летящ холандец един такъв някакъв, миг преди да тупне на земята

и малко жълто...наближава петък...

абе, нека да е шарено

Барак обама срещнах по пътя...

А раните, раните зарастват понякога.

Е тва е!
Толкоз си мога.
ДУМИ НЯМАМ!!!БоЕВ написа:Днес денят беше в преобладаващо червено.
летящ холандец един такъв някакъв, миг преди да тупне на земята
и малко жълто...наближава петък...
абе, нека да е шарено
Барак обама срещнах по пътя...
А раните, раните зарастват понякога.
Е тва е!
Толкоз си мога.
Доста са сходни:lol:, от доста време се каня да отида там, изкушение си е.Капинчо написа:По скоро "циганското НДК".Баба Яга написа:
Максуда?
Тва някъде у нашто район ли е?majemela4ka написа:
Капинчо написа: Къде - в Циганското НДК? Шегувкам се. Другото не го знам къде е.
до двореца на децата4avdar4e написа:Тва някъде у нашто район ли е?majemela4ka написа::shocked:
и аз се мисля да ходя тамБаба Яга написа:Имах предвид Максуда, има доста материал за снимки.Преди два дни минах от там и имаше доста колоритни образи, добри снимки ще станат - красти разни.
Кент написа:и аз се мисля да ходя тамБаба Яга написа:Имах предвид Максуда, има доста материал за снимки.Преди два дни минах от там и имаше доста колоритни образи, добри снимки ще станат - красти разни.
ще брадясам и няма
да се къпя известно време
преди това
обаче:lol:
какво е/ къде е Максуда?!:shy:Баба Яга написа:Кент написа:и аз се мисля да ходя тамБаба Яга написа:Имах предвид Максуда, има доста материал за снимки.Преди два дни минах от там и имаше доста колоритни образи, добри снимки ще станат - красти разни.
ще брадясам и няма
да се къпя известно време
преди това
обаче:lol:Ако те кача в нета после да не се сърдиш
, махай с ръка ако се мернем из кривите улици или се обади да си направим дружен поход.
сиганската маала във варнакакво е/ къде е Максуда?!:shy:
мразя да съм неинформирана:winkw:
близо ли е до дългия блок с бадемите пред негоКент написа:сиганската маала във варнакакво е/ къде е Максуда?!:shy:
почти на центъра е
гледката към езерото е прекрасна
малко мирише, ама:lol:
не е близоmajemela4ka написа:близо ли е до дългия блок с бадемите пред негоКент написа:сиганската маала във варнакакво е/ къде е Максуда?!:shy:
почти на центъра е
гледката към езерото е прекрасна
малко мирише, ама:lol:
до пощата и пазарчето в чайка
бадемите са спомен от преди ...найсет (20) години