Rain написа:vyara написа:
Ти си влязъл твърде надълбоко в личен спор и затова приемаш, че го защитавам.
А защо Боев да твърде дълбок личен спор?
Защото Боев ми отговори в темата със снимките и това не се хареса на някого, та тръгна да го яде.
Аз стоя и няколко дни тук и не пиша и въпреки това, нищо не пречи на други да бълват теми и да се заяждат с Боев. Защо стоя? Ами имаше едно такова време, в което си разменяхме хубави постинги с някои хора. Въпреки че това време мина, аз не съм спряла да харесвам тези хора и ми е удоволствие да ги чета. Дори на тях да не им е удоволствие да ме четат.
Ти нали си човек, широко скроен, който разбира всички позиции и не ги осъжда - кажи, защо някой се заяжда с Боев?
Може би защото отговори в музикалната тема на страната на Баба Яга, може би защото се ядосва на това, че някой седи като хлапе, тропа с краче и се опитва да каже - моля ви се, не я харесвайте тая, тя не е за харесване ...
И между другото, знаеш ли, че откакто си изтърва нервите и ти, с Баба Яга не си говорим, понеже ти имаше удоволствието така снисходително да и предадеш думи, които съм казала за нея ... После и звънях и тя не си вдигна телефона няколко дни. След това спрях да и звъня. Коя си ти, та да предаваш подобна информация и да я изкривяваш през собствения си поглед, който определено в случая ти е показал, че аз едва ли не и се присмивам и се възмущавам на търпението и спокойствието, с което приема всяко нещо около нея ...
Защото аз не седя 7 години във форумите да усещам Баба Яга близка и добра приятелка. Аз точно толкова години, че и малко повече, съм се срещала почти всеки ден с нея, говорили сме си за много неща, помагали сме си много една на друга (тя повече на мен, отколкото аз на нея), споделяли сме си много и за разлика от вашите виртуални приятелства и прекрасни отношения тук, аз не съм се виждала с нея два пъти в годината...
А да ти дойде на акъла, че пречупвайки думите ми през оная грозна призма, през която ги пречупи, заради бесовете си, случайно може би си я обидила, наранила? Мислиш ли, че и помогна с нещо? Тя не пише от тогава в клуба ...
Аз знам толкова много за нея, колкото и тя знае за мен. Като съм великата, голямата, непоносимата интригантна, на някого да съм споменала нещо? Никога не сме парадирали с познанството и приятелството си и много пъти тя е имала да каже толкова неща и аз съм и казвала - недей, няма смисъл, не искам интриги и клюки и не искам да влизаш в тая тиня, аз сама ще си я понеса, понеже сама я направих от собствената си глупост.