Абе борбата продължава!
До победен край
Недей мъ аресва, че мъ задължаваш.Капинчо написа:Холи, тъкмо започнах да те харесвам. Не ме разочаровай, моля те.
Обръщението съм го написал в първо лице множествено число "Хайде да оставим ..."
Малко шизофренично би било да включа името си в списъка. Не мислиш ли? (риторичен въпрос)
Работих снощи.- написа:Ти защо не спиш по това време?Мнемозина написа:
По-добре чуй песничката на Мъжжж.
Ако не ти се отваря, ето ти клипчето
Always look at the bright side of life
Хайде ако не те затруднява да уточниш[unknown] написа:ОК! Няма проблем. Аз искам да плащам. И НЯКОЛКО пъти съм го казвал. Писна ми някой да са по- по, само защото, видите ли -плащали и чистели...bead_ написа:може и да са пикливи, ама що да ги дава тука, а не примерно за рокля на кралицата?!? или кукла на принцесите?!?!?[unknown] написа:Тия пикливи сто лева не разбра ли, че не ни ги искат. Щото като вземем да си вихрим коня...
Ми да бяха казали навремето- ние ще плащаме и ще поддържаме сайта, а вие ще се съобразявате с нас и всичко щеше да е точно.

Приемам, че питаш сериозно - и ще ти отговоря сериозно.doktorka написа: честно да си призная Мнемо...
всичко е въпрос на гледна точка.
аз обидна дума към теб или друг не съм написала...( ...цитирай..)...
а ТИ че си се почувствала "обидена" е въпрос на възприятие..
и вътрешна нагласа...
колко пъти да го пиша това?
все едно Боев като пише профанщини с извинението че защитава една ( или повече) наранени души
или Марвина като посегне на някого лично...
или някоя дълбокоуважавана клубарка се опита да използва моя стил на писане ( ма не става..иска се още..:lol:)срещу мен...
аз да се почувствам обидена...?
не става...
минавате на лична основа...
принципи ,чест и благородство ...
брррррр....
п.с. честно? ...какво те мъчи?
до степен че позволяваш да се излива профанщина и простотия с извинението ,че се помага на теб ?
п.п.с. хи-хи..то ви го спестих...
добро утро...
Добротата на човека не е действие, тя стои встрани от живота, встрани от самия човек. Добротата е самотна. Тя е от друг всемир, затова постепенно обезсилва всякакви чувства, става недостъпна. По тази причина не искаш да й подражаваш.Капинчо написа:Не се задължавай.holi_day написа: Недей мъ аресва, че мъ задължаваш.
В търсене на отговорите има въпроси, които се задават към себе си.
И не е задължително на глас да става това.
Аз моите въпроси съм си ги задал и съм си отговорил - за разлика от приказките, в живота злото побеждава. Упс, отговорих на глас без да искам. Ша ма прощаваш, стар човек съм, изпускам се.
Ако те дразни моя "глас", не го чети - следи за аватар с къпини.

Изпитание за селективните си способности.frisky lioness написа:Все още съм само на 3 страница
Б@си и хората сте,
б@си и драскачите...
Дали си заслужава да се напъвам всичко да изчитам
Вчера като влезнах в клуба имаше
6 страници с нови теми:blink::shocked::shocked::shocked:
Вчера изчетох няколко от по късите теми от тези 6 станициМнемозина написа:Изпитание за селективните си способности.frisky lioness написа:Все още съм само на 3 страница
Б@си и хората сте,
б@си и драскачите...
Дали си заслужава да се напъвам всичко да изчитам
Вчера като влезнах в клуба имаше
6 страници с нови теми:blink::shocked::shocked::shocked:
Хайде да те видим сега.