има ОГРОМНА изложба на ван гог ....
билети
билети
търся безплатни билети до виена - краен срок на пристигане 4 . 12.08
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: билети
Ку намериш вземи и за менBarbie написа:търся безплатни билети до виена - краен срок на пристигане 4 . 12.08

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
използвай дойката... обикновено е безплатна...Barbie написа:търся безплатни билети до виена - краен срок на пристигане 4 . 12.08
Виж подводницата!
имаш време, ако тръгнеш утре сутринта "на стоп"....Barbie написа:търся безплатни билети до виена - краен срок на пристигане 4 . 12.08
just perfect
- Dark Angel
Barbie написа:търся безплатни билети до виена - краен срок на пристигане 4 . 12.08
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Piqndurnik
- Nejimaki-dori
Е тя изложбата е до 8-ми, освен това има постоянна такава на ПикасоBarbie написа:търся безплатни билети до виена - краен срок на пристигане 4 . 12.08
Пак там.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
аз разбрах , че е до 4ти декември :)Nejimaki-dori написа:Е тя изложбата е до 8-ми, освен това има постоянна такава на ПикасоBarbie написа:търся безплатни билети до виена - краен срок на пристигане 4 . 12.08
Пак там.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Nejimaki-dori
Albertina - Van GoghBarbie написа:аз разбрах , че е до 4ти декември :)Nejimaki-dori написа:Е тя изложбата е до 8-ми, освен това има постоянна такава на ПикасоBarbie написа:търся безплатни билети до виена - краен срок на пристигане 4 . 12.08
Пак там.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
аз съм ч виждала в метрополитан , само не знам , дали беше толкова голяма - баща ми днеска е там и цял ден му пускам злобни смс :)Nejimaki-dori написа:Albertina - Van GoghBarbie написа:аз разбрах , че е до 4ти декември :)Nejimaki-dori написа:Е тя изложбата е до 8-ми, освен това има постоянна такава на ПикасоBarbie написа:търся безплатни билети до виена - краен срок на пристигане 4 . 12.08
Пак там.
иначе мерси за инфото за евтините билети , смятам да се възползвам от тях , но до амстердам края на април - почвам да пестя от този месец , смятайте .... и пак не съм сигурна , дали ще спестя достатъчно , за да избухна на Queen`s Day
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
недей така...Barbie написа:аз съм ч виждала в метрополитан , само не знам , дали беше толкова голяма - баща ми днеска е там и цял ден му пускам злобни смс :)
иначе мерси за инфото за евтините билети , смятам да се възползвам от тях , но до амстердам края на април - почвам да пестя от този месец , смятайте .... и пак не съм сигурна , дали ще спестя достатъчно , за да избухна на Queen`s Day
за малко наистина да тръгна да ти търся билети
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
ти ги намери , от мен подслонаSssssssss написа:недей така...Barbie написа:аз съм ч виждала в метрополитан , само не знам , дали беше толкова голяма - баща ми днеска е там и цял ден му пускам злобни смс :)
за малко наистина да тръгна да ти търся билети
абе някой днес да е писъл по темите стихотворение - едно много хубавичко , сетихте се , налиии
от половин час преглеждам темите , за да го открия наново
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Виждала съм такива билети. Обаче цената е без летищните такси, които не са малко.Barbie написа:търся безплатни билети до виена - краен срок на пристигане 4 . 12.08
За Ван Гог веднъж се редих повече от 2 часа на температура над 35 градуса и влажност на въздуха... не знам колко.
Влязох съвсем слънчасала, а вътре тълпи - не можеш да видиш картините. И ако се добуташ до някоя - оказваш се на една ръка разстояние, от което не можеш да възприемеш платното /аз на всичко отгоре съм и далекогледа/.
Мечтая си да отида до Париж оф сизън да видя импресионистите. Ама пусти пари...
Е па ако се беше А`романтизирала у "оная тема"... Ма сега как да превключа на меркантилност, от романтиката?!...Barbie написа:търся безплатни билети до виена - краен срок на пристигане 4 . 12.08
- Dark Angel
виж какво намерихFlying to:
25 Nov 08
09:35 AM Sofia (SOF)
10:20 AM Vienna (VIE)
25.53 EURFlying back:
27 Nov 08
06:30 AM Vienna (VIE)
09:05 AM Sofia (SOF)
82.22 EURFare Price
35.78 EURFare Fees and Taxes