ми контакта й е трайно прикрепен за нея...Капинчо написа:Тя нема щепсел, а контакт бе. Докога ша та уча.Иванушка Глупака написа:смени си щепсела бре...wild_moon написа: да се включа в купона ...
затва и казвам да си смени щепсела...
ми контакта й е трайно прикрепен за нея...Капинчо написа:Тя нема щепсел, а контакт бе. Докога ша та уча.Иванушка Глупака написа:смени си щепсела бре...wild_moon написа: да се включа в купона ...
Мога да нося отговорност за постъпките си и го правя когато е необходимо.esti написа:Желязен аргумент е това. Затова често влиза в употреба.БоЕВ написа:
Огледалото не е виномвно, че гледките са криви!
Аз не съм те поставял при враговете, ти сама реши така.
И аз ще го ползвам сега - ти сам реши, че съм ЗА и против някой. И че форума има нужда от спасителните ти действия.
Не помня някой, някого да е молил за такова нещо, ама всичко живо се хвърли в благородната кауза по спасяването.
И ето, докъде я докарахме.
Нямам предвид само събитията от тези дни.
От край време все се намира кой да се напъва да спасява и да помага без това да е поискано от него.
Понякога трябвя дя се коват пирони, щото некой тикви са дървени...Кент написа:Боев такива мнения ръсишМога да нося отговорност за постъпките си и го правя когато е необходимо.
Съжалявам само, че си се заблуждавала в преценката си за мен.
сякаш пирони ковеш
дай им свободно
бе
п.п. е сори за непоискания съвет
обаче:lol:

ни трява:lol:[unknown] написа:Понякога трябвя дя се коват пирони, щото некой тикви са дървени...Кент написа:Боев такива мнения ръсишМога да нося отговорност за постъпките си и го правя когато е необходимо.
сякаш пирони ковеш
дай им свободно
бе
Бе, и тва е верно, ама е гот да и ковнеш един пирон.Кент написа:ни трява:lol:[unknown] написа:Понякога трябвя дя се коват пирони, щото некой тикви са дървени...Кент написа:Боев такива мнения ръсишМога да нося отговорност за постъпките си и го правя когато е необходимо.
сякаш пирони ковеш
дай им свободно
бе
кацата се разсъхва
сама
ако имаш търпение
и ако не наливаш вода
у нея

Знаеш ли, ако мен не ме нараняват и аз няма да наранявам. Ама някой като почне да ръси простотии за мен... Ох, мамооооо, подивявам...Кент написа:не е гот да ковнеш и да нараняваш хората пък дори и по нетаБе, и тва е верно, ама е гот да и ковнеш един пирон.
нали ами че те по успешно се самонараняват
при добро желание разбира се
и изобилно свободно време

Капинчо написа:Абе вие как пишете? На смени ли? Или както се свири на пиано на 4 ръце? Любопитно ми стана щото.Стефанова&Панчев написа:[unknown] написа:Как джвакат в лайната.