Той, той, същия сладурМнемозина написа: Помня нещо такова, но ако не е Апостол, друго няма да се сетя.![]()
П.П. Ей, някой ден ще напиша трактат за граничните състояния.. Вметвам само. Пък и хлебарки и мравки сънувах тия дни, същий делириум
И ти това го пишеш също сериозно?4avdar4e написа:Защо? Той обиди ли някого някъде? Прояви ли неуважение (директно или не). Питам си само... Между рекламитеSssssssss написа: Революцията на Сет и сие се превърна в синоним на простащина, тотално незачитане на елементарни норми на поведение и на нула уважение .... най-слабо казано.
Сега трябва ли да се смея на шегата ти?
Да, иронизираше псевдоелитарността на форума, може би, а може би не, а ти помниш ли, че той е свирил на пиано до... много голям??
Ми нали точно зрителите са най-манипулирани.4avdar4e написа:Че манипулации ще съществуват, докато някои хора виждат в това .. път, изход, начин. И проблемът не е само в манипулираните, а и в зрителите. Без зрители манипулацията губи от пикантността си.Мнемозина написа: А аз всъщност в кое смяташ, че не съм права? Аз само питам - така ли е или не е така.![]()
И кой, моля, пише сценария - и съответно кой режисира, ако са различни?
Виж това, второто, е любопитен въпрос..
П.П. Абе, сапунките (най-класическите) номинират ли ги за ТВ наградите??![]()
П.П. 1. Искам единствено като пиша да не се налагам да обяснявам, че е без разни мисли, ирония, прехвърляне към други проблеми.. Бе, не мога ли просто да си пиша, без някой да вижда умисъл зад написаното??Да се забавлявам, да се смея, да се лигавя, не ми ли се полага вече тук??
Нищо не разбирам вече. Към кого е имало двоен аршин преди? И кой го е прилагал?4avdar4e написа:Абсолютно сериозно.Мнемозина написа: И ти това го пишеш също сериозно?
Както и за двойния аршин.. Уви.
Да. Мен. Като ме включи в списъците и инсинуациите си, които подробно са описани в съседната тема.4avdar4e написа:Защо? Той обиди ли някого някъде? Прояви ли неуважение (директно или не). Питам си само... Между рекламитеSssssssss написа: Революцията на Сет и сие се превърна в синоним на простащина, тотално незачитане на елементарни норми на поведение и на нула уважение .... най-слабо казано.
Сега трябва ли да се смея на шегата ти?
Да, иронизираше псевдоелитарността на форума, може би, а може би не, а ти помниш ли, че той е свирил на пиано до... много голям??
Да, свиренето на пиано в каква връзка беше?4avdar4e написа:Стой, стой, стой, не смесвай твърденияМнемозина написа: Както и да е.
Явно трябва да си ходя вече.
Особено откакто разбрах, че свиренето на пиано било елитарно занимание.
Чакай, че ме врънкат за пуканки (това СЕРИОЗНО!!!)
Нищо няма да направя. Нищо няма да правя. Живея си живота, харесва ми. Ако ми е гот, ще си пиша тук глупости и няма да оплаквам. Ако не - ще се махна.Sssssssss написа: И ти какво ще направиш?
Чаве, пак ти казвам, на черното казваш бяло. Твоите доводи са ми ясни, просто не очаквай от мен да ти напиша никокого не е обидил.
Нищо не смесвам.4avdar4e написа:Стой, стой, стой, не смесвай твърденияМнемозина написа: Както и да е.
Явно трябва да си ходя вече.
Особено откакто разбрах, че свиренето на пиано било елитарно занимание.
Чакай, че ме врънкат за пуканки (това СЕРИОЗНО!!!)
4avdar4e написа:Нищо няма да направя. Нищо няма да правя. Живея си живота, харесва ми. Ако ми е гот, ще си пиша тук глупости и няма да оплаквам. Ако не - ще се махна.Sssssssss написа: И ти какво ще направиш?
Чаве, пак ти казвам, на черното казваш бяло. Твоите доводи са ми ясни, просто не очаквай от мен да ти напиша никокого не е обидил.
Думите, които вече няколко пъти ми казваш, са ми твърде познати. Опитай се да чуеш и мен. Ако виждам черно, го наричам "черно", ако виждам бяло - е "бяло". Това е, Семи. Смесваш .. А сивото е .. блях
А не се ли случи точно това?? Не се ли погледнахме отстрани? Сет беше катализатор, само и единствено. Не се чувствам чаааак толкова значителна, инак бих предложила аз да съм виновната. (тук много ми идеше да сложа един определен емотикон, но поради пресните асоциативни връзки с мои роднини, няма да го сложа!!!).Мнемозина написа: Просто се чудя как сме се мъчили толкова време в тоя форум. Напудрен, префърцунен и... какъв беше още, че не ми идва на ум. Манипулативен и псевдоелитарен.
Е, сега вече всичко се оправи.
Черното е черно, бялото е бяло и така нататък.
4avdar4e написа:А не се ли случи точно това?? Не се ли погледнахме отстрани? Сет беше катализатор, само и единствено. Не се чувствам чаааак толкова значителна, инак бих предложила аз да съм виновната. (тук много ми идеше да сложа един определен емотикон, но поради пресните асоциативни връзки с мои роднини, няма да го сложа!!!).Мнемозина написа: Просто се чудя как сме се мъчили толкова време в тоя форум. Напудрен, префърцунен и... какъв беше още, че не ми идва на ум. Манипулативен и псевдоелитарен.
И ми приписваш оценки и квалификации, но от любов ще ти простя
Може ли някак, веднъж завинаги да спрем да се правим на психоаналитиците на зочо?? Болният или ще живее, или няма. Да го оставим на спокойствие, да си преболедува, пък да видим, а??
Аз млъквам по този въпрос. Казах преди дни, омръзна ми, не съм подходяща за тази роля, нямам ни акъл, ни образование.
Ми не, не се случи точно това.4avdar4e написа:А не се ли случи точно това?? Не се ли погледнахме отстрани? Сет беше катализатор, само и единствено. Не се чувствам чаааак толкова значителна, инак бих предложила аз да съм виновната. (тук много ми идеше да сложа един определен емотикон, но поради пресните асоциативни връзки с мои роднини, няма да го сложа!!!).Мнемозина написа: Просто се чудя как сме се мъчили толкова време в тоя форум. Напудрен, префърцунен и... какъв беше още, че не ми идва на ум. Манипулативен и псевдоелитарен.
И ми приписваш оценки и квалификации, но от любов ще ти простя
Може ли някак, веднъж завинаги да спрем да се правим на психоаналитиците на зочо?? Болният или ще живее, или няма. Да го оставим на спокойствие, да си преболедува, пък да видим, а??
Аз млъквам по този въпрос. Казах преди дни, омръзна ми, не съм подходяща за тази роля, нямам ни акъл, ни образование.
Клюките. Интригите. Вкарването в схеми и чужди филми. "Онеправданите". Защитниците на нещата, с които всъщност злоупотребяват те самите. Нещо такова, най-общо казано.Мнемозина написа: Кого свали революцията, с други думи. Това ми е интересно. Тоест не психоанализирам клуба, а питам теб, вас, тези, които мислите така.
За това съм съгласна.Капинчо написа:Мнемо, Семи, Латрево, Ести, Амаранта, Сноу, Сет, Незнайни, Боев, (да не ми се сърдят пропуснатите)
Ще повторя по-прозаично това, което мисля, че каза Чавето.
Нека оставим форума на себе си и го приемем такъв, какъвто той ще стане, ако спрем да търсим виновния.
Днес една снимка ме убеди, че е невъзможно да изобличиш когото и да било в каквото и да било.
Ако ни харесва, ще останем, ако не, ще си идем, кой когато и както прецени, но наистина вече няма смисъл от анализи.
Всяка психотерапия трябва да приключи в разумен срок иначе сама се превръща в болестно състояние.
Кой е правел всичко това? Преди. Тогава, когато в клуба на мен поне страшно ми харесваше.4avdar4e написа:Клюките. Интригите. Вкарването в схеми и чужди филми. "Онеправданите". Защитниците на нещата, с които всъщност злоупотребяват те самите. Нещо такова, най-общо казано.Мнемозина написа: Кого свали революцията, с други думи. Това ми е интересно. Тоест не психоанализирам клуба, а питам теб, вас, тези, които мислите така.
прекалено много мислишМнемозина написа:
За това съм съгласна.
Питам нещо съвсем различно.
Просто ми е интересно когато някой мисли нещо, защо го мисли. Любопитна съм.
Винаги съм била такава.
Кой е виновен за онова, което беше в клуба, преди да започне всичко това?
да, бе... егати и хората, аз им викам: алоьооо... аре улево, улево казах, бе!jazz написа: п.п. посоките са произволно избрани
щото гледам лево е нежелана дестнация
щом толкова хора ги пращат там
значи никой не ще да ходи
Била си си в твоя филм. Прожекцията свършва, и забелязваш, че наоколо се прожектират и други филми.Мнемозина написа:
Кой е правел всичко това? Преди. Тогава, когато в клуба на мен поне страшно ми харесваше.
Кажи ми го.
Искам да знам аз в чий филм съм била.