esti написа:
Колко е сумата някой знае ли?
Виж...не е въпроса за плащането. А за самия акт на плащането...
host.bg/ Не говоря на теб, а към всички.. разсъждавам така да се каже.
Боже..

аз и "разсъждавам". Нищо де..
Ако смяташ, че това място е едно "лайно, което забъркахме в мрака", както се изразяват моите любимцци от "10-те неща, които мразя в теб"

, защо трябва и да плащаш за това?! Без значение дали е 1 лев или 1000 евра..
Същото е като да платиш сметката на съседната маса /и го правиш защото ти харесват хората там и имаш повод или ...не го правиш, щото са ти овикали вечерта и са ти пяли караоке на азисочалга/.
Няколко пъти БОФ-аджиите изреваха защо не им е приятно тук да се носят дрязги и да се пренасят лични и кухненски взаимоотношения /към съветите и съчувствието в тежки моменти никой не е повдигнал глас да се кара/. Не защото са един вид домакини и ни плащат сметката на масата било буквално, било защото се налага да изтупат трохите, да изперат покривката и да зачистят фасовете дето ние или от другите маси сме оставили по пода, в саксиите или в чиниите. Това им струва време, нерви и...реципрочно още кнти. Дори само да почистят мястото /забравяме за сметката... тя е веднъж годишно и може да си позволят да почерпят с бира всеки от заведението- примерно/.
Яд ги е заради идеята, че това място беше създадено за да е чистичко, подредено, достъпно и приятно за беседи на кафе, чай или там кой квото пие /примерно троянска сливова/ . И заради това всеки от тях се впрегна навремето да вложи от себе си за да е такова мястото /помните историята ако се замислите от къде и как дойдохме тук/ И в бара като се развика пиянската компания викат бодигарда и следва изхвърляне. Или затваряне..ако бабаитите са повечко и настоятелни за ежедневно присъствие с шибаните си нрави.
Да, Сет се държи собственически. След няколко опита да въдвори ред у бара..мина на друга вълна. И то е щото не срещна разбиране в уж разбраните хора от компанията само и само да покаже опакото на дланта и че може по друг начин. Щом "вие" можете да правите квот си искате и "аз" мога.. Рем си тръгна/да тръгна си, защото и когато го скапваха от работа все пак намираше време за тук поне с едно "здрасти"/ защото си е такъв... не обича конфликтите и ако с думи прости не го разберат, значи няма и с бой да стане. Маготича само, мята по някоя реплика за ред в пясъчника в редките моменти, които е успяла да открадне от сутрешното си или слетобедното кафе и то само защото все още вярва в разума на тук пишещите. Питкиния...и аз го ненавиждам егаси и гада

/щот е у сърцето на Магич вместо мене.

/. Но и с неговото чувство за хумор не успя да се впише тук. Както виждате...не тормози никой повече след последните крамоли преди месеци породени за мен от недоразумение в разбирането на написаното от двете страни. И той си е особняк... засяга се лесно и се пали. Както и Ънноуна. Кибритлии..по различен начин. Така и не успях да вляза в конфликта и някак мина покрай мен заради моята липса на време. Добре, че и двамата имате по едно ангелче до себе си.

За равновесие.
Моля Ви, спомнете си каква беше идеята да сме тук и защо тук /все още/ няма модератори!. За новите...извинени сте. Не знаете. Ще се научите. А думите са също толкова тежки "оръдия на труда", както и чук тип "вария"- 12 килограма. Могат да увредят до неузнаваемост. Или да бъдат разбрани превратно и да настане патаклама.
Това бяха моите 5 нощни цента. Уточнявам, че са само разсъждения върху това, което ми се струва че виждам и може и да няма никаква връзка с лица и събития от форумния живот. Може и некви мармоти да завиват шоколада.. а всички пишещи и админите вкупом да са некви неземни гадове. Аз също. Все ми се ще да мисля, че е друга бирата обаче..
Наздраве!