esti написа:
А мен ме учат на търпение и саможертва.
На смирение и преклонение пред техния кеф, мачкат ми егото ежедневно, като ми набиват в тиквата, че аз съм нищожна прашинка, родена само и единствено да бъде техен обслужващ персонал.
Дори моментите на галене и мъркане не са плод на тяхната любов към мен, а просто демонстрация на една от функициите ми на прислуга, целяща пълното им физическо и емоционално задоволяване.
Котките винаги правят само това, което искат и са най най най-егоистичните същества на света.
Обожавам ги.
Абееее.. ела да видиш на моя като му спра яденето на какво търпение и на каква саможертва е готов само и само да напълни дебелия тумбак!
Егоист ли? Ше види той котка боб яде ли! Още от утре почвам да го тренирам за изпита със зеления домат
a taka...
az shte mu pokaja de e "swobodata Sancho!"...
;);)
doktorka написа:
a taka...
az shte mu pokaja de e "swobodata Sancho!"...
;);)
Нема му даваш салам, че те убих!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
На мен пък ми е забавно! Нама толкова много щурутии събрани на едно място. Протестирам единствено срещу сравнението с "облигация", авторът е допуснал груба грешка като не е направил разлика между акция и облигация.
На мен пък ми е забавно! Нама толкова много щурутии събрани на едно място. Протестирам единствено срещу сравнението с "облигация", авторът е допуснал груба грешка като не е направил разлика между акция и облигация.
Чакай тогаз да ти цитирам на Сета (къде го тоз човек? ) един лаф:
Мъжете са като тиганите - обичат да им е топло на дупето, мазно на корема и да ги държат за дръжката...
Много дълго за четене това . Сега не ми е дошла музата , да ти кажа честнно .
Ама понякое време тия дни ще се постарая да му хвърля един поглед .Аз си мислех за онова по- нагоре написаното . Пак нещо не съм разбрала , както винаги да му се не види ..
Много дълго за четене това . Сега не ми е дошла музата , да ти кажа честнно .
Ама понякое време тия дни ще се постарая да му хвърля един поглед .Аз си мислех за онова по- нагоре написаното . Пак нещо не съм разбрала , както винаги да му се не види ..
не бе всичко си е ок - не си пропуснала нищо че не си прочела
майтапех се понеже гленка се забавлява да ни гледа как реагираме на глупостите и
Леко брадясали, леко намръщени
Леко влюбени в себе си, сме и…
Леко обичаме и децата и къщата
Леко преглъщаме се, но все пак и…
Леко, все по-леко се прегръщаме
Леко се галим по раните и ни боли
Леко разочаровани от живота си
Леко отпускаме се, но се връщаме
Леко брадясали, леко намръщени
Леко влюбени свенливи и искрени
Леки мъже ли сме, май пак ще вали!?