4avdar4e написа:- написа:
Спокойно, БоЕВ, не се ядосвай и заради мен:-). Остави я да си напада и критикува, щом това й носи радостта в живота. Мен не ми пука. Нека се рови в архивите за "компромати" като има време за губене и с нищо по-стойностно не може да го запълни.

Недей, недей, спри, успокой се.. Не хвърляй думи, за които може и да съжаляваш, най-приятелски и от все сърце ти го казвам. Не се нахвърляй на Верка, тя па хич даже вина няма, освен, че си отстоява позицията.
Да, картинката не е от най-красивите, но понякога се налага, уви..

Излиза, че само тя има право да си изкаже и отстоява позицията

и е невинна, а всеки, който има друга позиция и иска да я отстои, носи вина

.
Не си имала време да прочетеш по-внимателно, за да разбереш кой на кого се е нахвърлил.
Съвсем от сърце и най-приятелски /

ти си знаеш, нали

/ те съветвам да поглеждаш и от двете страни преди да вземеш страна.
Жената пожела самоотвержено да търси из архивите цитати с лошото в мен. Ами да намери в клуба някоя моя обидна дума, казана до днешния ден срещу някой зочовец. Нито съм размахвала списъци, нито съм сочила някого с пръст, не съм се бъркала и в сапунката Сет-Рейн. Надявах се тази недостойна история да отмине и да се забрави. Даже се подписах под декларацията на Грийн за неучастие в лични конфликти. Не вярвах това ми поведение толкова много да подразни някого, че да държи непременно да ме набърка в кашата.

Въобще не искам да се изкарвам светица, защото не съм, а и няма идеални. Просто влизах тук за да ми е приятно, а не за да се карам с когото и да било. Това съм го писала много пъти.
Пет пари не давам ни за Сет, ни за Рейн, ни за Вяра. Мъчно ми е за клуба

. Затова днес реагирах.
Колкото до Верчето - повече няма да й обръщам внимание. Да, съжалявам за хвърлените думи - знаех, че не си струваше да отговарям, но този път сбърках. Взимам си бележка .