след което следва
шут у гъза и навън
няма да се лигавиме до коледа я
такааааааааааа
почвайте с предложенията за изгонване
домократично е мноооо тва
За СЕМ си, директно, не си посочил на явно място цената на СМС-итеQuid написа:почват номинации у форума
след което следва
шут у гъза и навън
такааааааааааа
Ти ще номинираш ли? Нищо, че си пуснал темата.Quid написа:почват номинации у форума
след което следва
шут у гъза и навън
такааааааааааа
искаш да ме дразниш мен или напротив4avdar4e написа:За СЕМ си, директно, не си посочил на явно място цената на СМС-итеQuid написа:почват номинации у форума
след което следва
шут у гъза и навън
такааааааааааа
за СЕТ си, директно.... на СЕТ-овете4avdar4e написа:За СЕМ си, директно, не си посочил на явно място цената на СМС-итеQuid написа:почват номинации у форума
след което следва
шут у гъза и навън
такааааааааааа
Знам че го желаешmajemela4ka написа:за СЕТ си, директно.... на СЕТ-овете4avdar4e написа:За СЕМ си, директно, не си посочил на явно място цената на СМС-итеQuid написа:почват номинации у форума
след което следва
шут у гъза и навън
такааааааааааа
б@си
само сет ми се привижда:rotfl24:
НапротивQuid написа: искаш да ме дразниш мен или напротив
направо ще ти забия теслата у врата демократично
а по делово че ми е скъпо времето:blum:
В ОРИНДЖ КАУНТИ...Set написа:majemela4ka написа:за СЕТ си, директно.... на СЕТ-овете4avdar4e написа:За СЕМ си, директно, не си посочил на явно място цената на СМС-итеQuid написа:почват номинации у форума
след което следва
шут у гъза и навън
такааааааааааа
б@си
само сет ми се привижда:rotfl24:
Знам че го желаеш
от теб по голям виц тук е са нямаSet написа:Вица за маняна и ашшалах знайш ли гоQuid написа:кога си тръваш за да ти кажа чао?!:blum:Set написа:Тук съм!БоЕВ написа:Сет!:-)
Е ашшалах
да не би да го свалям нещо та и кинти да му давам на тоя смутения смутvyara написа:Бе дай му някой лев, па може и да се навие.Quid написа:кога си тръваш за да ти кажа чао?!:blum:Set написа:Тук съм!БоЕВ написа:Сет!:-)Виж там, от касата. Вервам ше се разберете.
що бе, аз и теб та обичам, ехее, колко пъти съм го казвала, питай лелечеКапинчо написа: Не са хващай Куиде, тя и на мен така ми викаше (на ЛБ), пък после нищо.
ние бележки няма да си пишемеКапинчо написа:Не са хващай Куиде, тя и на мен така ми викаше (на ЛБ), пък после нищо.latrevw написа:Куиде, обичам та!Quid написа: от теб по голям виц тук е са няма
да не съм неква шибана кифла за ти ръкопляслам на нескопосаните напъни за театро
нещо си у грешка
аз неам никви претенции да си се обичате колкото искатеlatrevw написа:що бе, аз и теб та обичам, ехее, колко пъти съм го казвала, питай лелечеКапинчо написа: Не са хващай Куиде, тя и на мен така ми викаше (на ЛБ), пък после нищо.
само не мога да стигна до Априлци, да те гепам до стената
ми даИванушка Глупака написа:номинирам Метаморфа... негвата мамица промелива...
добре, бре! втора номинация: МарвинКапинчо написа:Не можеш. Напусналите не се броят. Можеш да номинираш оня, дето винаги ебва царкинята, ама побързай, че да не го изпуснеш.Иванушка Глупака написа:номинирам Метаморфа... негвата мамица промелива...
за умрелите само добро или нищо...Капинчо написа:Айде трети път - майка и баща - Айвънхоу?Иванушка Глупака написа:добре, бре! втора номинация: МарвинКапинчо написа:Не можеш. Напусналите не се броят. Можеш да номинираш оня, дето винаги ебва царкинята, ама побързай, че да не го изпуснеш.Иванушка Глупака написа:номинирам Метаморфа... негвата мамица промелива...
А голямата награда, за последния останал, каква ще е?Quid написа:почват номинации у форума
след което следва
шут у гъза и навън
такааааааааааа
Революпростаците!Quid написа:почват номинации у форума
след което следва
шут у гъза и навън
такааааааааааа