А наоколо имаше дървета...

... и гъбки-пироговки

...последната май не чак толкова опасна... поне на пръв поглед
Абе близо си4avdar4e написа:Първата успоредна алея в парка на булевард Толбухин, опс Левски, малко след Баба Яга у десноGaspode написа: Кажи къде де... може па да си познала
Gaspode написа: Абе близо си
ама не съвсем
Западен Парк е това... на времето там имаше езерца, мостчета и прочее хубавини... водна растителност и не само. Даже едно готино рестораНче имаше...
Сега е пущиняк
Обаче пълно с хора
явно има нужда от зелени пространства и в оня край на любимата ни столица...
Аааа не давам- написа:Сега и ти ще ме вкараш в грях.
Искам разрешение да крада:
Много рядко ме водеха там, а аз все там исках!Gaspode написа:Западен Парк е това... на времето там имаше езерца, мостчета и прочее хубавини... водна растителност и не само. Даже едно готино рестораНче имаше...
Сега е пущиняк
Обаче пълно с хора
явно има нужда от зелени пространства и в оня край на любимата ни столица...
За гъбката - приемам само оригинала.Gaspode написа:Аааа не давам- написа:Сега и ти ще ме вкараш в грях.
Искам разрешение да крада:
Особено гъбката
Ако ги искаш да ти ги дам направо в оригиналния им размер? Щото, казват, имал значениеако е за десктоп де...
Скайп или емайл?- написа: За гъбката - приемам само оригинала.
Чудесна е!
Май не ме разбра - предпочитам я в натураGaspode написа:Скайп или емайл?- написа: За гъбката - приемам само оригинала.
Чудесна е!
Ъъъъъъ- написа: Май не ме разбра - предпочитам я в натура.
Но като не даваш, може и по имейл.
Знам, че не е твое. Твойте "природни бедствия" са още по-готини.Gaspode написа:Ъъъъъъ- написа: Май не ме разбра - предпочитам я в натура.
Но като не даваш, може и по имейл.
Тва ся мнооо трисмислено звучи
Само да кажа, че тва тука не е мое... моите излизат леееко различни. Ама пак са готини де