"На бой отиват само старците"
- Green Light
"На бой отиват само старците"
Хора, дайте някой торент за руски филми!
- Green Light
Бе шубе ме е така! Ако някой нещо е свалял, та знае, че са читави. Ти не ползваш ли руски торенти?4avdar4e написа:Не бях търсила, ама глей кво става тука::shocked:
http://otvet.mail.ru/question/13120805/
Караш ме да споделям дълго пазена съкровена тайна
Ама нали си ми приятелче...
http://multiki.arjlover.net/
Не е торент и има ограничение по време за сваляне, ама за сваляч като теб не вярвам да е проблем

ПП. като свалиш нещо зЕми го пусни насам...
Едит: Сега погледнах, че и торентче са му турнали хората... браво на тях
Не е торент и има ограничение по време за сваляне, ама за сваляч като теб не вярвам да е проблем
Re: "На бой отиват само старците"
от замундата не става ли, последно гледах за Колчак:lol:Green Light написа:Хора, дайте някой торент за руски филми!
- Green Light
Супер! Тенкю, вери, начи, мач! Голям да пораснеш! В тази тема ще обявя всичко свалено. Още утре ще бъде свален "В бой идут одни старики" Колко диска да пека?Gaspode написа:Караш ме да споделям дълго пазена съкровена тайна
- Green Light
В арена опитах аз, нищо не изскача.Кент написа:от замундата не става ли, последно гледах за Колчак:lol:Green Light написа:Хора, дайте някой торент за руски филми!
Белая стрела, също от замундата4avdar4e написа:Тцъ, даже досега не ми беше идвало на умGreen Light написа: Бе шубе ме е така! Ако някой нещо е свалял, та знае, че са читави. Ти не ползваш ли руски торенти?Нещо, ако си търся, обикновено е през замундата..
кво значе читаво:shocked:
препоръчвам и Раны Цхинвала
за рус-гру сбиването
документален руски
грузински не съм открил още
а уж сме съюзници:rotfl24:
- Green Light
аз пък искам италианско кино в оригиналGreen Light написа:Хора, дайте някой торент за руски филми!
just perfect
- Green Light
тоест как в оригинал?bead_ написа:аз пък искам италианско кино в оригиналGreen Light написа:Хора, дайте някой торент за руски филми!
без превод, субтитри...Green Light написа:тоест как в оригинал?bead_ написа:аз пък искам италианско кино в оригиналGreen Light написа:Хора, дайте някой торент за руски филми!
ти кво си помисли
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Без субтитриGreen Light написа:тоест как в оригинал?bead_ написа:аз пък искам италианско кино в оригиналGreen Light написа:Хора, дайте някой торент за руски филми!
сигурно
Ех, някои хора знаят езици...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
аз така исках луи дю финес да гледам. Последните 20 години все го даваха дублиран. Половината кеф се губи, начи. Или субтитри, или по- добре да не го дават.bead_ написа:без превод, субтитри...Green Light написа:тоест как в оригинал?bead_ написа:аз пък искам италианско кино в оригиналGreen Light написа:Хора, дайте някой торент за руски филми!
ти кво си помисли
- Света вода ненапита
иди в Била, Кауфланд, Пикадили, там ги продават почти всичките му филми за 1,49 лева парчето на DVD съответно със субтитри...Green Light написа: аз така исках луи дю финес да гледам. Последните 20 години все го даваха дублиран. Половината кеф се губи, начи. Или субтитри, или по- добре да не го дават.
Виж подводницата!
- Green Light
- Green Light
Бе вие сте направо водопад от инфо за филми! Супер! Мерси, това не го знаех. Ще отида!Иванушка Глупака написа:иди в Била, Кауфланд, Пикадили, там ги продават почти всичките му филми за 1,49 лева парчето на DVD съответно със субтитри...Green Light написа: аз така исках луи дю финес да гледам. Последните 20 години все го даваха дублиран. Половината кеф се губи, начи. Или субтитри, или по- добре да не го дават.
- Света вода ненапита
то не само негови филми, а и много други готини такива стари...Green Light написа:Бе вие сте направо водопад от инфо за филми! Супер! Мерси, това не го знаех. Ще отида!Иванушка Глупака написа:иди в Била, Кауфланд, Пикадили, там ги продават почти всичките му филми за 1,49 лева парчето на DVD съответно със субтитри...Green Light написа: аз така исках луи дю финес да гледам. Последните 20 години все го даваха дублиран. Половината кеф се губи, начи. Или субтитри, или по- добре да не го дават.
абе... иди и виж (сещаш ли се за този филм?)
Виж подводницата!
и забравихGreen Light написа:Бе вие сте направо водопад от инфо за филми! Супер! Мерси, това не го знаех. Ще отида!Иванушка Глупака написа:иди в Била, Кауфланд, Пикадили, там ги продават почти всичките му филми за 1,49 лева парчето на DVD съответно със субтитри...Green Light написа: аз така исках луи дю финес да гледам. Последните 20 години все го даваха дублиран. Половината кеф се губи, начи. Или субтитри, или по- добре да не го дават.
"Иди и виж"
също не е лош:-)
Абе "Тарас Булба" екранизираха ли го вече?
Ако- да, някой гледа ли го?
2007г. са го започнали, трябва вече да е завършен мисля...
Е тука клипче
Ако- да, някой гледа ли го?
2007г. са го започнали, трябва вече да е завършен мисля...
Е тука клипче
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

"Иди и виж" мисля няма човек дето да не го е гледал в БГ, поне от нашето поколение...Кент написа: и забравих
"Иди и виж"

- Green Light
Ами "Звезда"? Говореха за него преди една две години. Като за премиераКент написа:
и забравих
"Иди и виж"
Сравнително нов е "На безименната височина". На мен ми хареса.Green Light написа:Ами "Звезда"? Говореха за него преди една две години. Като за премиераКент написа:
и забравих
"Иди и виж"

Значи "Блокада" е по стар от старите соц. филмиGreen Light написа:Ами "Звезда"? Говореха за него преди една две години. Като за премиераКент написа:
и забравих
"Иди и виж"
и дава донякъде софтпредстава за глада и мизерията
"Иди и виж" без да има един изстрел дава хардпредстава за войната по принцип
"Звезда" е от по новите...
Струва се да се гледа и "Грозовые ворота"
той е нов, е по-нов и е за Чечня
той е за приятелството, ако се абстрахираме от политиката
"Мы из будущего" пък е съвсем щур....
едни иманярчета от 21 век се пренасят без да искат във войната
Хубаво е да се гледа
че да знаят че секи момент може да им запари под задника
- Green Light
- Green Light
- Света вода ненапита
Аз, моля другарко, така и не успях никога да погледам повече от 10 мин[unknown] написа: "Иди и виж" мисля няма човек дето да не го е гледал в БГ, поне от нашето поколение...
А аз сега разбрах, че има такъв филм.4avdar4e написа:Аз, моля другарко, така и не успях никога да погледам повече от 10 мин[unknown] написа: "Иди и виж" мисля няма човек дето да не го е гледал в БГ, поне от нашето поколение...
Но има голяма вероятност ако изобщо съм го гледала да не му помня заглавието.
esti написа:Чаве, Ести, тва е абсолютната класика в жанра.4avdar4e написа:

Кой жанр?:shy:[unknown] написа:Чаве, Ести, тва е абсолютната класика в жанра.
Аз рядко гледам филми, а още по-рядко им помня заглавията.