Няма да пиша много, защото ми се спи.

Който не ме е виждал, да не се пуаши.
Беше през лето 2002 /март-април - най-горещото време на годината/. За съжаление нямах подводна камера да отразя коралите и рибките. /За нагледна информация и агитация по рибно-кораловите въпроси - справка Гаспод

На това място впрочем е сниман филмът "Плажът" с Леонардо ди Каприо. Не съм го гледала, може и да е хубав, но ме шокира фактът, че много от кандидат-гмуркачите заседнаха във вътрешността на корабчето да гледат филма, вместо да се наслаждават на райската природа.

Частичка от местните специалитети - избираш си жертва и ти я готвят - разбира се, изгарящо люта.

Ао Нанг, където бяхме отседнали.

Снимки много. Ще пусна по една от... почти всичко природно. Наслуки, защото не ми се и търси и подбира
От дворците, храмовете и слоновете - друг път ако на някой му е интересно.
Дървета, коренящи във водата:

Гори /сори за бледото качество/:

Пещери:

Канута /тук си купих фотоапаратче за еднократна употреба, за не си намокря техниката/. Понякога трябваше да залягаме в кануто, за да можем да минем под скалите.

Скали /пак от кануто/

Друг тип гори.

Брегове:

Това им приличало на....
Имаше даже едно свещено молитвено място, където оставяха големи, дървени и оцветени Ония работи, вързани с панделки. Но там се оказах без филм

Това село може и да не съществува вече - след цунамито в югоизточна Азия по Коледа на 2004 г.

Още едно селище на водата. /Тук пък е снимана една стара серия от Агент 007, която също не съм гледала./

Настане вечер

и местните момчета събират вечеря.

Лека нощ на всички и сладки сънища!