Брех! Толку ли пъ се налага?! ХахахахаБоЕВ написа:А трябва да събирам сили за утре, другарят с шинела ще се завърне надъхан със свински истории и ще трабва да му влизам в тона.
Това революциите гууулеми жертви изискват.
Брех! Толку ли пъ се налага?! ХахахахаБоЕВ написа:А трябва да събирам сили за утре, другарят с шинела ще се завърне надъхан със свински истории и ще трабва да му влизам в тона.
БоЕВ отиде да събира сили.4avdar4e написа:А трябва ли???БоЕВ написа:другарят с шинела ще се завърне надъхан със свински истории и ще трабва да му влизам в тона.
4avdar4e написа:Кое точно??Sssssssss написа:Чаве, определено тук не те разбирам.4avdar4e написа:Няма такива неща, Боев, нямаа...БоЕВ написа: С преврати, революции и гонения!?:shocked:
На всеки различномислещ.
С отреждането му на някакава тъпа роля, в някакава тъпа и измислена революция...и ако не иска да я приеме да бъде гонен преследван от тема в тема и пресиран...
Аз имам странното усещане, че все още живея при постоянна 39, може и да пиша несвързано..Айде да си говорим, ей така, тихичко, приятелски... Наистина, без страсти и бекграунд.. Моляяя
zaplaha li e tova?:winkw:Sssssssss написа:Това, че на черното каза бяло, Чаве.
Може би по-нататък...
doktorka написа:zaplaha li e tova?:winkw:Sssssssss написа:Това, че на черното каза бяло, Чаве.
Може би по-нататък...
che shte i se razsurdish ili shte q korish za povedenieto i ,koeto ne e bilo na nivo?:lol::lol:
ili che mnenieto i se razlichava ot tova na masata?
:rotfl24::rotfl24:
sorry ,Chave.mlukvam
p.s. chaveto nqma nishto obshto s tova. da ne otnese tq ...
Не си ме засегнал.БоЕВ написа:
Не ми се спори/говори вече, днес достатъчно говорих, даже успях да засегна Верка и Ести, но какво да се прави - революцията изяжда децата си. А трябва да събирам сили за утре, другарят с шинела ще се завърне надъхан със свински истории и ще трабва да му влизам в тона.
знаеш ли, този точно постинг твой е отвратителен... безкрайно отвратителен.4avdar4e написа:Ъннноун, Иванушка..
В един постинг да отговоря на двама ви.
Да, това правите, играете си на пясъчника. Никого и за нищо не обвинявам (не и аз!). Нито от форума, нито от реала. Единственият виновен за всичко, което се случва с/около/в/пред/зад .... (добавете по избор) мен съм само аз. Включително и с драмите на Розалинда. А разберете най-сетне
Да, не знаете за какво става въпрос, но не се и опитвате. Палите и подкарвате моторетките. Ако не сте разбрали 10 месеца какво се случва тук, сега за 2 дни ли очаквате да разберете??
Я пийте по едно (мултивитаминче) и си лягайте
ти си болна... наистина си болна...doktorka написа:zaplaha li e tova?:winkw:Sssssssss написа:Това, че на черното каза бяло, Чаве.
Може би по-нататък...
che shte i se razsurdish ili shte q korish za povedenieto i ,koeto ne e bilo na nivo?:lol::lol:
ili che mnenieto i se razlichava ot tova na masata?
:rotfl24::rotfl24:
sorry ,Chave.mlukvam
p.s. chaveto nqma nishto obshto s tova. da ne otnese tq ...
Огледалото не е виномвно, че гледките са криви!esti написа:Не си ме засегнал.БоЕВ написа:
Не ми се спори/говори вече, днес достатъчно говорих, даже успях да засегна Верка и Ести, но какво да се прави - революцията изяжда децата си. А трябва да събирам сили за утре, другарят с шинела ще се завърне надъхан със свински истории и ще трабва да му влизам в тона.
Сега проличава, кой, колко е бил искрен, когато е показвал уважение и симпатии към мен.
Колко лесно било да се разбере, само трябва да говориш с враговете.
Не, не, дори не да говориш, достатъчно е да НЕ плюеш по тях и вече и ти си враг.
"Който не е с мен...."- нищо ново под слънцето.
И това "огледало" което правите съвсем не е огледало. Съвсем не е.
Нищо, че Мнемо ви оправдава с това.
Преди време и Сноу направи "огледало" на докторката.
Явно това е предпочитана тактика.
Ок, правете си огледала, но отвреме на време и вие се поглеждайте в тях.
Добро Утро!
Само набързо минавам да ви поздравя.
Естествено, че беше грешка!4avdar4e написа:Виж, това го помня, ама много добре го помня.. Чак яд ме хваща, че тогава помолих за изтриването. Ако знаех, че ще предизвика такива драми.[unknown] написа: Знам! Исках да те провокирам, за да ти припомня това-
... Но стана една поредна лавина. За която донякъде съжалявам. Може би наистина (от днешна гледна точка), триенете е било излишно.
Всеки да си носи своята вина! Ако ме разбираш, аркадаш...
П.П. Не мога цял ден да разбера защо тия дето сме тук все още трябва да носим вината на всички???

определено не знаеш, ама дай да не ставаме сега като малките деца...[unknown] написа:Знам, знам...Иванушка Глупака написа:не знаеш какво искаш...[unknown] написа:Споко, бе!Иванушка Глупака написа:Пусни малко сарказъм и ти и готово. Нали знаеш, че всеки тук е по- по- най от другите...
Е, аз знам какво искам.Иванушка Глупака написа:определено не знаеш, ама дай да не ставаме сега като малките деца...[unknown] написа:Знам, знам...Иванушка Глупака написа:не знаеш какво искаш...[unknown] написа:Споко, бе!Иванушка Глупака написа:Пусни малко сарказъм и ти и готово. Нали знаеш, че всеки тук е по- по- най от другите...
не искам да следвам светлия пример на някои тук...

Желязен аргумент е това. Затова често влиза в употреба.БоЕВ написа:
Огледалото не е виномвно, че гледките са криви!
Аз не съм те поставял при враговете, ти сама реши така.
Стой тука поне още 4 дни, така де, да почерпиш, да получиш поздравленияthunder написа:Искате ли малко свежа кръв?Това в рамките на черния хумор.
Четох,четох...Опитвам се да приема всички тук с положителните и отрицателните им страни.Има доста хора,на които симпатизирам и се надявам нещата да се уталожат и да се възцари мир и любов.
Аааа, свежа кръв!!!thunder написа:Искате ли малко свежа кръв?Това в рамките на черния хумор.
Четох,четох...Опитвам се да приема всички тук с положителните и отрицателните им страни.Има доста хора,на които симпатизирам и се надявам нещата да се уталожат и да се възцари мир и любов.

Ще се опитам:-)4avdar4e написа:Стой тука поне още 4 дни, така де, да почерпиш, да получиш поздравленияthunder написа:Искате ли малко свежа кръв?Това в рамките на черния хумор.
Доведи. Ама да е сочен и крехък. Да не докараш некъф жилав...thunder написа:
Канибал!Ако си много гладен,да доведа още някой?

то и да ми обръщаш не хваща дикиш. все една такава непросветена си оставам4avdar4e написа:Днес не работя, съботянка съм, няма да ти обръщам Фниманието на граматикатаwild_moon написа:п.п. сега да не ми скочите пак за множественото число