Това прасе е около 140 кг.
Падна от едно бренеке в мозъка като отсечено.
Сегинка отивам да накисна месото във студена вода, че да се оттече кръвта.

Веднъж съм яла такова диво - отврат!:lol:Set написа:
esti написа:Веднъж съм яла такова диво - отврат!:lol:Set написа:
Сете, като гръмнете едно такова 140-50 кила, кой го яде?
Всеки си го носи вкъщи или си го делите?
Ако всяка седмица гърмите по едно ще озвереете от ядене на месо, внимавайте:lol:
Щом Холи още мърда, значи наистина са били добри.Set написа:
Много е добро.
Стои в ледена вода 24 часа. Като се сменя водата на 4 часа.
После няма кръв и миризма.
Парче се дава за проверка, дали няма трихинелоза.
Дели се на всички другари. А главата, черния дроб, сърцето и бъбреците остават на този който го е отстрелял.
Аз правя суджуци. Убийствени са. 50/50 диво и питомно. Е Холи на времето хапна от тях.
А тя мърда ли?esti написа: Щом Холи още мърда, значи наистина са били добри.
Поне с пръсти май да.Set написа:А тя мърда ли?esti написа: Щом Холи още мърда, значи наистина са били добри.
От моят суджукesti написа:Поне с пръсти май да.Set написа:А тя мърда ли?esti написа: Щом Холи още мърда, значи наистина са били добри.
Холииии, нали не си получила трайни увреждания от мръвките на Сет?
Опитах се да бъда деликатна и тактична, но ти провали всичко.Set написа:
От моят суджук
Аде нема нуждаesti написа:Опитах се да бъда деликатна и тактична, но ти провали всичко.Set написа:
От моят суджук
То и да вися тук нема нужда.Set написа:
Аде нема нужда
Така беше. Гледам на ина тераса гирлянди от луканки, покрити с вестници. Изкатервам се аз, отмъквам ги в един чувал - не вестниците, а луканките, после дим да ме няма.Set написа:Е Холи на времето хапна от тях.
Катеричка рунтавелка, хрупка хрупка ......holi_day написа:Така беше. Гледам на ина тераса гирлянди от луканки, покрити с вестници. Изкатервам се аз, отмъквам ги в един чувал - не вестниците, а луканките, после дим да ме няма.Set написа:Е Холи на времето хапна от тях.
Сет оврещя после форума, че не можал да си зареди пушката и да ме отстреля.
Г-н Вестникаров е той. Вестниците му са слабост. Се гледа да е на първа страница.
Разправи още за нашите срещи. Нека да знаят хората.Set написа:Катеричка рунтавелка, хрупка хрупка ......
Тиху да не ни завидятholi_day написа:Разправи още за нашите срещи. Нека да знаят хората.Set написа:Катеричка рунтавелка, хрупка хрупка ......
Бе, кво ти пука. Разказвай, щом има какво.Set написа:Тиху да не ни завидят
holi_day написа:Бе, кво ти пука. Разказвай, щом има какво.Set написа:Тиху да не ни завидят
Давай и ония бележки, дет ми писа, че и аз - на теб.
Заради пушката ли? Е, нищо...Set написа:holi_day написа:Бе, кво ти пука. Разказвай, щом има какво.Set написа:Тиху да не ни завидят
Давай и ония бележки, дет ми писа, че и аз - на теб.
Нека останат наша малка тайна
Заради снимките.holi_day написа: Заради пушката ли? Е, нищо...