за...
метене
плетене
здрасти
чао
иди си/дойди си
да започнем всичко отначало:winkw:
да си тръгнем завинаги:blum:
...

.. гореща баня, обед и разходка на слънце..majemela4ka написа:...
на мен ми е време утре да се топна в басейна4avdar4e написа:.. гореща баня, обед и разходка на слънце..majemela4ka написа:...
вече е време за следобедна закуска, ако си дремналИванушка Глупака написа:нали знаеш:
винаги е късно
винаги е твърде рано
за какво? ами за каквото и да е...
ама сега гледам, че е крайно време за обяд...
не позна - вече е ракиено време...majemela4ka написа:вече е време за следобедна закуска, ако си дремналИванушка Глупака написа:нали знаеш:
винаги е късно
винаги е твърде рано
за какво? ами за каквото и да е...
ама сега гледам, че е крайно време за обяд...
И аз така, ама да не е много горещо. :)Dark Angel написа:Nejimaki-dori, аз ще го пия черно, горчиво и горещо
Аре не се прави ся, има и без сметанаQuid написа:мноооо сметана мнооо нещо бреййййййй:-)
ами... рупай там и да ти е обица на ухото - нема да закъсняваш повече...wild_moon написа:и кво стана сега!? аз докато дойда и вие изпихте кафето. за мен останаха само бисквитки май
Не плачи, има и за тебwild_moon написа:и кво стана сега!? аз докато дойда и вие изпихте кафето. за мен останаха само бисквитки май

малииии, къФ език ми държиИванушка Глупака написа:ами... рупай там и да ти е обица на ухото - нема да закъсняваш повече...wild_moon написа:и кво стана сега!? аз докато дойда и вие изпихте кафето. за мен останаха само бисквитки май
не ми давай... аз съм на диетаwild_moon написа:малииии, къФ език ми държиИванушка Глупака написа:ами... рупай там и да ти е обица на ухото - нема да закъсняваш повече...wild_moon написа:и кво стана сега!? аз докато дойда и вие изпихте кафето. за мен останаха само бисквитки май
няма да ти дам ни една бисквитка, тъй да знаеш!
ееей, един човек да се сети и за мен, мерси, НежиNejimaki-dori написа:
Не плачи, има и за теб
Ако искаш сметана вземи от таз на Куида, на него и без това му е много
wild_moon написа:и кво стана сега!? аз докато дойда и вие изпихте кафето. за мен останаха само бисквитки май

Идва от "Nejimaki-dori Kuronikuru" или "Хроники на птицата с пружина" на Харуки Мураками, който го обсъждахме в една друга тема днес.wild_moon написа:ееей, един човек да се сети и за мен, мерси, НежиNejimaki-dori написа:
Не плачи, има и за теб
Ако искаш сметана вземи от таз на Куида, на него и без това му е много
п.п. извинявай, ама трудно ми е да го произнеса цялото. отделно, че все съм се чудила какво значи.
сега като седнахме на кафе кажи поне от къде ти иде името?
Не му казвай, и без това знае по нещо мръсно за всеки от клуба, не му удължавай спусъка, таковата, списъка исках да кажа.Иванушка Глупака написа:сама?majemela4ka написа: ще си ги хапвам в креватче
абе ясно ми беше, че има нещо японско, още като видях вишневите цветове (или са ябълкови). има да съм я пропуснала тая тема, но ще я потърсяNejimaki-dori написа:
Идва от "Nejimaki-dori Kuronikuru" или "Хроники на птицата с пружина" на Харуки Мураками, който го обсъждахме в една друга тема днес.
Само ти прилича, ама не еКапинчо написа: А кво е Kuro ni kuru? Мен нещо на пцувня ми прилича?:lol:
тва па ако не е коктейлче е те па на:rotfl24:Nejimaki-dori написа:Само ти прилича, ама не еКапинчо написа: А кво е Kuro ni kuru? Мен нещо на пцувня ми прилича?:lol: