Защо не мога да кълна и псувам бе!!!

Все същите
esti

Защо не мога да кълна и псувам бе!!!

Мнение от esti »

Боже, какви гадове долни извратени!!!
Токущо ми звъни телефона домашния и отсреща чувам рев "мамо катастрофирах, майкооо"
И реве и хълца!
Подкосиха ми се краката бе....умрях!
През ревовете успях да чуя че не е гласа на сина ми щото нали майко.... Но сега тъкмо чакам една приятелка да дойде насам с колата и помислих че е тя.
Питам - Христина ти ли си?
А той - реви и повтаря катастрофирах, ох...ах....много съм зле....
Питам къде си - в полицията вика.
Тогава ми просветна, че може да е от онези тарикати, дето звънят и искат пари за пострадали уж близки.
Малко се освестих и питам - как се казва малкия ти син
А оня ми вика - да ти е...п...л...

Обадих се на всичките ми близки иначе - добре са.
Но още треперя, мамка им доплна гадна!
Съкратиха ми живота поне с една година.
Уфффф!!!!!!!!!!!!!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

усмихни се :-)
нали всичко е наред
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Ох, съчувствам ти, моите пък днес бяха на екскурзия,
и по едно време ми се обаждат че има авария с автобуса, та търчах да ги прибирам. Пу, пу, пу, здраво се стреснах.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 23.12.08, 23:40, променено общо 1 път.
esti

Мнение от esti »

Dark Angel написа:усмихни се :-)
нали всичко е наред
Абе кво да се усмихвам....
Веднага звъннах на дружката и като и чух гласа, че е спокойна и не ми е звъняла тя и аз ревнах. Изкарах и акъла и на нея егати...
Как не я питах направо дали е жива не знам.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

esti написа:
нали всичко е наред
Веднага звъннах на дружката и като и чух гласа, че е спокойна и не ми е звъняла тя и аз ревнах. Изкарах и акъла и на нея егати...
а тез педали те проверяват
жена ми сгрешили да я проверяват
ама децата нали са малки
и имало малко дуплики:lol:
Аватар
4avdar4e

Re: Защо не мога да кълна и псувам бе!!!

Мнение от 4avdar4e »

esti написа:Боже, какви гадове долни извратени!!!
Уфффф!!!!!!!!!!!!!
Мамицата им мръсна, само едно таково да ми падне, с голи ръце го утрепах, честна дума :mad::mad:

Ести, пу-пу, кво да те успокоявам, ама.. Що хора са изгорели, да им... Баси. Друго нямам кво да кажа :mad::mad:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

извратеняци
кво друго да кажа
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

С такива работи който се шегува...
Не го мисли, Ести. :kiss:
Изображение
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Изроди, какво повече мога да кажа!
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
esti

Мнение от esti »

Точно на мен ли бе, дето ми се свива всеки път сърцето, когато чуя вой на линейка и изтръпвам ако моите не са ми пред очите.
Защо живеят такива хора бе, защо???
И как....

Поне си поревах, а било полезно казват.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:blink: изроди!
преди две седмици кола удари едното от децата, с които си играе моя син
за късмет се беше прибрал час преди това..
умрях ...
как да кажа успокой се
Последно промяна от Semiramis на 17.10.08, 16:22, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

esti написа:Точно на мен ли бе, дето ми се свива всеки път сърцето, когато чуя вой на линейка и изтръпвам ако моите не са ми пред очите.
Защо живеят такива хора бе, защо???
И как....

Поне си поревах, а било полезно казват.
Спокойно,
аз бих се радвала, че не е истина.
И аз много ти преживявам такива неща..
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Ако те успокоява,

Преди седмица изгоряха двама такива майстори.

И още ще има.
Memento mori.
TerE

Мнение от TerE »

Кент написа:
esti написа:
нали всичко е наред
а тез педали те проверяват
жена ми сгрешили да я проверяват
ама децата нали са малки
и имало малко дуплики:lol:
бе, проверяват... ама даже и да знаеш, че не се отнася за теб, първоначално умираш, за кой ли не се сещаш... :(
Ести, шоколадът действал добре, казват, при стрес :-) (съчувствам ти искрено, цветно си представям, как си се почувствала, уф, дано ти размине по-бързо)

аз пък съм в пресен пОтрес от друго - на моя близка приятелка в сряда на Витошка трамвай удари дъщеря й (детето е на 14г). Слава богу... разминало й се е (няма счупено, понатъртена, ударил я е странично, отхвърчала е, ударила си е главата обаче и е загубила съзнание за малко... казва - видях зеленото човече (светофара, разбирай), тръгнах, после се събудих седнала на земята, трамвая спрял, хора, двама полицаи... аз, нали, си викам, взели мерки, закарали я в Пирогов.... ма не, нищо подобно... записали й името и казали да си ходи вкъщи :shocked:... а от тълпата зяпачи я посъветвали да си запали свещ (хубав съвет, принципно)...
та тъй, сега е в Пирогов (майка й я закара), не я пускат вече трети ден, щото не могат скенер да й направят (не работел в момента), ма не могат да я пуснат, без да са сигурни...
питам се - тия как са преценили на око, че нищо й няма... бе, поне някой да я беше изчакал на техните да се обади, да са сигурни, че ще си я приберат... офф... три дни му пиля на главата на моя да се оглежда 15 пъти, даже и да е зелено... (то аз по принцип, де, ама сега направо му скъсах нервите на горкото дете :shy:)

Ести, извинявай, че в тая тема, аз вместо да те успокоявам...:shy: ма много съм се впечатлила, не го проумявам още... да го оставиш ей така да си ходи...

Капине, Чавдарче - още две голи ръце....
esti

Мнение от esti »

Амаранта написа: аз бих се радвала, че не е истина.
..
не можеш да си представиш колко се радвам на това.

просто съм повредена
навремето без малко да преживея смъртта на детето си и затова сега откачам и при най-малък намек за нещастие
с когото и да е
дори и вас мисля
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

TerE написа: аз пък съм в пресен пОтрес от друго - на моя близка приятелка в сряда на Витошка трамвай удари дъщеря й (детето е на 14г). Слава богу... разминало й се е (няма счупено, понатъртена, ударил я е странично, отхвърчала е, ударила си е главата обаче и е загубила съзнание за малко... казва - видях зеленото човече (светофара, разбирай), тръгнах, после се събудих седнала на земята, трамвая спрял, хора, двама полицаи... аз, нали, си викам, взели мерки, закарали я в Пирогов.... ма не, нищо подобно... записали й името и казали да си ходи вкъщи :shocked:... а от тълпата зяпачи я посъветвали да си запали свещ (хубав съвет, принципно)...
та тъй, сега е в Пирогов (майка й я закара), не я пускат вече трети ден, щото не могат скенер да й направят (не работел в момента), ма не могат да я пуснат, без да са сигурни...
питам се - тия как са преценили на око, че нищо й няма... бе, поне някой да я беше изчакал на техните да се обади, да са сигурни, че ще си я приберат... офф... три дни му пиля на главата на моя да се оглежда 15 пъти, даже и да е зелено... (то аз по принцип, де, ама сега направо му скъсах нервите на горкото дете :shy:)

Капине, Чавдарче - още две голи ръце....
Покрай безкрайните глупости тук, чак сега прочетох :shy:

Преди два месеца, велосипедиста, почти 15-годишен, май разправях ама... Или си го спестих по разни причини.. Все тая.

Така се беше претрепал в Южния... Лежал е, до пътеката... Дали са го мислели за наркоман или пиян?? И кво? Те не са ли деца, бе..... Текат кървища, не може да стане, станал, добрал се до някакви майки с деца да помоли за вода, те избягали.. Добрал се до чешмичка. Обадил се на приятелка (да не ме шашка мен!!), тя му донесла пари, купил от първата аптека кислородна вода и памук и "онова прахче, дето е антибиотично за рани"... Само един дядо на спирката го е погледнал като човек.. Бе, кви хора сме, беееее, не е истина.. :crying::crying:

П.П. Вчера, на улицата, седнало едно "момче", бе голям мъж, ама седнал и почти плаче. Спрях се и го попитах "Извинявайте, ако се бъркам, ама мога ли да помогна??". Пък той ме погледна стреснато и ми заобяснява, че бил с операция, че му прилошало, пък си поседнал.. Да, казах, разбирам ви, ама имате ли нужда от нещо, вода, болкоуспокояващо, а той ме гледаше уплашено.. И вика: Не, бе, майка ей ся шъ дойде:shy:

Тъжно. Живот.
Аватар
FancyGirl

Мнение от FancyGirl »

esti написа:Боже, какви гадове долни извратени!!!
Токущо ми звъни телефона домашния и отсреща чувам рев "мамо катастрофирах, майкооо"
И реве и хълца!
Подкосиха ми се краката бе....умрях!
През ревовете успях да чуя че не е гласа на сина ми щото нали майко.... Но сега тъкмо чакам една приятелка да дойде насам с колата и помислих че е тя.
Питам - Христина ти ли си?
А той - реви и повтаря катастрофирах, ох...ах....много съм зле....
Питам къде си - в полицията вика.
Тогава ми просветна, че може да е от онези тарикати, дето звънят и искат пари за пострадали уж близки.
Малко се освестих и питам - как се казва малкия ти син
А оня ми вика - да ти е...п...л...

Обадих се на всичките ми близки иначе - добре са.
Уфффф!!!!!!!!!!!!!
Тоя номер го бяха правили на една приятелка . Ама тя бързо проверила фактите и после извика полиция , направиха им засада и ги заловиха нейните :) Много са долни !
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Публикувай отговор