Чърчил и Сталин
Чърчил и Сталин
Чел ли някой биографията на Чърчил ? Той /Чърчил/ е бил един от най-големите поклонници на Сталин. Смятал го е не за комунист, а за император. ИМПЕРАТОР. Който е на принципа, че Русия няма приятели, а интереси. Има си хас, някак не си даваме сметката, че Сталин всъщност е бил най-големия душманин на комунистите, особено на онея ленинови съратници, с брадичките и с френското р:rotfl24: Ако го нямаше Сталин, сега светът щеше да бъде друг. Надали по-добър:-) Гледам ся едн филм за техеран /не оня съветския/. Документален. А Чембърлейн, бахти мухльото дето е бил:mad: Чехословакия тежи на неговата съвест:mad:
Re: Чърчил и Сталин
Велик пич:-) Заслушайте се
в речта му на клипа.
а и песента е от най-арните:-)
www.youtube.com/watch?v=4Sam5omG0v0
в речта му на клипа.
-
Дядо Капинчо
нас късмета ни е, че никой не ни е долюбвал майКапинчо написа:Язека само знам дека тоа Чърчил хич не е долюбвал българите и (както от Англия по принцип) нищо добро не сме видели от него.Кент написа:Велик пич:-) Заслушайте се
в речта му на клипа.
сърбите от долюбване още цапат гащите
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
А ние тежим на съвестта на Чърчил, да му прости Бог. Гениално копеле е бил, ама копеле.Кент написа:Чел ли някой биографията на Чърчил ? Той /Чърчил/ е бил един от най-големите поклонници на Сталин. Смятал го е не за комунист, а за император. ИМПЕРАТОР. Който е на принципа, че Русия няма приятели, а интереси. Има си хас, някак не си даваме сметката, че Сталин всъщност е бил най-големия душманин на комунистите, особено на онея ленинови съратници, с брадичките и с френското р:rotfl24: Ако го нямаше Сталин, сега светът щеше да бъде друг. Надали по-добър:-) Гледам ся едн филм за техеран /не оня съветския/. Документален. А Чембърлейн, бахти мухльото дето е бил:mad: Чехословакия тежи на неговата съвест:mad:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
...Англия има само интересиПенчо Заека написа:А ние тежим на съвестта на Чърчил, да му прости Бог. Гениално копеле е бил, ама копеле.Кент написа:Чел ли някой биографията на Чърчил ? Той /Чърчил/ е бил един от най-големите поклонници на Сталин. Смятал го е не за комунист, а за император. ИМПЕРАТОР. Който е на принципа, че Русия няма приятели, а интереси. Има си хас, някак не си даваме сметката, че Сталин всъщност е бил най-големия душманин на комунистите, особено на онея ленинови съратници, с брадичките и с френското р:rotfl24: Ако го нямаше Сталин, сега светът щеше да бъде друг. Надали по-добър:-) Гледам ся едн филм за техеран /не оня съветския/. Документален. А Чембърлейн, бахти мухльото дето е бил:mad: Чехословакия тежи на неговата съвест:mad:
копеле, но гениално:-)
ся кат гледам филмчето,
ако го бяха направили премиер
на мястото на оня тулуп
малко по отдавна,
можеше и война да няма:-)
Колко време е загубил човека да убеждава онея дебелогъзи виги и тори че Сталин им е естествен съюзник. Горкия. Хубу че настаноло 22-ри юни, най-великия ден в живота на сър Унстън. Речта му в парламента е забележителна тогава. Сичко си дошло на мястото:-)
"...на нацисткия режим са присъщи най-лошите черти на комунизма
през последните 25 години, никой не е бил по послесдователен противник на комунизма от мен
но сега миналото с неговите престъпления, безумство и трагедия изчезва
аз виждам руски войници охряняващи своите поля където техните майки и съпруги се молят за завръщането на техния син и мъж
аз виждам десетки хиляди руски села, където съществуват изконни човешки радисти и ценности
аз виждам как върху всичко това пуска сянката си страшната нацистска военна машина...
и аз трява да заявя
Ние ще окажем на Русия и Руския народ цялата помощ на която сме способни..."
забележителна реч на забележителен човек
през последните 25 години, никой не е бил по послесдователен противник на комунизма от мен
но сега миналото с неговите престъпления, безумство и трагедия изчезва
аз виждам руски войници охряняващи своите поля където техните майки и съпруги се молят за завръщането на техния син и мъж
аз виждам десетки хиляди руски села, където съществуват изконни човешки радисти и ценности
аз виждам как върху всичко това пуска сянката си страшната нацистска военна машина...
и аз трява да заявя
Ние ще окажем на Русия и Руския народ цялата помощ на която сме способни..."
забележителна реч на забележителен човек
- Nejimaki-dori
Сори за оффтопика, обаче, моя големия звяр си е нарекъл оная работа "Чърчил", та тая всичките тия постове за него адски много ме разсмиват.
:rotfl24::rotfl24:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Nejimaki-dori
Е това не го знаех, признавам си.Кент написа: по принцип на нефа се вика Чърчил
Winston Cherchil
WC
панимаеш:lol:
Последно промяна от Nejimaki-dori на 17.10.08, 14:32, променено общо 1 път.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Света вода ненапита
да, отивам да говоря с чърчилИванушка Глупака написа:Кент написа:по принцип на кенефа се вика Чърчил
Winston Cherchil
WC
панимаеш:lol:баси... тва не го знаех... мерси... готин каламбур!
П.П. добавям го в съответния списък...
значи отивам да пикая
а като ученици му казвахме
отивам до белия дом:rotfl24:
Само да се вметна - не съм особено силен в историята и затова не отговарям в такива теми - просто няма какво смислено да кажа, а да ровя из нетя зарад едното мнение само не виждам сми.
Но пък ми е много кеф да ви чета. Образовам се един вид.
Ето - от тази тема научих (поне) 2 нови неща... едното е за WC-то
Но пък ми е много кеф да ви чета. Образовам се един вид.
Ето - от тази тема научих (поне) 2 нови неща... едното е за WC-то
- Dark Angel
- Green Light
Тва е най- великата реч на чърчил и може би на всички времена We shall fight them on the beаchesКент написа:Велик пич:-) Заслушайте се
в речта му на клипа.
Имам я във фейвъритс ликс:
http://www.youtube.com/watch?v=6llT2ZYg-4E
Ма ти тоя разбираш ли го кво говори? Баси. Имам чуството, че не е извадил пуратаGreen Light написа: Тва е най- великата реч на чърчил и може би на всички времена We shall fight them on the beаches
благодаря Грийн, аз я понаразбрахGreen Light написа:Тва е най- великата реч на чърчил и може би на всички времена We shall fight them on the beаchesКент написа:Велик пич:-) Заслушайте се
в речта му на клипа.
трудно също
и реших и превод да има:-)
аз пък много му харесвам една мисъл. и не му я харесвам.Green Light написа:Тва е най- великата реч на чърчил и може би на всички времена We shall fight them on the beаchesКент написа:Велик пич:-) Заслушайте се
в речта му на клипа.
"Българският народ не е в състояние да предложи на световната история нищо друго, освен посредствени политици, които през всяка нова генерация го водят към нови и нови провали.”
just perfect
ми колкото заслужаваме"Българският народ не е в състояние да предложи на световната история нищо друго, освен посредствени политици, които през всяка нова генерация го водят към нови и нови провали.”
- Dark Angel
- Dark Angel
- Green Light
Ами и аз така. В отношението му към България има много истини и много обида. Ама не е само той. Гледай, тия образи, Чърчил, европейците, въобще, та те нямат нищо против България. Тия техни лафове ги казват на българите, и най- благодатна почва ще имат именно тук, ако вместо да бързаме да се сърдим, помислим какво точно имат да ми кажат. На мен. Понеже и друг път съм казвал- аз съм най- важното творение на тоя свят, всички ме обичат и всички искат да ми помогнат. Та по- хубаво да се замисля какво ми казват. Откакто европейската комисия взе да плеска през ръцете С.Станиш. заради корупция, ги възприемам като лични приятели.bead_ написа:аз пък много му харесвам една мисъл. и не му я харесвам.Green Light написа:Тва е най- великата реч на чърчил и може би на всички времена We shall fight them on the beаchesКент написа:Велик пич:-) Заслушайте се
в речта му на клипа.
"Българският народ не е в състояние да предложи на световната история нищо друго, освен посредствени политици, които през всяка нова генерация го водят към нови и нови провали.”
Италия е първа по укриване на данъци в ЕСGreen Light написа: Ами и аз така. В отношението му към България има много истини и много обида. Ама не е само той. Гледай, тия образи, Чърчил, европейците, въобще, та те нямат нищо против България. Тия техни лафове ги казват на българите, и най- благодатна почва ще имат именно тук, ако вместо да бързаме да се сърдим, помислим какво точно имат да ми кажат. На мен. Понеже и друг път съм казвал- аз съм най- важното творение на тоя свят, всички ме обичат и всички искат да ми помогнат. Та по- хубаво да се замисля какво ми казват. Откакто европейската комисия взе да плеска през ръцете С.Станиш. заради корупция, ги възприемам като лични приятели.
Ние сме чаааак на трето място. Зарад такива като теб. И като мен. Трябва дружно да се засрамим, викам
Не сме открили ние колелото, колкото и да ни се ще. Аз лично, като почнат да ме сочат с пръст и да ми обясняват колко съм корумпиран, нискоквалифициран, мързелив, с ниска производителност на труда и т.н. и т.н. и се възгордявам. Ама после прочитам нещо такова като горното. И с горчивина разбирам, че пак съм на опашката и има още мнооого да уча.
Не ми го побира акъла как така се получава, че все нас сочат с пръст и все ние сме криви?
непременно. засрамете се и престанете! аз се чувствам лично обидена, че сме едва на трето място... всеки лев, който откъсвам от семейството си и наливам в алчната уста на политическата сган под формата на данъци ме кара да се чуствам глу-па-ваGaspode написа:
Италия е първа по укриване на данъци в ЕС
Ние сме чаааак на трето място. Зарад такива като теб. И като мен. Трябва дружно да се засрамим, викам
just perfect
- Green Light
Бе, де да знам. Аз си плащам. Има закони.bead_ написа:непременно. засрамете се и престанете! аз се чувствам лично обидена, че сме едва на трето място... всеки лев, който откъсвам от семейството си и наливам в алчната уста на политическата сган под формата на данъци ме кара да се чуствам глу-па-ваGaspode написа:
Италия е първа по укриване на данъци в ЕС
Тва сега сериозно го говоря, не се хилете.
Не само съм сериозен, ми ще се разплача, някой месец
не се хилим. в потрес сме. тотален.Green Light написа:
Бе, де да знам. Аз си плащам. Има закони.
п.п. за причините да го правиш няма да те питам. не са рационални.
just perfect
Уфффbead_ написа:не се хилим. в потрес сме. тотален.Green Light написа:
Кво ти хилене
Аз плача от близо 10г вече
Колко данъци съм платил, не ми се мисли...
Ненапразно се сложих наедно с Грийн при виновните за третото ни място...
- Green Light
Бе сега ще сваля ореола за малко и ще ти кажа че го правя заради проверки и бележки. Обаче (нахлупвам си го пак) все от някъде трябва да дойдат парите за пенсии, полицаи и т.н. Бе говорили сме. Ти си долен сенчест ъъъ пиар ли си? (КАжи му пиар и повече не го, нали, тва...ти моя визитка имаше ли или нямаше? Мнооого хубаво списание тва Тема, много. Страш- но!)bead_ написа:не се хилим. в потрес сме. тотален.Green Light написа:
виж, погледни го от друга страна. вложил си, така да се каже доброволно и безвъзмездно, от парите си в яхти, скъпи автомобили, дворци, диаманти и пр.Gaspode написа: Колко данъци съм платил, не ми се мисли...
Ненапразно се сложих наедно с Грийн при виновните за третото ни място...
е, лошата новина е, че не можеш да ги ползваш, а само можеш да ги гледаш от страниците на клюкарските списания как им се радват шепа тарикати.
just perfect
bead_ написа: виж, погледни го от друга страна. вложил си, така да се каже доброволно и безвъзмездно, от парите си в яхти, скъпи автомобили, дворци, диаманти и пр.
е, лошата новина е, че не можеш да ги ползваш, а само можеш да ги гледаш от страниците на клюкарските списания как им се радват шепа тарикати.
е, значи и ти послъгваш. т.е. счети-то ти, де.Green Light написа:
Бе сега ще сваля ореола за малко и ще ти кажа че го правя заради проверки и бележки. !)
падна ми камък от сърцето. иначе те бех сложила в една графа "шантави", дето ми е на края на екселската таблица и не скролвам често дотам...
just perfect
- Dark Angel