Абе, друже, остави го- той сам си се закопава...БоЕВ написа:

Мразя да ме правят на льохман.[unknown] написа:Абе, друже, остави го- той сам си се закопава...БоЕВ написа:
Ей, затва ти говоря- остави го той да си плещи. Както виждаш- сам се закопава!БоЕВ написа:Мразя да ме правят на льохман.[unknown] написа:Абе, друже, остави го- той сам си се закопава...БоЕВ написа:
За Бога, та тя преди четири години е била само на девтнайсет.

Въобще не се закопава - виж какаво става, даже взеха да напускат клуба в негова чест, защото видиш ли бил несправедливо обвинен и нападнат и имал право да скапва клуба в справедливата си самозащита.[unknown] написа:Ей, затва ти говоря- остави го той да си плещи. Както виждаш- сам се закопава!БоЕВ написа:Мразя да ме правят на льохман.[unknown] написа:Абе, друже, остави го- той сам си се закопава...БоЕВ написа:
За Бога, та тя преди четири години е била само на девтнайсет.
Който има очи, ще види.БоЕВ написа:
Въобще не се закопава - виж какаво става, даже взеха да напускат клуба в негова чест, защото видиш ли бил несправедливо обвинен и нападнат и имал право да скапва клуба в справедливата си самозащита.

Надавам се.[unknown] написа:Който има очи, ще види.БоЕВ написа:
Въобще не се закопава - виж какаво става, даже взеха да напускат клуба в негова чест, защото видиш ли бил несправедливо обвинен и нападнат и имал право да скапва клуба в справедливата си самозащита.