Чи как!Barbie написа: ша минат година две и следващия път , като тресне някъде - няма да се разбере откъде е дошло :)
а и ти не си безпристрастен , ти ревнуваш:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Усилно!
П.с. Тенкс
Боев , ти си един от последните оцелели рицари ( казвам го в хубавия смисъл на думата )БоЕВ написа:Са и барбита ли ше бройкаме?!:lol:Set написа:Чи как!Barbie написа: ша минат година две и следващия път , като тресне някъде - няма да се разбере откъде е дошло :)
:rotfl24::rotfl24:
Усилно!
П.с. Тенкс
Barbie написа: Боев , ти си един от последните оцелели рицари ( казвам го в хубавия смисъл на думата )
Но много шаблонно идва да защитаваш нежна , ранима и чувствителна девойка с кошутени очи ...
За която твоите снимки са един душевен ексатаз и тя те УМОЛЯВА , ако не дай си боже спреш да говориш , поне тях да пускаш ... явно и в животоспасяваща струйка .
Ако не си правил секс повече от месец ( ей това бе грозно ) замисли се ...
ти пък се цели по високо , маRain написа:Barbie написа: Боев , ти си един от последните оцелели рицари ( казвам го в хубавия смисъл на думата )
Но много шаблонно идва да защитаваш нежна , ранима и чувствителна девойка с кошутени очи ...
За която твоите снимки са един душевен ексатаз и тя те УМОЛЯВА , ако не дай си боже спреш да говориш , поне тях да пускаш ... явно и в животоспасяваща струйка .
Ако не си правил секс повече от месец ( ей това бе грозно ) замисли се ...:lol::lol:
Барби се изказа компетентно
Ти нещо си се объркала, особено за Боев.Barbie написа: ти пък се цели по високо , ма
виж на какви маймуни ги направи
рожбо златна...Rain написа:Ти нещо си се объркала, особено за Боев.Barbie написа: ти пък се цели по високо , ма
виж на какви маймуни ги направи
И двамата са страшно готини, ама единия ехти високо - вижте, вижтееее, вижтееееее, мое сте забравили, ама аз ще ви припомня, а другия вече адски много се дразни, че не остана ни една тема бе ехо.
Така че дай малко по-реален поглед върху ситуацията, ако въобще ще даваш поглед.
Не са ме изритвали, оправдаха си бягството със съвест. Е те т'ва вече беше неприятно - даже не казаха каква е причината, човек като си отива и като спира контактите с друг човек, трябва да има смелостта да каже защо, особено ако се е развял през целия хоризонтал, за да сбъдне желаниетоdoktorka написа:
рожбо златна...
първо и основно правило...
ако един мъж те изрита...
значи има защо.
избягвай да те изритват.
разбирам те напълно.Rain написа:Не са ме изритвали, оправдаха си бягството със съвест. Е те т'ва вече беше неприятно - даже не казаха каква е причината, човек като си отива и като спира контактите с друг човек, трябва да има смелостта да каже защо, особено ако се е развял през целия хоризонтал, за да сбъдне желаниетоdoktorka написа:
рожбо златна...
значи има защо.
избягвай да те изритват.
И после пак се върнаха да ме видят, ама вече не беше същото.
Ае стига ти толкова информация, просто така ти казвам, да си знаеш ...
И ти ли си мислиш, че защитавам девойка?!:lol:Barbie написа:Боев , ти си един от последните оцелели рицари ( казвам го в хубавия смисъл на думата )БоЕВ написа:Са и барбита ли ше бройкаме?!:lol:Set написа:Чи как!Barbie написа: ша минат година две и следващия път , като тресне някъде - няма да се разбере откъде е дошло :)
:rotfl24::rotfl24:
Усилно!
П.с. Тенкс
Ако не си правил секс повече от месец ( ей това бе грозно ) замисли се ...
Напротив, отидоха си точно поради причина в мен, но защо нямаха смелостта да ми го кажат?doktorka написа:
разбирам те напълно.
много е неприятно.
и нищо не можеш да направиш по въпроса.
но за сметка на това си намираш нови "приятели",които ти обръщат вимание.
започваш да контактуваш с повече хора,което неминуемо в един момент само ще обогатявя личността ти.
разбирам те.
имаш нужда от непрекъснатото подсещане ,че не са те изритали поради някаква причина у теб ,ами защото са лоши...
лоши,лоши мъже...
п.с моля не се бъкай че говоря за Сет-я...
това е психологическия ти профил.
Всеки по реда си на метлата...Капинчо написа:Тва па що?doktorka написа:детинска профанщина не ми е по вкуса.Капинчо написа:Хамбургер?:shy:doktorka написа:познай..;)Капинчо написа:Докторке, ти кво ша обядваш днес?doktorka написа: рожбо златна...
значи има защо.
избягвай да те изритват.
трай.

Ти не знаеш ли, че докторка разговаря само с 2% от клуба, а с другите 98 само се забавлява.Капинчо написа:Тва па що?doktorka написа:детинска профанщина не ми е по вкуса.Капинчо написа:Хамбургер?:shy:doktorka написа:познай..;)Капинчо написа:Докторке, ти кво ша обядваш днес?doktorka написа: рожбо златна...
значи има защо.
избягвай да те изритват.
трай.
Ми аз да съм ти казвал с кого да говориш или с кого не. А на някой друг да съм поставял такова условие.Капинчо написа:Всеки си избира с кого да говори, включително и аз. Не се кахъри за мен.БоЕВ написа:
Ти не знаеш ли, че докторка разговаря само с 2% от клуба, а с другите 98 само се забавлява.
нима си вярваше найвно старче, че си от 2 та % избрани?:lol:
Rain написа:Напротив, отидоха си точно поради причина в мен, но защо нямаха смелостта да ми го кажат?doktorka написа:
разбирам те напълно.
много е неприятно.
и нищо не можеш да направиш по въпроса.
но за сметка на това си намираш нови "приятели",които ти обръщат вимание.
започваш да контактуваш с повече хора,което неминуемо в един момент само ще обогатявя личността ти.
разбирам те.
имаш нужда от непрекъснатото подсещане ,че не са те изритали поради някаква причина у теб ,ами защото са лоши...
лоши,лоши мъже...
п.с моля не се бъкай че говоря за Сет-я...
това е психологическия ти профил.Най-вече втория път, когато дойдоха... Аз не очаквах да има втори.
Винаги ми е бил това въпроса. И винаги ще ми бъде.
Кога съм казала, че Сет е лош??? Това е май само във вашите акъли, на революционерите
Аз дори и в тая тема казах, че и двамата са готини, но единия пищи като ощипана мома, а другия се нерви с право. И аз вече се нервя. Днеска изписах повече, отколкото една година назад, за да ви разсея всички глупости, които са ви хрумнали, докато сте оставили ситуацията на въображенията си.
Винаги съм контактувала с адски много хора. Така че нищо ново не ми се е случило ( в това направление) от 10 години насам.
Просто вие си въобразявате разни глупости ... и понеже не си първата, която ми го казва това, за контактите с повече хора и харесването, явно сте си първи дружки, в което не виждам нищо лошо. Само престанете да ми ги обяснявате на мен тия ваши мисли и идеи, щото взе, че ми писнА.
И м/у другото се сопаш, че ще говориш с когото си искаш.Капинчо написа:Всичко си има причина. Когато не я разбера се учудвам.БоЕВ написа: Ми аз да съм ти казвал с кого да говориш или с кого не. А на някой друг да съм поставял такова условие.
Проста констатация друже, реакция на учудването ти, но ти си знаеш пиши, пиши.
Ето кой му беше съставил сценария преди няколко дниdoktorka написа:
аз можех да ти кажа ,че контактуваш с адски мнгоо хора..( и непрекъснато търсиш нови)
и без да ми казваш.
а това е признак на незрялост.Rain написа:Ето кой му беше съставил сценария преди няколко дниdoktorka написа:
аз можех да ти кажа ,че контактуваш с адски мнгоо хора..( и непрекъснато търсиш нови)
и без да ми казваш.Отново го помолих да спре с глупостите и той ми изсипа същите тия приказки, как се чувствам несигурна, недооценена и т.н.
![]()
![]()
Все се надявах той да има глава на рамената си и да говори от свое име, ама не, явно е изказвал твоите мнения, госпожо психолог
сандвича на Боев е пример за профанщина.Капинчо написа:Не се сопам. Казах с равен тон и без емотикони, че всеки има право да си избира с кого да говори, включително и аз.БоЕВ написа:И м/у другото се сопаш, че ще говориш с когото си искаш.Капинчо написа:Всичко си има причина. Когато не я разбера се учудвам.БоЕВ написа: Ми аз да съм ти казвал с кого да говориш или с кого не. А на някой друг да съм поставял такова условие.
Това тревожи ли те?
По-кратки са, защото са ти плитки методите и няма какво да ти обяснявам повече, аз ги виждам, Боев ги вижда, някой преди време ти беше казал разни неща, те се покриваха с това, което аз и Боев ти говорим в момента.doktorka написа: радвам се че постинг-ите ти са по-кратки.
тенкс.
рейни ,рейни...Rain написа:По-кратки са, защото са ти плитки методите и няма какво да ти обяснявам повече, аз ги виждам, Боев ги вижда, някой преди време ти беше казал разни неща, те се покриваха с това, което аз и Боев ти говорим в момента.doktorka написа: радвам се че постинг-ите ти са по-кратки.
тенкс.
От тебе ли да се уча?
На какво? Как се почва революция, като се ползват паравани?Как се водят битки с някого, отново скрити зад паравани? А, не, това не са моите методи ... Действай, както искаш. Не ми пречиш.
Съжалявам, ако го усещаш така.esti написа:На мен ми каза, че се дразниш, че говоря със Сет.БоЕВ написа:
Ми аз да съм ти казвал с кого да говориш или с кого не. А на някой друг да съм поставял такова условие.
И Само, заради това се държиш вече с мен не по начина по който си се държал друг път.
Не си прав.
Дежаву - същите думи май съвсем скоро ги четох от друг революционер!!!:roll:doktorka написа:сандвича на Боев е пример за профанщина.Капинчо написа:Не се сопам. Казах с равен тон и без емотикони, че всеки има право да си избира с кого да говори, включително и аз.БоЕВ написа:И м/у другото се сопаш, че ще говориш с когото си искаш.Капинчо написа:Всичко си има причина. Когато не я разбера се учудвам.БоЕВ написа: Ми аз да съм ти казвал с кого да говориш или с кого не. А на някой друг да съм поставял такова условие.
Това тревожи ли те?
и като ми кажеш сандвич,това изниква в съзнанието.
1. жената е дебела.което само по себе си не прави чест на един мъж. сори ,но е така.
2. гавра с храна не ми е по вкуса.има достатъчно гладуващи хора навсякъде.
3. човек може да говори и без вулгарности.
та това беше по повод сандвича ,а не въпроса ти

Дистанцирам се по отношение сърдечните и трепети със сет - не ме интересува. Иначе ми е приятно да общувам с нея, както и с всеки останал от 3о4о. И това, че всички скокнахте да я ритате и поучавате също не го харесвам, но не ви се меся - нали.doktorka написа: слагаш Боев и себе си един до друг,след като Боев се дистанцира от теб.