Не знам защо като си тръгнах, в главата ми звучеше онази мелодия от едноименния мюзикъл (по-скоро от филма).
Поздравявам всички дошли и недошли с тази мелодия (не намирам оригинала на песента)
Бразил
Че ко му е на Звеневи на очите, нима не са бадемови и красивиМЪЖжжж написа:До мен седеше момичето с най-красивите бадемови очи. /не е звеневия
/.
Ще се ослушвам.4avdar4e написа:Че ко му е на Звеневи на очите, нима не са бадемови и красивиМЪЖжжж написа:До мен седеше момичето с най-красивите бадемови очи. /не е звеневия
/.
Тенкю, брадър, за поздрава.. Отчетът - утре!!:winkw:
Мислех утре да пиша, че съм гроги.. Ама ...БоЕВ написа:Е най-после некой да се изока!:lol:
Благодарско!
Завидех, са цела нощ нема да спим, а че мислим.
заклевам се че куба не е в бразилскоМЪЖжжж написа:
Не знам защо като си тръгнах, в главата ми звучеше онази мелодия от едноименния мюзикъл (по-скоро от филма).
Поздравявам всички дошли и недошли с тази мелодия (не намирам оригинала на песента)
Бразил
До мен седеше момичето с най-красивите бадемови очи. /не е звеневия
/.
Много го обичам, винаги съм се чувствала там на място.Мнемозина написа: Кафето на НБ - много мрачно бе, там в зандана.
Не можах да му свикна.4avdar4e написа:Много го обичам, винаги съм се чувствала там на място.Мнемозина написа: Кафето на НБ - много мрачно бе, там в зандана.Не съм ходила в разните му там заведения под логото "Библиотека", но с кафенето ме свързват чудесни чувства. Единственото място в библиотеката, дето можеш хем да мислиш, хем да пушиш
П.П. За малко да почна работа там, в НБ, не в кафенето:winkw: Но един сняг и един автобус направиха това невъзможно. Съдба...
Бе убави са му.4avdar4e написа:Че ко му е на Звеневи на очите, нима не са бадемови и красивиМЪЖжжж написа:До мен седеше момичето с най-красивите бадемови очи. /не е звеневия
/.

Като те гледам колко езици знаеш, без работа няма да останеш. Но за организиране на организирани купони определено те бива4avdar4e написа: Мислех утре да пиша, че съм гроги.. Ама ...
Казах на Странниче, че съм благодарна на този форум (и дирския, предишния ...), и на Съдбата, защото ме запозна с хора, които иначе нямаше да познавам. С някои се оказа дори, че живеем "врата до врата". С други имам "кармична" връзка, трети - искам да са до мен и т.н, и т.д.
П.П. Знам вече какво ще правя, ако остана без работа - ще организирам организирани купони
Да бе, кво толкоз тайно не мога да разбера...[unknown] написа:Хе- хе- хе... има да чакаш. Снимките нали са свръхсекретна информация...wishes написа:Айде дайте малко снимки де, за тез дето не присъствахме
С парола, без парола - няма значение
Не става... Договорката е минидиск, пощенски гълъб, панделка, дясно краче на изток, ляво на запад... ОБАЧЕ, днес гълъбите са в почивен ден.wishes написа:Да бе, кво толкоз тайно не мога да разбера...[unknown] написа:Хе- хе- хе... има да чакаш. Снимките нали са свръхсекретна информация...wishes написа:Айде дайте малко снимки де, за тез дето не присъствахме
С парола, без парола - няма значение
Заменям снимки от предната сбирка (за който не е гледал), за снимки от последната снощи
Винаги съм се възхищавал на мъжете, които могат да видят и очите на една жена...МЪЖжжж написа:
Бразил
/.
Gaspode написа:Винаги съм се възхищавал на мъжете, които могат да видят и очите на една жена...
Респект![]()
![]()
Ние следващият път ще дойдем без ремаркетата... и ний сме хора, все пак
Много ги харесвам тези ваши ремаркета!!!!!Gaspode написа:Винаги съм се възхищавал на мъжете, които могат да видят и очите на една жена...МЪЖжжж написа:
Бразил
/.
Респект![]()
![]()
Ние следващият път ще дойдем без ремаркетата... и ний сме хора, все пак
Ми другия път ще ти ги зачисля... пък ний ш`си пиим тавквотопийм... да те видя после ще ли искаш децаStranniche написа:
Много ги харесвам тези ваши ремаркета!!!!!Но разбирам какво имаш предвид.
че понякога на човек му се приисква да размени спокойно пет приказки със събеседника и да го гледа в очитеStranniche написа:
Много ги харесвам тези ваши ремаркета!!!!!Но разбирам какво имаш предвид.
Що бе? Аз първо тях виждам.Gaspode написа:Винаги съм се възхищавал на мъжете, които могат да видят и очите на една жена...МЪЖжжж написа:
Бразил
/.
Респект![]()
![]()

Ма ти за "очите" ли говориш? Щот` аз за очите говорех[unknown] написа:Що бе? Аз първо тях виждам.Gaspode написа:Винаги съм се възхищавал на мъжете, които могат да видят и очите на една жена...МЪЖжжж написа:
Бразил
/.
Респект![]()
![]()
Разбрахме се...Gaspode написа:Ма ти за "очите" ли говориш? Щот` аз за очите говорех[unknown] написа:Що бе? Аз първо тях виждам.Gaspode написа:Винаги съм се възхищавал на мъжете, които могат да видят и очите на една жена...МЪЖжжж написа:
Бразил
/.
Респект![]()
![]()