Въпрос: Защо не можем да живеем всички заедно?
Отговор: Няма да ни смогне канализацията...
Интернет като място за недоразумения4avdar4e написа:
Стига си възкресявала мъртъвци пък ти.Sssssssss написа:нов ден
Амаранта написа:Стига си възкресявала мъртъвци пък ти.Sssssssss написа:нов ден
Семи, един от проблемите тук е точно това налагане на някакъв определен имидж на форума.Sssssssss написа:Амаранта написа:Стига си възкресявала мъртъвци пък ти.Sssssssss написа:нов ден
Приятно ми е.
Не, Ести. Може би така го виждаш, ноesti написа:Семи, един от проблемите тук е точно това налагане на някакъв определен имидж на форума.Sssssssss написа:Амаранта написа:Стига си възкресявала мъртъвци пък ти.Sssssssss написа:нов ден
Приятно ми е.
Ти сега това правиш - налагаш по неестествен начин някакъв облик.
Разичстваш простотията и правиш път на възвишеното и духовното.
Не, че е лошо, напротив.
Но когато е насилствено няма стойност.
Тази вечер имаше ли революция?Sssssssss написа:
Не, Ести. Може би така го виждаш, но
изваждам теми, в които няма революция.
Доста назад е трудно да се намерят, между другото.
Само това.
Форумът се самонамества.
Другото ще проличи.
Нали така?
Самонаместването включва ли моето участие в него или не?esti написа:Тази вечер имаше ли революция?Sssssssss написа:
Само това.
Форумът се самонамества.
Другото ще проличи.
Нали така?
Тихо и спокойно е.
Въпреки, че Сет е тук.
Изводи върху това друг път ще правим.
Сега ми се иска да те питам ти ако седнеш на неудобен стол, как се самонаместваш?
Мърдаш си насам-натам и така разбираш как ще ти е удобно, или някой седи насреща ти и ти казва "малко наляво, а сега надясно, вдигни леко едната кълка..." а?:lol:
Много странно самонаместване се получава с това вадене на стари теми без да се пише по тях.
Аз така го виждам.
Още веднъж лека нощ!
Абе утре ш дигнем и революционните. Трай сиesti написа:Тази вечер имаше ли революция?Sssssssss написа:
Само това.
Форумът се самонамества.
Другото ще проличи.
Нали така?
Тихо и спокойно е.
Въпреки, че Сет е тук.
Сега ми се иска да те питам ти ако седнеш на неудобен стол, как се самонаместваш?
Мърдаш си насам-натам и така разбираш как ще ти е удобно, или някой седи насреща ти и ти казва "малко наляво, а сега надясно, вдигни леко едната кълка..." а?:lol:
Много странно самонаместване се получава с това вадене на стари теми без да се пише по тях.
Аз така го виждам.
Още веднъж лека нощ!
Подготвен съмSet написа:Абе утре ш дигнем и революционните. Трай сиesti написа: Тази вечер имаше ли революция?
Тихо и спокойно е.
Въпреки, че Сет е тук.
Аз така го виждам.
Още веднъж лека нощ!
А такъв те искам!БоЕВ написа:Подготвен съмSet написа:Абе утре ш дигнем и революционните. Трай сиesti написа: Тази вечер имаше ли революция?
Тихо и спокойно е.
Въпреки, че Сет е тук.
Аз така го виждам.
Още веднъж лека нощ!
Бъди лошо момче - на момичетата така им харесва!
Ма не е стара, ма, Ести, на пича в скайпа още това му пише, значи си е актуалнаesti написа: Много странно самонаместване се получава с това вадене на стари теми без да се пише по тях.
определеноБоЕВ написа: Бъди лошо момче - на момичетата така им харесва!