ето клюката е винаги ,ама винаги по-сладка...Иванушка Глупака написа: а когато сетя си е развявал... байряка на революцията несемеен ли е бил, бре оки-доки?
стига да ти я поднесат.
без да искаш.
doktorka написа:ето клюката е винаги ,ама винаги по-сладка...Иванушка Глупака написа: а когато сетя си е развявал... байряка на революцията несемеен ли е бил, бре оки-доки?
стига да ти я поднесат.
без да искаш.
и кое е клюка? я напиши с чистите си пръстета, за да видим и разберем веднъж завинаги...doktorka написа:ето клюката е винаги ,ама винаги по-сладка...Иванушка Глупака написа: а когато сетя си е развявал... байряка на революцията несемеен ли е бил, бре оки-доки?
стига да ти я поднесат.
без да искаш.
и в този точно момент от "сладката клюка" всичко загорча...Иванушка Глупака написа:и кое е клюка? я напиши с чистите си пръстета, за да видим и разберем веднъж завинаги...
П.П. само не ме карай да търся темата, където сетя призна тази клюка за истина...
кой ще ти се занимава с тъпите клюки на теб пък?!doktorka написа:и в този точно момент от "сладката клюка" всичко загорча...Иванушка Глупака написа:и кое е клюка? я напиши с чистите си пръстета, за да видим и разберем веднъж завинаги...
П.П. само не ме карай да търся темата, където сетя призна тази клюка за истина...
намери я...и проследи оттам нататък
избирам си думите внимателно.
клюката е винаги по -сладка...
ой закъснях...
довечера пак.
Да, така е. Съжалявам. Донякъде само обаче. Сравнително скоро написах, че ми писна и че не участвам повече. И спрях. Не очаквах такава .. лавина от лайна. Мислех, че сме възрастни и сериозни хора. До един момент се забавлявах, със Сет, с революцията, с играта на думи, представи и понятия.. С изясняването на позициите в годишника "Кой кой е". После стана.. страшно. Защото, ако той (Сет) знае(ше) точно какво прави (така си мисля и така го чувствам), други - не (поне така изглежда).Мнемозина написа: И... да ти кажа и аз тогава: много, много по-рано трябваше да кажеш - и то не на Семирамида или на мен - че нечии забавления тук са грозни. Защото те отдавна са такива. Грозни.
За това говорех през цялото време. От месеци насам. Нищо повече, но и нищо по-малко.
Това изобщо разбра ли се от някого или успяха да ви убедят, че ме вълнува нещо друго?
Аркадаш4avdar4e написа:
Да, така е. Съжалявам. Донякъде само обаче. Сравнително скоро написах, че ми писна и че не участвам повече. И спрях. Не очаквах такава .. лавина от лайна. Мислех, че сме възрастни и сериозни хора.

защо да я проследявам? тя не е ли достатъчен факт?doktorka написа:и в този точно момент от "сладката клюка" всичко загорча...Иванушка Глупака написа:и кое е клюка? я напиши с чистите си пръстета, за да видим и разберем веднъж завинаги...
намери я...и проследи оттам нататък
избирам си думите внимателно.
клюката е винаги по -сладка...
ой закъснях...
довечера пак.
4avdar4e написа: Исках да се махне мръсната пяна и после супата да е бистра, това исках. Исках след време да не ни е срам от себе си. Днес по повод една реплика на Рейн за Баба Яга тръгнах да й пиша, че думите също са дела. Но се спрях. Няма смисъл. Чуваемостта е нарушена. Всичко с времето си. Пластовете ще се наместят.
секи си има коректив в главата беКазвам го на теб и на Семи, защото продължавам да вярвам, че вие сте (бяхте) коректив. Някакъв си. Исках да се махне мръсната пяна и после супата да е бистра, това исках. Исках след време да не ни е срам от себе си. Днес по повод една реплика на Рейн за Баба Яга тръгнах да й пиша, че думите също са дела. Но се спрях. Няма смисъл. Чуваемостта е нарушена. Всичко с времето си. Пластовете ще се наместят.
4avdar4e написа:Виж, твоите и на Дурачока игрички са .. смешни. Не ми е интересно.[unknown] написа:
изтрих се.4avdar4e написа:Затова се опитах да те спра. Не заприличвай на .. масовкатаSssssssss написа: И аз исках много неща и правя каквото преценя в тази посока.
Не ги разбираш ти тия ралботи, Иванушка.Иванушка Глупака написа:4avdar4e написа:Виж, твоите и на Дурачока игрички са .. смешни. Не ми е интересно.[unknown] написа:кви игрички, како??? някакво обвинение, че ние игри си играем (например задкулисни)???
благодаря ти!
много мерси!
супер си...
направо не го очаквах...
забравих май да ти благодаря...
мдааам...
е, отивам да се наспя, та утре да си играя игричките!
малийййй... ша си взема и кофичката и лопатката... и ше ви замергам с пясък... така да знаете... да не вземе да додете с новите си одициални бели роклички...

Много неприятно, че си болна. Дано се оправиш бързо.4avdar4e написа:Ей ся, от любов към истината да ти кажа нещо. Болна съм (като казвам болна, имам предвид БОЛНА) от (поне) три дни. Вчера не можах да стана от леглото. Представи си картинката вкъщи... Нито съм чела, нито съм се задълбавала. Днес префърчах, както правят много други, и писах по парчетийки.Мнемозина написа: Само да те питам: ако не бях се появила и не бях се обадила, щеше ли да възразиш на Докторка за това, което написа? Ей така, от любов към истината, знаейки, че то изцяло подменя, направо преобръща и позицията ми в споровете ни досега, и изобщо всичко, което съм казвала през цялото време?
Честно!
Май ти не си разбрала, или не искаш да разбереш. Ако си пропуснала това- моля- заповядай4avdar4e написа:Ъннноун,

Само дето забавленията - и съответно лавината от лайна - тръгнаха далеч преди революцията на Сет.4avdar4e написа:Да, така е. Съжалявам. Донякъде само обаче. Сравнително скоро написах, че ми писна и че не участвам повече. И спрях. Не очаквах такава .. лавина от лайна. Мислех, че сме възрастни и сериозни хора. До един момент се забавлявах, със Сет, с революцията, с играта на думи, представи и понятия.. С изясняването на позициите в годишника "Кой кой е". После стана.. страшно. Защото, ако той (Сет) знае(ше) точно какво прави (така си мисля и така го чувствам), други - не (поне така изглежда).Мнемозина написа: И... да ти кажа и аз тогава: много, много по-рано трябваше да кажеш - и то не на Семирамида или на мен - че нечии забавления тук са грозни. Защото те отдавна са такива. Грозни.
За това говорех през цялото време. От месеци насам. Нищо повече, но и нищо по-малко.
Това изобщо разбра ли се от някого или успяха да ви убедят, че ме вълнува нещо друго?
Казвам го на теб и на Семи, защото продължавам да вярвам, че вие сте (бяхте) коректив. Някакъв си. Исках да се махне мръсната пяна и после супата да е бистра, това исках. Исках след време да не ни е срам от себе си. Днес по повод една реплика на Рейн за Баба Яга тръгнах да й пиша, че думите също са дела. Но се спрях. Няма смисъл. Чуваемостта е нарушена. Всичко с времето си. Пластовете ще се наместят.
Нека.Мнемозина написа: Не знам, ти че твърде късно се усещаш, е ясно - но вече дали изобщо ще се наместят пластовете, не знам.
Съжалявам, но в момента не мога да споделя оптимизма ти. Твърде дълго беше всичко това. А и преди, и сега, реагираш само когато и където стане неприятно за забавляващата се. Защото тя докато си говорехме ей това тук продължи да се забавлява в съседните теми, нали?4avdar4e написа:Нека.Мнемозина написа: Не знам, ти че твърде късно се усещаш, е ясно - но вече дали изобщо ще се наместят пластовете, не знам.
Ще.
Вярвай ми.
П.П. Ако се бях усетила преди 10 месеца, сега нямаше да съм това. Хубаво, лошо - това
Знам! Исках да те провокирам, за да ти припомня това- "Знаеш ли, аз за разлика от теб съм прекарал последните си две години заедно с Звеневия и Чавдарче - почти всеки ден - да, на мен ми пука какво им се случва за разлика от теб... очевидно. Щото аз им знам и проблемите, и мъките..." И също знам (от теб), че написаното в цитата не е вярно. Помниш ми сигнатурата за лицемерите, нали?! Е, един ден и ти ще си отвориш очите и ще разбереш, че съм прав за тях.4avdar4e написа:Аз нямам приятелско кръгче, а разбери го най-сетне, моля те!![unknown] написа:И за пореден път от твоето приятелско кръгче.![]()

Това не е вярно.Мнемозина написа: Съжалявам, но в момента не мога да споделя оптимизма ти. Твърде дълго беше всичко това. А и преди, и сега, реагираш само когато и където стане неприятно за забавляващата се. Защото тя докато си говорехме ей това тук продължи да се забавлява в съседните теми, нали?
Ничий коректив не искам и не бих могла да съм. Нито имам право, нито основания, нито акъл, нито... търпение.Мнемозина написа: Извинявай, но ролята ти на коректив спрямо мен ми се струва излишна. А и сега отново потъвам.
Да, аз искам същото. И застанах до Сет, защото според мен той също това искаше.Мнемозина написа: Не искам никой да си тръгва. Искам да се върне доброжелателното отношение, но явно тези, които много добре знаят какво правят и как да се забавляват, желаят обратното.
сЕди гледай мачаvyara написа:Та така, правя го заради себе си, вие тук се оправяйте както намерите за добре.
До-когато!
4avdar4e написа: Да, аз искам същото. И застанах до Сет, защото според мен той също това искаше.
Виж, това го помня, ама много добре го помня.. Чак яд ме хваща, че тогава помолих за изтриването. Ако знаех, че ще предизвика такива драми.[unknown] написа: Знам! Исках да те провокирам, за да ти припомня това-
И аз не искам да съм коректив. И затова се скривам.4avdar4e написа:Ничий коректив не искам и не бих могла да съм. Нито имам право, нито основания, нито акъл, нито... търпение.Мнемозина написа: Извинявай, но ролята ти на коректив спрямо мен ми се струва излишна. А и сега отново потъвам.
Тук ще замълча. Нека той самият да каже. Ако съм го разбрала грешно, ще му се извиня с удоволствие.4avdar4e написа:Да, аз искам същото. И застанах до Сет, защото според мен той също това искаше.Мнемозина написа: Не искам никой да си тръгва. Искам да се върне доброжелателното отношение, но явно тези, които много добре знаят какво правят и как да се забавляват, желаят обратното.
Няма такива неща, Боев, нямаа...БоЕВ написа: С преврати, революции и гонения!?:shocked:
На всеки различномислещ.
С отреждането му на някакава тъпа роля, в някакава тъпа и измислена революция...и ако не иска да я приеме да бъде гонен преследван от тема в тема и пресиран...
Чаве, определено тук не те разбирам.4avdar4e написа:Няма такива неща, Боев, нямаа...БоЕВ написа: С преврати, революции и гонения!?:shocked:
На всеки различномислещ.
С отреждането му на някакава тъпа роля, в някакава тъпа и измислена революция...и ако не иска да я приеме да бъде гонен преследван от тема в тема и пресиран...
Знаеш ли, моя опит в последните месеци ме научи, че когато има необоснована (в твоите очи) агресия, по-леко е да замълчиш. Знаш ли що? Щото така се съхраняваме. Пък който иска да си пее, да си пцуе, да си говори, да си пише... Мълчиш и чакаш да отмине черната вода. А ти и сет влязохте в една не ваша битка, бяхте наемници за чужда кауза. Предполагам основанията на Сет, ама ти се набърка право у шамарите. За чий (извинявай, ама така е лафа), кажи ми??? Коя/чия правда отстояваше??
Ох, по-добре не ми отговаряй, че ще се почне наново. Само седни и помисли. Погледни отстрани. Вслушай се...
Съжалявам Чаве, но каквото и да ти отговоря ще е всуе.4avdar4e написа: Няма такива неща, Боев, нямаа...
Знаеш ли, моя опит в последните месеци ме научи, че когато има необоснована (в твоите очи) агресия, по-леко е да замълчиш. Знаш ли що? Щото така се съхраняваме. Пък който иска да си пее, да си пцуе, да си говори, да си пише... Мълчиш и чакаш да отмине черната вода. А ти и сет влязохте в една не ваша битка, бяхте наемници за чужда кауза. Предполагам основанията на Сет, ама ти се набърка право у шамарите. За чий (извинявай, ама така е лафа), кажи ми??? Коя/чия правда отстояваше??
Ох, по-добре не ми отговаряй, че ще се почне наново. Само седни и помисли. Погледни отстрани. Вслушай се...
Абе, Боев, нали това се опитвах да кажа: и ти, и Сет сте мъже на честта. Никой никого не е употребявал. Няма буреносци.... Нито кучетаБоЕВ написа: пп Никога не съм бил послушко и не съм се снижавал пред бурята, а буреносците бяха употребени и, ако им е останало поне мъничко чест и достоинство, би трябвало да се покрият в дън горите тилилейски.
Не ми се спори/говори вече, днес достатъчно говорих, даже успях да засегна Верка и Ести, но какво да се прави - революцията изяжда децата си. А трябва да събирам сили за утре, другарят с шинела ще се завърне надъхан със свински истории и ще трабва да му влизам в тона.4avdar4e написа:Абе, Боев, нали това се опитвах да кажа: и ти, и Сет сте мъже на честта. Никой никого не е употребявал. Няма буреносци.... Нито кучетаБоЕВ написа: пп Никога не съм бил послушко и не съм се снижавал пред бурята, а буреносците бяха употребени и, ако им е останало поне мъничко чест и достоинство, би трябвало да се покрият в дън горите тилилейски.Два погледа, две гледни точки, ама ако бяхте заедно в една дружинка или на една маса нямаше да има проблем...Уффф ...
П.П. А ако има гори тилилейски, искам да съм там. Някой ден... Не заради мен. Стоя зад всяка своя дума, дори и изтрита (благодаря, Ънноун, че ми напомни).