2

от къде да знамesti написа:Страхотни пилци!
Второто е папагал, а първото какво е?
Егати цветовете....
Знам бе, и гинеколог не си, ама помислих, че може да знаеш.jazz написа:
от къде да знам
аз да не съм орнитолог
тез двете ги срещнах в гори тилилейскиesti написа:В градска среда живеят тези пилета?
Като нашите гларуси примерно.
много ми е интересно, какви врабци има при вас.jazz написа: друг път ще снимам градската фауна
бе ти що се вреш у дън горите тилилейски бре?jazz написа:
тез двете ги срещнах в гори тилилейски
не съм виждал такива точно в града
друг път ще снимам градската фауна
досега само една такава съм срещалИванушка Глупака написа: бе ти що се вреш у дън горите тилилейски бре?
не те ли е страх от отровните дживотни там?
щото нали у автралийско били най-отровните дживотинки на света...
инак много готини пиленца... мерси!
Егати горите тилилейски има при вас, с такви сгради на заден фонjazz написа: тез двете ги срещнах в гори тилилейски
не съм виждал такива точно в града
друг път ще снимам градската фауна
дай Боже дан ги срещаш изобщо...jazz написа:досега само една такава съм срещалИванушка Глупака написа: бе ти що се вреш у дън горите тилилейски бре?
не те ли е страх от отровните дживотни там?
щото нали у автралийско били най-отровните дживотинки на света...
инак много готини пиленца... мерси!
зъмя
пу пу
на майната си беше4avdar4e написа: Егати горите тилилейски има при вас, с такви сгради на заден фон:shocked:

аз вдигам шум за 6 ранени слона като ходяИванушка Глупака написа:дай Боже дан ги срещаш изобщо...
мдаа... дано да не гиИванушка Глупака написа:дай Боже дан ги срещаш изобщо...
само ако е в брониран скафандър...holi_day написа:мдаа... дано да не гиИванушка Глупака написа:дай Боже дан ги срещаш изобщо...
в такива моменти кой ли шъ се и сети за фотоапарат
Мчи то там някъде би трябвало да живее ламята Спаскаjazz написа: на майната си беше
ееееееееееей там в дъното
не си падам по лами с такива прозаични имена4avdar4e написа:Мчи то там някъде би трябвало да живее ламята Спаска
това с мустачето какво е сериозно...jazz написа: 1
2
Ти мъ уби!! Върнах се да търся мустациSssssssss написа: това с мустачето какво е сериозно...
папагалче ли, каквото там
Ми, убичъм тъSssssssss написа:примерно
4avdar4e написа:Ми, убичъм тъSssssssss написа:примерно
От кой филм е това??... Мозъкът ми работи баааааааавно, баааааааавноооо, разходковско...
Хъм, мен нещо мъ влечеееееееее към Бандите на Ню Йорк, ама имам доста бледничък спомен (то кво ли помни човек вече на мойте години, ама...)Sssssssss написа:от Wild Wild West май
Оная, дето ти купи кибрита, не помниш ли, бе куче??Капинчо написа: Ти коя беше, извинявай ?:shy:
Памперсче???Капинчо написа: Бааамаааму! Доживях да видя виц, дето не го знам.
Или вече съм почнал да забравям. Мамооооо!
Кибритът на първо мястоКапинчо написа:Дааа, почнал съм да забравям.
И да не са врабци..jazz написа:абе знаеш ли
че не съм забелязвал врабци
много много
ще ги дебна де
Изрових от дебрите на компютъра снимка на врабец от района. Не точно при Змея - малко по-вдясно долу на картата.esti написа:много ми е интересно, какви врабци има при вас.
ще чакам друг път да ги видя.

Страхотен монитор имам значи, щом не виждам проблем с качеството.- написа: /Сори за качеството - снимах с малоумка./
Мамини сладки, Странниче пингвинчета ли са това или ...??:blink:- написа: А моите любимци бяха:
И аз да съ пофалъ, че имам такъв.БоЕВ написа:Страхотен монитор имам значи, щом не виждам проблем с качеството.
тя се готвиholi_day написа:И аз да съ пофалъ, че имам такъв.БоЕВ написа:Страхотен монитор имам значи, щом не виждам проблем с качеството.