Анкета 2
Анкета 2
Кой и защо би се махнал от зочо?
1. Скука.
2. Обида, наранено его.
3. Накърнен авторитет.
4. Незадоволителни за нивото му теми и разговори.
5. Чувство за недооцененост.
6.
7.
.........
Подредбата не е степенувана.
Допълвайте.
Ако искате де.
Аз съм се махала няколко пъти и по различни причини.
Понякога ми става досадно и започвам да се дразня от хора, които друг път не са ме дразнили - отдавала съм го на собствените си възприятия за момента, а не на това, че някой е станал по-досаден от обикновено.
Друг път се случвало самата атмосфера (дори в случаите, когато не е имало скандали) да не е в синхрон с моите потребности - пак причините са в мен.
Последно, когато си дадох почивка беше по строго лични причини.
С две думи, не мога да кажа, че някога съм могла да посоча виновни извън самата мен.
Темата е "вдъхновена" от упреците, че някой може да носи вина за липсата на друг.
Може ли да е така, как мислите?
Вие защо бихте се махнали?
ПП Мисля над това, каква част от отговорнастта за липсващите мога да поема.
Защото наистина има хора, които ми липсват.
1. Скука.
2. Обида, наранено его.
3. Накърнен авторитет.
4. Незадоволителни за нивото му теми и разговори.
5. Чувство за недооцененост.
6.
7.
.........
Подредбата не е степенувана.
Допълвайте.
Ако искате де.
Аз съм се махала няколко пъти и по различни причини.
Понякога ми става досадно и започвам да се дразня от хора, които друг път не са ме дразнили - отдавала съм го на собствените си възприятия за момента, а не на това, че някой е станал по-досаден от обикновено.
Друг път се случвало самата атмосфера (дори в случаите, когато не е имало скандали) да не е в синхрон с моите потребности - пак причините са в мен.
Последно, когато си дадох почивка беше по строго лични причини.
С две думи, не мога да кажа, че някога съм могла да посоча виновни извън самата мен.
Темата е "вдъхновена" от упреците, че някой може да носи вина за липсата на друг.
Може ли да е така, как мислите?
Вие защо бихте се махнали?
ПП Мисля над това, каква част от отговорнастта за липсващите мога да поема.
Защото наистина има хора, които ми липсват.
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
Re: Анкета 2
Разбрах.Капинчо написа: Не знам дали разбра нещо.
Но не мога да подмина и упреците, че сме отровили благодатната почва за виртуален живот на други хора.
Ние сме тук, а тях ги няма.
Масово е мнението, че тези, които сме тук носим отговорност за решението на другите.
Та все още се чудя, колко от тази отговорност е моя.
Чувствам се, като Зеления.
Да, и аз имам чувството, че ми се вменява някаква вина. Но, принципно погледнато, това е манипулативен подход.esti написа:Разбрах.Капинчо написа: Не знам дали разбра нещо.
Но не мога да подмина и упреците, че сме отровили благодатната почва за виртуален живот на други хора.
Масово е мнението, че тези, които сме тук носим отговорност за решението на другите.
Аз съм тук, и пиша за неща, които са ми интересни. Това е.
- Глас в пустиня
Глупости на търкалета!:lol:esti написа:Разбрах.Капинчо написа: Не знам дали разбра нещо.
-
Дядо Капинчо
Сега и умните ще избягат от моята глупост....БоЕВ написа:
Глупости на търкалета!:lol:
Няма. Аз оставамesti написа:Сега и умните ще избягат от моята глупост....БоЕВ написа:
Глупости на търкалета!:lol:
Memento mori.
Сигурно си гледал за десанта при Арнем и "Пътят към Ада"Капинчо написа:Виж сега, няма невинни - като за соц периода. Ама пак ще река - за тук, кой е останал и кой си е отишъл причината е в тях/нас самите.esti написа:Разбрах.Капинчо написа: Не знам дали разбра нещо.
Иначе и аз съм допринесъл не малко за профанизиране на обстановката тука, което определено не е приятно за някого.
Тук си един малък живот - не можеш да го промениш кардинално, но все пак го променяш с всяка своя думичка. Хубавото, за разлика от истинския е, че от тук можеш да си излезеш практически без последствия.
Снощи гледах по Хистори нещо за Втората световна. Били се американците и германците в някаква горичка при някакво селце. Избили се над 30 000 души и германците спечелили битката.
Горчива победа - казва коментатора, защото ако не бяха победили, американците много по-бързо щяха да влязат в Берлин, по-малко щяха да са убитите от двете страни през следващите месеци, нямаше да я има Берлинската стена и т.н. и т.н.
А като се замислиш това е само една малка победа в една малка горичка при едно малко селце.
Всъщност, всичките им операции бледнеят пред това, което е ставало на източният фронт, ама, както и да е. Който пише историята, за него е и славата...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

-
Дядо Капинчо
- Nejimaki-dori
Няма пък да се махам - ей така, напук.esti написа:Кой и защо би се махнал от зочо?
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
благодаря за уместното уточнениеИванушка Глупака написа:ама преди това да си платят изходната виза...Quid написа:изнасяйте се всички
ареееееееееееееееее
чао лека и довиждане
ааааааааааааа:blum:
първо си плащат и после да си ходят
има консенсус по е те тва
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
неSet написа:Хук-нахмеQuid написа:ти си отиваш братчед за началоSet написа:И ся кво?
За да има мир напусналите требе да си дойдат а тея дето сме тук да си ходим
Аз оставам
кво ще кажеш:blum:
Аз оставам за начало
ти си отиваш
мое да не ти се верва но си отиваш:blum:
мое да туриме бас като си па толкова отворен:blum:
МинемомQuid написа:неSet написа:Хук-нахмеQuid написа:ти си отиваш братчед за началоSet написа:И ся кво?
За да има мир напусналите требе да си дойдат а тея дето сме тук да си ходим
Аз оставам
кво ще кажеш:blum:
Аз оставам за начало
ти си отиваш
мое да не ти се верва но си отиваш:blum:
мое да туриме бас като си па толкова отворен:blum:
Memento mori.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
е са баш не е за тебПенчо Заека написа:Тва към мен ли го адресира, или изобщо?Quid написа:ще ме нервираш
да знаеш
и по после ще съжаляваш
за Сет е
са ако искаш много обаче
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Не бе, не ща. Джанкайте си се помежду си, аз съм страничен наблюдател.Quid написа:е са баш не е за тебПенчо Заека написа:Тва към мен ли го адресира, или изобщо?Quid написа:ще ме нервираш
да знаеш
и по после ще съжаляваш
за Сет е
са ако искаш много обачемое отделно да се почваме:rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
аз на кво ти приличам аvyara написа:Мнемо си тръгна тъкмо след като призна, че не иска докторката тук.Quid написа:ще ме нервираш
да знаеш
и по после ще съжаляваш
Внимавай, Куиде. Не бих искала да си тръгнеш.
та да си тръгвам по тоя начин
за тва че някой си има сексуални проблемации аз да си тръгвам начи
нема начин
- Света вода ненапита
Не знам дали съм се махнала. Отсъствах няколко дни.esti написа:Разбрах.Капинчо написа: Не знам дали разбра нещо.
И не съм сигурна, че сега се връщам. Сега ще обясня защо, за да няма спекулации по въпроса.
Не ми е приятно в клуба в момента, но ако на повечето той се харесва в този вид, нямам друг избор, не искам да преча и да създавам конфликти със самото си присъствие. А би трябвало да си видяла, че има хора, които доста се изнервят от присъствието ми тук.
Тоест, в известен смисъл липсвам, за да не нарушавам един особен вид идилия, която се установи междувременно. В края на краищата клубът се самонамества по някакъв начин. Ако ще е точно по този, мен просто ме няма в него. То ще се разбере с течение на времето.
Нямам вече нито сили, нито желание, нито пък виждам смисъл да водя някаква война за мир и що-годе прилични отношения, които пък от друга страна биват виждани като фалшиви и лицемерни. Нека всеки бъде какъвто иска - или какъвто е, нали така? Важното е да сме естествени.
С други думи, възнамерявам да изчакам триъгълниците да изяснят най-после отношенията си, да приключат личните саморазправи, и да видя какво ще стане после и имам ли аз почва в него.
Не вменявай на никого, че ти вменява чувство за вина, това си е твой проблем изцяло. Един рак ти го казва.
Panta rhei...
Мнемич, от сичкото изписано, докато ме нямаше тук май хаха 2 дни, само тоя постинг разбрах.Мнемозина написа:Не знам дали съм се махнала. Отсъствах няколко дни.esti написа:Разбрах.Капинчо написа: Не знам дали разбра нещо.
И не съм сигурна, че сега се връщам. Сега ще обясня защо, за да няма спекулации по въпроса.
Не ми е приятно в клуба в момента, но ако на повечето той се харесва в този вид, нямам друг избор, не искам да преча и да създавам конфликти със самото си присъствие. А би трябвало да си видяла, че има хора, които доста се изнервят от присъствието ми тук.
Тоест, в известен смисъл липсвам, за да не нарушавам един особен вид идилия, която се установи междувременно. В края на краищата клубът се самонамества по някакъв начин. Ако ще е точно по този, мен просто ме няма в него. То ще се разбере с течение на времето.
Нямам вече нито сили, нито желание, нито пък виждам смисъл да водя някаква война за мир и що-годе прилични отношения, които пък от друга страна биват виждани като фалшиви и лицемерни. Нека всеки бъде какъвто иска - или какъвто е, нали така? Важното е да сме естествени.
С други думи, възнамерявам да изчакам триъгълниците да изяснят най-после отношенията си, да приключат личните саморазправи, и да видя какво ще стане после и имам ли аз почва в него.
Не вменявай на никого, че ти вменява чувство за вина, това си е твой проблем изцяло. Един рак ти го казва.
Предишният ми опит показва, че не трябва да се липсва повече от 3 дни, щото се почва с бановете.
Та внимавай колко липсваш ти.
За протокола бях болна, мъ вече съм добре, щом се добрах до тук
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мнемозина написа: Не вменявай на никого, че ти вменява чувство за вина, това си е твой проблем изцяло. Един рак ти го казва.
Мнемо,
А една дева ти казва, че е съвсем наясно с проблемите си няма нужда някой да и ги посочва.Мнемозина написа:
Осве това тук съвсем ясно и черно на бяло се каза, че Сет и тези, които не го наритахме сме прогонили липсващите.
А Семи и списък пусна.
Не ми е приятно да ме държат отговорна за нечие чуждо решение.
Това е.
Ами и аз това ти казах: никой не е отговорен за ничие решение.esti написа:А една дева ти казва, че е съвсем наясно с проблемите си няма нужда някой да и ги посочва.Мнемозина написа:
Осве това тук съвсем ясно и черно на бяло се каза, че Сет и тези, които не го наритахме сме прогонили липсващите.
А Семи и списък пусна.
Не ми е приятно да ме държат отговорна за нечие чуждо решение.
Това е.
Клубът се самонамества - и толкова.
Panta rhei...
Кажи го още веднъж на разбнеснелите се господа съдии.Мнемозина написа:
Ами и аз това ти казах: никой не е отговорен за ничие решение.
Теб ще те чуят.
Всеки взима собствените си решения.esti написа:Кажи го още веднъж на разбнеснелите се господа съдии.Мнемозина написа:
Ами и аз това ти казах: никой не е отговорен за ничие решение.
Теб ще те чуят.
Panta rhei...