Вълшебно Езеро:rotfl24: /ако знаете кви ла.на има вътре:blink:/

аз обичам, аз съм....щях да кажа обратен:rotfl24:- написа:Брррр! Не обичам паяци, но снимката е супер.
Къде е това езеро?
и аз помислих, че е хвастохранилище...Кент написа:аз обичам, аз съм....щях да кажа обратен:rotfl24:- написа:Брррр! Не обичам паяци, но снимката е супер.
Къде е това езеро?
ама ше се въздържа:rotfl24:
бе забелязъл съм, че си падам и по неща
които за другите са меко казано странни
има много красиви паяци
тва е хвостохранилището на содовия
да девня:blink:
Прав е бил дядката, ако не се беше състоял мракобесния комунистически режим сега това сигурно щеше да е факт.Кент написа:За Девненското езеро от Иван Вазов:blink:
"Аз дваж споменах Девненското езеро. То е прекрасно, синьо, швейцарско езеро, отишло много километри навътре в сушата, заобиколено от зелени рътове. Бреговете му са обточени с висока тръстика. Представям си бъдещето, когато Девненско езеро, съединено с пристанището, ще бъде браздено от параходи, и виждам пущинака на тия брегове заместен от засмени вили, от градини и зелени алеи, когато културата, разцъфтяла чрез търговията, ще направи чудеса край тия светли води. Защото Варна, ако не може да се гордее с миналото, може да се хвали с бъдещето - нейното честито местоположение ми каза това.
Дай боже - на дявол му куршум в ушите.
1890 г.
Така е...Капинчо написа: То на всеки родата си му е най-близка.
Навремето, пак като малка, на едно супер готино, направо екзотично място по южното черноморие един дядо разказваше, каква напаст за козите му са смоците.Капинчо написа:
Пък аз се чудех откъде иде "Пие като смок".
Не само на теб са ти гадни - на повечето хора са.Капинчо написа:
На мен змиите са ми гадни. Не съм пипал. То не съм и виждал много - 2-3 в живота си. Гущерче хванах за пръв път преди 5-6 годин на авиошоуто в Пловдив, даже си го взехме и го гледахме една година.
Неее, беше наистина змия.Капинчо написа: Мен колко са ме близали. Къде ли не. Но не в терариум.
Не те прикотквам, то това трябва отвътре да иде.Капинчо написа:Абе разправяй ги ти тия на Кента. Мен трудна ша ма прикоткаш да галя змия по езика.
я разкажи - с какво го хранехте и къде го държахтеКапинчо написа:. Гущерче хванах за пръв път преди 5-6 годин на авиошоуто в Пловдив, даже си го взехме и го гледахме една година.
Сигурно е била женска, затова...Капинчо написа: Явно не си й се усладила много.
те за тва са толкова космати и страшни на вид:lol::lol:
сега живея по-спокойно
тряс и толкова! колкото пъти трябва!
паяка ли, на платото на село разделна, отдеве ходихме с курса там да катеримеSssssssss написа:
Къде живее точно тази гад, Кент?
Не и искам късмета, който ще ми донесе