Световните лидери ще умуват върху нов икономически ред
- Dark Angel
мисля си, за кризите и как се отразяват на обикновенния човек
ако условно имаме бедни, средна класа и богати
бедния няма какво да загуби
богатия обичайно не губи, той си взима предварително печалбата
остава средната класа
до сега, при кризите средната класа го е отнасяла и е обеднявала тотално
средната класа която работи безумно, кредити, ипотеки, 15-18 часов работен ден за едно по-добро бъдеще
всъщност, кризите удрят предприемчивите
тия на които им стиска и плуват в дълбокото
което е тъжно
тези ми мисли ме натъжават
остава средната класа
средната класа която работи безумно, кредити, ипотеки, 15-18 часов работен ден за едно по-добро бъдеще
което е тъжно
- Green Light
Мои мисли казваш. Точно, ама точно така е. Дори няма за какво да го пиша това, освен да ти обърна внимание на едни думи на Иванушка Глупака. "Фирми, които разчитат на завоювани територии и лежат на стари лаври ще го отнесат най- зле. Тези, които анализират и планират и не се страхуват да вземат нестандартни решения имат шанс." Може пак да се набълбукат, но поне ще е по- трудно. Сега трябва да искаме ежемесечни баланси(+ справки по клиенти, обръщаемост на склад, вземания и т.н. разни коефициенти се смятат), и много внимателно да ги анализираме. С помоща на специалисти по мениджмънт и анализ. Не е трудно, но отнема време и много фирми ще го пренебрегнат. Не и аз.Dark Angel написа:мисля си, за кризите и как се отразяват на обикновенния човек
остава средната класа
което е тъжно
Счетоводителката ми ме дъни с измислени месечни баланси(неверен склад)- сменям я. Дори не знам дали да чакам края на годината. От понеделник съм в усилено търсене на счетоводна къща, от където да не ми приказват колко са заети и как имат много работа, ами да правят това, което искам. Приемам и моля за препоръки! Ще съм задължен!
- Dark Angel
аз от мислене и анализиране и планиране и и и съм луднала.....Green Light написа:
Мои мисли казваш. Точно, ама точно така е. Дори няма за какво да го пиша това, освен да ти обърна внимание на едни думи на Иванушка Глупака. "Фирми, които разчитат на завоювани територии и лежат на стари лаври ще го отнесат най- зле. Тези, които анализират и планират и не се страхуват да вземат нестандартни решения имат шанс." Може пак да се набълбукат, но поне ще е по- трудно. Сега трябва да искаме ежемесечни баланси(+ справки по клиенти, обръщаемост на склад, вземания и т.н. разни коефициенти се смятат), и много внимателно да ги анализираме. С помоща на специалисти по мениджмънт и анализ. Не е трудно, но отнема време и много фирми ще го пренебрегнат. Не и аз.
Счетоводителката ми ме дъни с измислени месечни баланси(неверен склад)- сменям я. Дори не знам дали да чакам края на годината. От понеделник съм в усилено търсене на счетоводна къща, от където да не ми приказват колко са заети и как имат много работа, ами да правят това, което искам. Приемам и моля за препоръки! Ще съм задължен!
постоянно следя, анализирам, дебна, събирам информация, говоря, говоря, говоря.....
отнема много време, но трябва да се прави
щото за чии ми е да продадем нещо и после да не може да си вземем парите.....
така че добре го мислиш да анализираш
но все пак имай предвид че нещата могат да се обрънат за ден
един от добрите ни клиенти изведнъж затъна
за седмица
и са....
малейййййййй
а за счетоводна къща не смея да давам препоръка
не съм доволна от нашите
направо ми иде да им скъсам главите....
правят грешки, а аз нямам време да ги дебна постоянно
ПП/ а за изказването на Иванушка Глупака - напълно съгласна
само ми се иска да си смени прякора
така де, прекалено умни думи за да ги каже Иванушка
но всъщност..... нали той взимаше коня, меча и принцесата
И аз треперя за едни клиенти, да не им се провали бизнеса,
щото ще ни завлекат яко, а положението е такова, че ни назад, ни напред.
Човек не може всичко да предвиди, нито да спре да работи.
Но много бизнеси ще се провалят, и според мен - крайно време е. Аман от "предприемачи" и "бизнесмени".
Малко трябва да се поокултури работата - кризата е необходима. (както и революцията
)
щото ще ни завлекат яко, а положението е такова, че ни назад, ни напред.
Но много бизнеси ще се провалят, и според мен - крайно време е. Аман от "предприемачи" и "бизнесмени".
Абе ебавате се вий с кризата... ама нещата хич не са лесни и розови...
Ето: СЗО предупреждава: финансовата криза води до умствени заболявания
Мдам
Мдам
Стига бе, тая криза вече на сапунен сериал я обърнаха...Gaspode написа:Абе ебавате се вий с кризата... ама нещата хич не са лесни и розови...
Мдам
- Света вода ненапита
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0001301Амаранта написа: Стига бе, тая криза вече на сапунен сериал я обърнаха...
или бананова република...
Виж подводницата!
Един от коментарите по-долу ми хареса "кризата е в начина на живот".Иванушка Глупака написа:
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0001301
или бананова република...
И все пак си мисля, че в САЩ ще преодолеят кризата и ще се оправят бързо,
но ние тук няма, дори и да ни засегне по-леко.
- Green Light
Има подозрения че точно европейските банки са давали най- много на американците и че най- зле ще бъде удара тук. Америка просто първа изохква, но тукашните банки направо може да се сринат със земята. Не знам, на мен не ми се вярва. Се си мисля че е баш по думите на Куида. Американците само кихват, а тук ни тръшва тежък грип и ни боли главаАмаранта написа:
Един от коментарите по-долу ми хареса "кризата е в начина на живот".
Май не става въпрос за банки, а за инвестиционни фондове. Примерно пенсионните. Но да, европейски повечето.Green Light написа:Има подозрения че точно европейските банки са давали най- много на американците и че най- зле ще бъде удара тук. Америка просто първа изохква, но тукашните банки направо може да се сринат със земята. Не знам, на мен не ми се вярва. Се си мисля че е баш по думите на Куида. Американците само кихват, а тук ни тръшва тежък грип и ни боли главаАмаранта написа:
Един от коментарите по-долу ми хареса "кризата е в начина на живот".
Щастливи старини
- Dark Angel
- Dark Angel
изрових ти темата, защото четейки тук и там из разни медии се прокрадва една линия, още тънинка, още неясна, че освен нов икономически ред би било добре да има и нов политически ред
видиш ли, за нашето благо (на обществото безценно благо) мислят хората и нещо замислят...
нещо за нищо
или нищо за нещо
и ем неща изобщо да мисля за тикава неща щото ме хваща параноя, ем си мисля че бъдещето може да стане мрачно (или светло - това зависи от гледната точка)...
дали само на мен ми се привижда?
видиш ли, за нашето благо (на обществото безценно благо) мислят хората и нещо замислят...
нещо за нищо
или нищо за нещо
и ем неща изобщо да мисля за тикава неща щото ме хваща параноя, ем си мисля че бъдещето може да стане мрачно (или светло - това зависи от гледната точка)...
Аз кат ви говоряDark Angel написа:изрових ти темата, защото четейки тук и там из разни медии се прокрадва една линия, още тънинка, още неясна, че освен нов икономически ред би било добре да има и нов политически ред
нещо за нищо
или нищо за нещо
Всъщност:rotfl24:
Memento mori.