото си тяло
от слънчевия ти сплет извира горещина и те обгръща за секунди
Главата ти е в пламъци
Започваш да трепериш и както гориш ти става студено. Едновременно
Изпитваш неистов страх без да знаеш от какво.
Само след секунди започваш насилваш мозъка си да мисли за нещо опредлено и след минута всичко е изчезнало. Пак си си ти.
Никое хапче не е по-бързодействащо.
Това е силата.
Аз я владея.

-
Дядо Капинчо
Това е бля- бля. Силата е когато успееш да се справяш в невъзможни и абсурдни ситуации. Да оцеляваш ден след ден, години наре, във враждебна среда. Е, тва е силата, ама ти не си наясно с нея.Капинчо написа:За теб не знам нищо, но чувствам достатъчно. Колкото и да ти е неприятно, доста си приличаме (можеш да не го приемаш).[unknown] написа:Ако това е силата, и аз я владея. Ама не е. И ти какво ли знаеш за мен. И какво ли знаеш за силата..Капинчо написа: Определено!
Представи си:
Сърцето ти бие неравномерно
усещаш го с цялото си тяло
от слънчевия ти сплет извира горещина и те обгръща за секунди
Главата ти е в пламъци
Започваш да трепериш и както гориш ти става студено. Едновременно
Изпитваш неистов страх без да знаеш от какво.
Само след секунди започваш насилваш мозъка си да мисли за нещо опредлено и след минута всичко е изчезнало. Пак си си ти.
Никое хапче не е по-бързодействащо.
Това е силата.
Аз я владея.
Силата е да се справиш. Независимо как.
Вчера пак се справих. За пореден път. Четири отдела се бяха наежили до там, че не искаха да пратят титулярите си за обсъждане на общ процес на работа. Взех думата в самото начало. Говорих около 15 минути. После обсъдихме два ключови спорни момента. Съгласиха се с моето предложение. След срещата трима човека дойдоха да ми благодарят.
Днес процесът е ясен и всички са доволни.
Това е силата. Част от нея поне.

-
Дядо Капинчо
Кой ти говори за работа бе, Къпине? Ха-ха, в стоматологията невъзможни и абсурдни ситуации няма...Капинчо написа: Че ти какво мислиш правя в последните 8 години? Справям се абсурдни ситуации. Обективно половината от хората ми щяха да напуснат през последната година, ако не бях аз. При колегите ми мениджъри на отдели това е факт. Не ги държа с пари. Държа ги с искрени думи и държане на думата.
Не съм бил зъболекар. Сигурно е много трудно да работиш в това тясно пространство и хората да охкат в ръцете ти, но и да накараш хората да обичат работата си и да са лоялни въпреки всички простотии съвсем не е лесно. Аз се справям.
Не обичам хората, така абстрактно - всички, но има достатъчно читави хора заради които си струва да дадеш шанс и на останалите да покажат дли са такива.

-
Дядо Капинчо
Кой е скакалец, и кой - свежа ливада? Ти наясно ли си?[unknown] написа:как е?
Старая се да си изяснявам нещата. Засега съм наясно, че Боев и Мнемозина не са скакалци.Амаранта написа: Ти наясно ли си?

Всеки си поема отговорност за думите.esti написа:Доки, знаеш, че си ми слабост, но сега нещо ти се раздвои аршина.
До вчера скачаше срещу разни определения за теб, а сега ти ги раздаваш.
Мое па да скачам да те вардя. Кат рицър, хъ, хъ...А това, че по-горе с меч в ръка заплашваш дама, няма да го коментирам.

Не е там въпроса -[unknown] написа: Където си искам. Там съм. Мога и да съм скакалец, ако реша. И за някой съм такъв, знам. Да си плуват по течението.
шантаво ми се вижда, един подобен форум да става арена за дрязги -
някой си бил казал нещо и бил засегнал/ядосал/наранил друг. И оня - фръц - заминал си, или се скарал, или друго...
Никой никого не може да нарани - човек се бори със собствените си призраци и се ранява сам, особено тук.
ПП Тва "ти", дето използвам е така - за удобство, нищо лично:winkw:.
Ау..... ква мъдрост. Ся шси я запиша в тефтерчето...Амаранта написа:Не е там въпроса -[unknown] написа: Където си искам. Там съм. Мога и да съм скакалец, ако реша. И за някой съм такъв, знам. Да си плуват по течението.
някой си бил казал нещо и бил засегнал/ядосал/наранил друг. И оня - фръц - заминал си, или се скарал, или друго...
Никой никого не може да нарани - човек се бори със собствените си призраци и се ранява сам, особено тук.И ако нещо, написано от някого те засяга дълбоко, значи ти имаш проблем, сигналът е лично за теб, ти трябва да поработиш върху това. И няма нужда от кавги и драми.
ПП Тва "ти", дето използвам е така - за удобство, нищо лично:winkw:.

Абеееееееее....по- добре недей!4avdar4e написа:И си права, и не си.. Ама после ще пиша, като си оправя маникюра, ако не ме домързи, де..Амаранта написа: Не е там въпроса -
"Аз грях имам, ама и ти грях имаш, аркадаш..."
Последно промяна от Ън на 15.10.08, 20:48, променено общо 1 път.

- Глас в пустиня
Човек не може дса си тръгне от място където никога не е бил друже.[unknown] написа:Ако Боев си тръгне, ще избледнея до черно.
Подготвям едни снимки сега.
Твоаята тема така я приех. Пък ние сме тук. Как да не сме?!:-)БоЕВ написа:Човек не може дса си тръгне от място където никога не е бил друже.[unknown] написа:Ако Боев си тръгне, ще избледнея до черно.
Наздраве!

На сандвичи ли дружеБоЕВ написа:Човек не може дса си тръгне от място където никога не е бил друже.[unknown] написа:Ако Боев си тръгне, ще избледнея до черно.
Memento mori.