Истинското предизвикателство

Все същите
Аватар
wild_moon

Истинското предизвикателство

Мнение от wild_moon »

Ще го кажа в нова тема, щото от много спам тука е трудно да проследи човек каквато и да е мисъл, доколкото изобщо я има напоследък.

Всеки може да изпростее и да покаже най-лошите страни от себе си, да се заяде с някого или с всички и напук да обърне клуба на клоака и до без край да се върти този порочен кръг. Аз на тебе, ти на мене, ония двамата срещу нас, ние пък срещу незнам кой си. То даже се превърна в съревнование май напоследък. Малко като в онази поговорка "Ще си отрежа носа напук на лицето си". Всички се оплакват, че клубът се е превърнал във Франкенщайн, но забравяме, че сами си го отглеждаме всеки ден. А всичко е много просто - предизвикателството е да създадеш нещо хубаво, иначе всички можем до без край да морализираме и сочим с пръст кой е виновен, кой почнал първи, кой отвърнал и т.н. добре наторихме градинката, сега можем да попрекопаем и да посадим цветя.

Обръщам се лично към теб, точно ти, който сега четеш написаното. Що не опиташ всеки ден да дадеш нещо смислено, да споделиш нещо хубаво, да правиш така, че това, което оставяш в клуба да не е отпадък. Ако създаваш спам, ще тънеш в спам. Що не опиташ да простиш, забравиш и продъжжиш нататък необременен. Ами попремисляйте като пишете, бе хора! За краткото време, което съм тук научих премного за лошите ви страни, ще ми дадете ли възможност да видя и добрата ви страна?

Приятен и усмихнат ден от мен :-)
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 24.12.08, 20:47, променено общо 1 път.
Аватар
4avdar4e

Re: Истинското предизвикателство

Мнение от 4avdar4e »

wild_moon написа:А всичко е много просто - предизвикателството е да създадеш нещо хубаво, иначе всички можем до без край да морализираме и сочим с пръст кой е виновен, кой почнал първи, кой отвърнал и т.н. добре наторихме градинката, сега можем да попрекопаем и да посадим цветя.
Това много ми харесва!!
+ 1 :winkw:
Аватар
Nejimaki-dori

Re: Истинското предизвикателство

Мнение от Nejimaki-dori »

wild_moon написа: т.н. добре наторихме градинката, сега можем да попрекопаем и да посадим цветя.
Приятен и усмихнат ден от мен :-)
А аз донесох донбони :shy:
Изображение
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

а по полека с лошите страни
аз неам такива изобщо
перфектен съм си :blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Публикувай отговор