- РД на тъща
- Купон у съседите
- Отпуск по средата на седмицата
- ...
да почерпи, че напоследък никви поводи за форумни виртуални празненства
подпис: г-жа Празникова
Важното е, че желанието е изпълнено.esti написа:Аз имам повод да почерпя!
Вече си заредих пиенето за НГ!
Но още не съм пратила Писмото...
Ужас!!!:shy::shy::shy::shy::shy::lol:holi_day написа:
Дядката чете мисли.
Малииии, тва оня дзвер, дето сечеше красивите растителности ли?? Пу-пу... Черешова бира не съм пила- написа:Вчера свекървата стана на 80.
Отворих си една бира - черешова, белгийска, и я забравих в кухнята...
Да е жива и здрава! /Свекървата, не бирата./
Изхвърлих я. /Бирата, не свекървата./
Чувам, чувам... само мляскам безшумно...Амаранта написа: Ами мълча, не чуваш ли?:shy: Аре тихичко си вземете по едно бонбонче и тва е - нищо не е станало.
Същата.4avdar4e написа: Малииии, тва оня дзвер, дето сечеше красивите растителности ли?? Пу-пу... Черешова бира не съм пила
Така де, предай моите най-искрени поздрави към сина на свекърва ти, да е жива и здрава
Не е съвсем така. Даже изобщо не е.4avdar4e написа:А нещастието може да го пуснем на всички![]()
С всяка дума от това съм съгласна.holi_day написа:Не е съвсем така. Даже изобщо не е.4avdar4e написа:А нещастието може да го пуснем на всички![]()
Като истински ми е криво, ставам невидима...
Различно е. Има хубави, има и лоше моменти, които искаш да споделиш... лошите като поотминат, тогава по-лесно се говори за тях...
При всеки е различно... И хич не съм съгласна като прочета жените така, мъжете - иначе... Различна чувствителност или различна нейна изява?
Но като цяло като те нагазят хубави или лоши неща, трябва временце някакво - няколко секунди или вечност, докато заговори потребността да споделиш...
Най-честото премълчаване на щастие е от суеверие.4avdar4e написа:
Сега се замислих, и покрай другите теми в околност, защо човек по-лесно изкрещява тъгата си, отколкото успехите, щастието ... Тях си ги пазим, къткаме си ги, глезотим... за нас си само. А нещастието може да го пуснем на всички
..
Как можа:mad:- написа:

Някои са на по-различно мнение по въпроса4avdar4e написа:Чувам, чувам... само мляскам безшумно...Амаранта написа: Ами мълча, не чуваш ли?:shy: Аре тихичко си вземете по едно бонбонче и тва е - нищо не е станало.
Баси, тва са най-гадните моменти, когато искаш да изкрещиш нещо на целия свят, а само тихичко.. мммм. Толкова много ситуации има такива най-най-най-различни. Пък и жените сме някак по-обрани (музикален термин, нищо друго, моля, моля!!) в това отношение..
Сега се замислих, и покрай другите теми в околност, защо човек по-лесно изкрещява тъгата си, отколкото успехите, щастието ... Тях си ги пазим, къткаме си ги, глезотим... за нас си само. А нещастието може да го пуснем на всички
Мляс-мляс-мляс...

Не е товаКапинчо написа:Бременна си!!!!Амаранта написа:Аз имам да черпя, но е много лично, пък и не се знае де ще му излезе края.
:-) И ми е едно такова смесено.

Права си, амаааааа като казах, че при всеки е различно, така си е.esti написа:С всяка дума от това съм съгласна.holi_day написа:Не е съвсем така. Даже изобщо не е.4avdar4e написа:А нещастието може да го пуснем на всички![]()
Като истински ми е криво, ставам невидима...
Различно е. Има хубави, има и лоше моменти, които искаш да споделиш... лошите като поотминат, тогава по-лесно се говори за тях...
При всеки е различно... И хич не съм съгласна като прочета жените така, мъжете - иначе... Различна чувствителност или различна нейна изява?
Но като цяло като те нагазят хубави или лоши неща, трябва временце някакво - няколко секунди или вечност, докато заговори потребността да споделиш...
Само в онази част за мъжете и жените, ми.....различни сме Холи.
И като чувствителност, и като нейна изява.
И анатомично също.
И все пак!holi_day написа:Права си, амаааааа като казах, че при всеки е различно, така си е.То пъ не може да се скара с теб човек - и двете прави, мъ на различни мнения..
Се едно при две жени да са еднакви чувствителността и изявата й също? Или пъ при двама мъже? Да земе да мъ запознаеш с тия!
Ха, някои че ме четат дажеfrisky lioness написа:Някои са на по-различно мнение по въпроса4avdar4e написа:Чувам, чувам... само мляскам безшумно...Амаранта написа: Ами мълча, не чуваш ли?:shy: Аре тихичко си вземете по едно бонбонче и тва е - нищо не е станало.
Баси, тва са най-гадните моменти, когато искаш да изкрещиш нещо на целия свят, а само тихичко.. мммм. Толкова много ситуации има такива най-най-най-различни. Пък и жените сме някак по-обрани (музикален термин, нищо друго, моля, моля!!) в това отношение..
Мляс-мляс-мляс...
като Гаспода, например:-)
Ей ся съвсем ме отказа да пишаfrisky lioness написа: Не е трудно да те чете/следи човек
теб
в последната година
Не си кой знае колко активен в писаниците си:blum::winkw:
Що, бе:blink::shocked:Gaspode написа:Ей ся съвсем ме отказа да пишаfrisky lioness написа: Не е трудно да те чете/следи човек
теб
в последната година
Не си кой знае колко активен в писаниците си:blum::winkw:
Или пък да почна и аз по 30-40 теми на час... може ботче някое да спретна даже...
Сори, ама от една страна имам доста работа, а от друга...

Сега като спомена и мен взе да ме дразниКапинчо написа:Фриски, земи й заметни на тая твоята пищималчето, че ме дразни така завърнато.

frisky lioness написа:Как можа:mad:- написа:
Забелязала съм, че във вашето семейство се отнасяте доста неглиже към алкохола
Отритнат и забравен
Можеше поне нещо да сготвиш (с бирата, не със свеки:winkw:)
Жива и здрава да ти е, нищо, че сече дървета:mad::winkw:
Ооо, недопустимо е нещо да не е там, където трябва да бъдеКапинчо написа:Ша питам женичката баща й да не е миткал по вашия край. Миналата вечер се разправяхме за около един сантиметър разлика в мястото на дървената купа на масата.frisky lioness написа:
В къщи ми викат Монк, че вървя след всеки и оправям разни "неправилни" неща:lol::lol::lol: