Жанра Священная войнаesti написа:Кой жанр?:shy:[unknown] написа:Чаве, Ести, тва е абсолютната класика в жанра.
Аз рядко гледам филми, а още по-рядко им помня заглавията.
"На бой отиват само старците"
Re: "На бой отиват само старците"
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Значи може и да съм го гледала.[unknown] написа: Жанра Священная война
Навремето ги харесвах.
Сега обаче им помня само музиката.
Може ли точно баш на мен да не ми обясняваш кое е класика и кое не??[unknown] написа: Чаве, Ести, тва е абсолютната класика в жанра.
Този филм никога повече няма да се опитам да го гледам, опитвах достатъчно, сега разбираш ли ме правилно или четеш по диагонал???
А може ли да не ми се пениш, а? Баш на мен?!!4avdar4e написа:Може ли точно баш на мен да не ми обясняваш кое е класика и кое не??[unknown] написа: Чаве, Ести, тва е абсолютната класика в жанра.
Този филм никога повече няма да се опитам да го гледам, опитвах достатъчно, сега разбираш ли ме правилно или четеш по диагонал???

- Света вода ненапита
ей, альо... ринга е в съседната тема...[unknown] написа:А може ли да не ми се пениш, а? Баш на мен?!!4avdar4e написа:Може ли точно баш на мен да не ми обясняваш кое е класика и кое не??[unknown] написа: Чаве, Ести, тва е абсолютната класика в жанра.
Този филм никога повече няма да се опитам да го гледам, опитвах достатъчно, сега разбираш ли ме правилно или четеш по диагонал???Един филм, ако не можеш да изгледаш, как ще успееш да вникнеш в ужаса?!
Виж подводницата!
Не се пеня, влизам ти в тона. Не желая да вниквам в никакъв ужас, разбираш ли?? Благодаря, не.. Изкуството не е мъчение на Инквизицията, какъвто е този филм за мен. И това съм го писала, апропо, преди години.. Така че, бъди така добър, да не ми сочиш кое е класика и кое не[unknown] написа: А може ли да не ми се пениш, а? Баш на мен?!!Един филм, ако не можеш да изгледаш, как ще успееш да вникнеш в ужаса?!
Ми, класика е! Аре, убий мъ!4avdar4e написа:Не се пеня, влизам ти в тона. Не желая да вниквам в никакъв ужас, разбираш ли?? Благодаря, не.. Изкуството не е мъчение на Инквизицията, какъвто е този филм за мен. И това съм го писала, апропо, преди години.. Така че, бъди така добър, да не ми сочиш кое е класика и кое не[unknown] написа: А може ли да не ми се пениш, а? Баш на мен?!!Един филм, ако не можеш да изгледаш, как ще успееш да вникнеш в ужаса?!
Нека си е класика, аз и Пикасо не харесвам.. Ай убий мъ!!!
П.П. Пикасо и аз не го харесвам...

еее в нито един период ли[unknown] написа:Ми, класика е! Аре, убий мъ!4avdar4e написа:Не се пеня, влизам ти в тона. Не желая да вниквам в никакъв ужас, разбираш ли?? Благодаря, не.. Изкуството не е мъчение на Инквизицията, какъвто е този филм за мен. И това съм го писала, апропо, преди години.. Така че, бъди така добър, да не ми сочиш кое е класика и кое не[unknown] написа: А може ли да не ми се пениш, а? Баш на мен?!!Един филм, ако не можеш да изгледаш, как ще успееш да вникнеш в ужаса?!
Нека си е класика, аз и Пикасо не харесвам.. Ай убий мъ!!!
П.П. Пикасо и аз не го харесвам...
кажете по някой любим тогава :)
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Тцъ, нивгаш!!Barbie написа: еее в нито един период ли:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Любим ... какво? Щото с филми, книги и музика, ако почна, ще си осъмна, пишейки в зочо
П.П. Той Ънноуна знае, че го обичам, и жена му даже знае
- Света вода ненапита
е, ча сеги са фанааме с тебе за косите...4avdar4e написа:
П.П. Той Ънноуна знае, че го обичам, и жена му даже знае... Ето ти един любим
Виж подводницата!
Ъъъъ, обичаш Ънноуна и жена му знае!!!Иванушка Глупака написа: е, ча сеги са фанааме с тебе за косите...
Обаче ще ми прегризеш вратлето.4avdar4e написа:Тцъ, нивгаш!!Barbie написа: еее в нито един период ли:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Любим ... какво? Щото с филми, книги и музика, ако почна, ще си осъмна, пишейки в зочо
П.П. Той Ънноуна знае, че го обичам, и жена му даже знае... Ето ти един любим

- Света вода ненапита
ъъъ... таковата... за жена му не знам... дали знае...4avdar4e написа:Ъъъъ, обичаш Ънноуна и жена му знае!!!Иванушка Глупака написа: е, ча сеги са фанааме с тебе за косите...:shocked::shocked:
Виж подводницата!
Докато не съм забравила, исках да кажа, че съм впечатлена от тази спонтанна и мъжкарска проява на джентълменство.Иванушка Глупака написа:
ей, альо... ринга е в съседната тема...
Баси, притесних сеИванушка Глупака написа:ъъъ... таковата... за жена му не знам... дали знае...4avdar4e написа:Ъъъъ, обичаш Ънноуна и жена му знае!!!Иванушка Глупака написа: е, ча сеги са фанааме с тебе за косите...:shocked::shocked:

Ъъъъ, аз нещо днес явно не съм от най-разбирателните[unknown] написа: Обаче ще ми прегризеш вратлето.Щото ще ти се наложи. Няма начин просто...
Нали си споделяме някакви мнения, спорим си, пък Грийна и Ести, ако щат да го гледат, ако щат - не. Преди години с Кента май спорих за "Иди и виж". Пък не съм му прегризала ... нищо
Ако това имаш предвид, де, а не пренасяш нещо друго от другаде
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=196566#1965664avdar4e написа:Ъъъъ, аз нещо днес явно не съм от най-разбирателните[unknown] написа: Обаче ще ми прегризеш вратлето.Щото ще ти се наложи. Няма начин просто...
Нали си споделяме някакви мнения, спорим си, пък Грийна и Ести, ако щат да го гледат, ако щат - не. Преди години с Кента май спорих за "Иди и виж". Пък не съм му прегризала ... нищо![]()
Ако това имаш предвид, де, а не пренасяш нещо друго от другаде

- Света вода ненапита
[unknown] написа:Баси, притесних сеИванушка Глупака написа:ъъъ... таковата... за жена му не знам... дали знае...4avdar4e написа:Ъъъъ, обичаш Ънноуна и жена му знае!!!Иванушка Глупака написа: е, ча сеги са фанааме с тебе за косите...:shocked::shocked:
Виж подводницата!
А, да, продължавам да държа на това... Разбрах те[unknown] написа: www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=196566#196566
Но тук май си говорехме за кино??
Всичко е едно4avdar4e написа:
Но тук май си говорехме за кино??

Тия на Рем ги разправяй, мола ти съ, не на мен, не на мен[unknown] написа: Всичко е едно
- Света вода ненапита
абе, ти от дума не разбираш ли?[unknown] написа:
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=196566#196566
тук думата "бой" е като част от заглавие!!!
айде, марш на ринга у другата тема...
Виж подводницата!
Не четеш мой човек, не четешМЪЖжжж написа:Вместо просто да ми звъннеш, за да ти го изпеча...
А аз си търся "А утрините тук са тихи". Няма го.
Който търси - намира - първа част
и съответствено втората част
Ето ги тук - още в самото начало.
Ай наздраве