предлагам и аз да се съберем и качим на Витоша (евентуално Черни връх, ако намерим сили след хапването
та, питането ми е има ли желаещи?
м?
този уикенд ни е планиран, но принципно много сме френдли към идеятаDark Angel написа:
м?
Има, ама чак към Коледа.Dark Angel написа:вчера си приказваме с щерката и се заговорихме за лятното ни посещение на Витоша
предлагам и аз да се съберем и качим на Витоша (евентуално Черни връх, ако намерим сили след хапването:winkw:) а тя: "Мамо, ма там е съвсем като в парка, даже сладолед продават"
м?
мен сега ме фаша лек срам щото може да ме нямаGaspode написа:Мен ме е срам да се пиша... след като се издъних така за самолетите в неделя...
Пък то и време има много...
И Витоша далече... че и висока...
Шъ видим
Ми те нещата вече се изясняват - ние не можем в събота - голямото природно бедствие има урок по мътиматикъ и после и състезание некво... Зает е до 12:30, което прави съботата неудобна за Витоша. Неделя, ебентуално...Dark Angel написа: мен сега ме фаша лек срам щото може да ме няма![]()
знам че знаеш колко е тегаво да дадеш идея на децата
тежко ти ако не се изпълни като 100 %-ово обещание заверено с кръв
ще видим живот и здраве
до събота има много време, а нещата се менят с неземна скрост
ще се чуем събота живот и здравеGaspode написа:
Ми те нещата вече се изясняват - ние не можем в събота - голямото природно бедствие има урок по мътиматикъ и после и състезание некво... Зает е до 12:30, което прави съботата неудобна за Витоша. Неделя, ебентуално...
Ако ти кажа "да" и се уговорим, можеш да бъдеш сигурна, че в събота и неделя ще има снежна виелица.Dark Angel написа:вчера си приказваме с щерката и се заговорихме за лятното ни посещение на Витоша
предлагам и аз да се съберем и качим на Витоша (евентуално Черни връх, ако намерим сили след хапването:winkw:) а тя: "Мамо, ма там е съвсем като в парка, даже сладолед продават"
м?
ех мнемо, да ви имах разстоянията до витоша, рила, пирин че и до родопитеМнемозина написа:Ако ти кажа "да" и се уговорим, можеш да бъдеш сигурна, че в събота и неделя ще има снежна виелица.Dark Angel написа:вчера си приказваме с щерката и се заговорихме за лятното ни посещение на Витоша
м?
Затова милостиво заявявам "не ща".
Ама какво значение имат разстоянията?Кент написа: ех мнемо, да ви имах разстоянията до витоша, рила, пирин че и до родопите
идете бе, чистия въздух е като допинг
на мене пък тая година лятото за пръв път ми се случи да вали там където съм на излет, от 15 години:lol:Мнемозина написа:Ама какво значение имат разстоянията?Кент написа: ех мнемо, да ви имах разстоянията до витоша, рила, пирин че и до родопите
идете бе, чистия въздух е като допинг
Аз и за парка като се уговоря от по-рано с някого - и развалям времето.
Както казва Амаранта, всеки си има съдба.Кент написа:на мене пък тая година лятото за пръв път ми се случи да вали там където съм на излет, от 15 години:lol:Мнемозина написа: Ама какво значение имат разстоянията?
Аз и за парка като се уговоря от по-рано с някого - и развалям времето.
верно си милостиваМнемозина написа:
Ако ти кажа "да" и се уговорим, можеш да бъдеш сигурна, че в събота и неделя ще има снежна виелица.
Затова милостиво заявявам "не ща".