тъй де, Незнайни хубави примери пуска от дир-а
понеже оня ден ми попадна една статия за презервативите (най-добрия приятел на активно ъъъъ... абе ясно
щото нали таковато не искам да ставам баба преди 40

Не пожелавай и оселът муfrisky lioness написа:Не са ме питали и не подхващам темата преди това
Вчера след работа възникна въпросът
"Какво е "Не побелавай жената на ближния си""
Отговорих и поясних, че нищо не се казва за мъжа на ближната (това в смисъл колко сме облагодетелствани жените в това отношение:lol::lol:)
А-хъSet написа:Не пожелавай и оселът муfrisky lioness написа:Не са ме питали и не подхващам темата преди това
Отговорих и поясних, че нищо не се казва за мъжа на ближната (това в смисъл колко сме облагодетелствани жените в това отношение:lol::lol:)

По- скоро "работата му" може би, де да знам, де, предполагам.frisky lioness написа:А-хъSet написа:Не пожелавай и оселът муfrisky lioness написа:Не са ме питали и не подхващам темата преди това
предполагам, че към днешно време трябва да се чете
колАта му
Кой па ще е тоя луд, дето да иска нечия чужда работаGreen Light написа:
По- скоро "работата му" може би, де да знам, де, предполагам.

Аз пък искам чуждите знания.frisky lioness написа:Кой па ще е тоя луд, дето да иска нечия чужда работаGreen Light написа:
Хората и собствената си не щат
Виж, чуждите пари е...друго нещо![]()
Ами много е важно това. Аз действам на принципа на щрауса, няма проблем не го виждам, нищичко не забелязвам. Ама засега ми е простено, де, малчугани са мойте още. Големия знае какво е презерватив и т.н., квот се интересува, опитваме се да отговаряме, обаче ми се струва че много много не му дреме кви ги приказваме. Скучна му е темата. Преди всичко е Наруто, Компа и плейстейшъна, за всичко друго е сляп и глух.Dark Angel написа:кат сме отворили тема за тийнове и пушене що да не отворим и една за сексуалното възпитание
тъй де, Незнайни хубави примери пуска от дир-а:lol:
понеже оня ден ми попадна една статия за презервативите (най-добрия приятел на активно ъъъъ... абе ясно) та я да отворим една и за това как си приказваме с децАта
щото нали таковато не искам да ставам баба преди 40
И нашите са така - забодат ти въпрос, и тъкмо започнеш да отговаряш с добре премерени думички и ... край - никакъв интерес. Не оценяват никак усилията на хората, начи.Green Light написа:
Ами много е важно това. Аз действам на принципа на щрауса, няма проблем не го виждам, нищичко не забелязвам. Ама засега ми е простено, де, малчугани са мойте още. Големия знае какво е презерватив и т.н., квот се интересува, опитваме се да отговаряме, обаче ми се струва че много много не му дреме кви ги приказваме. Скучна му е темата. Преди всичко е Наруто, Компа и плейстейшъна, за всичко друго е сляп и глух.
Да, да и аз. И аз, също ще направя списък. Макар че аз не точно чуждите знания искам. "Искам да знам" е по- точно. Например има ли живот извън Земята, какво представлява времето, какво е било преди 50 хиляди години, имало ли е цивилизации, какви империи, царе, герои и велики битки е скрило времето от нас. Също за динозаврите, тунгуския метеорит, свръхновите звезди, тъмната материя... бе много са.Мнемозина написа:Аз пък искам чуждите знания.frisky lioness написа:Кой па ще е тоя луд, дето да иска нечия чужда работаGreen Light написа:
Хората и собствената си не щат
Виж, чуждите пари е...друго нещо![]()
Ама не всичките, ще направя списък някой ден.
хахаха! Ми възползвай се. "Я мойто момиче хвани прахосмукачката! Ма не така, не така, русата Мими миналата седмица много по- хубаво чистеше.."Dark Angel написа:ние отворихме темата като девойки разни почнаха да го търсят
както и като почнаха да идват да помагат (забележи, да помагат за малките)
вие това представяте ли си го?
а?
Моля теGreen Light написа:
Да, да и аз. И аз, също ще направя списък. Макар че аз не точно чуждите знания искам. "Искам да знам" е по- точно. Например има ли живот извън Земята, какво представлява времето, какво е било преди 50 хиляди години, имало ли е цивилизации, какви империи, царе, герои и велики битки е скрило времето от нас. Също за динозаврите, тунгуския метеорит, свръхновите звезди, тъмната материя... бе много са.
А! Искам и да го разбера, де! В смисъл - да успея да светна!

Точно, точно! Ако не споменаваш кънтър страйк, хало, спайдърмен и год оф уор, просто се едно за таблицата за умножение приказваш. Ни- що! Тва ме навежда на идея! "Момчета кънтърстрайк, веднага отидете, наруто узумаки, да си оправите стаята! И без пантофи мастърбастъркидс да не ви виждам!!!!"Амаранта написа:И нашите са така - забодат ти въпрос, и тъкмо започнеш да отговаряш с добре премерени думички и ... край - никакъв интерес. Не оценяват никак усилията на хората, начи.Green Light написа:
Ами много е важно това. Аз действам на принципа на щрауса, няма проблем не го виждам, нищичко не забелязвам. Ама засега ми е простено, де, малчугани са мойте още. Големия знае какво е презерватив и т.н., квот се интересува, опитваме се да отговаряме, обаче ми се струва че много много не му дреме кви ги приказваме. Скучна му е темата. Преди всичко е Наруто, Компа и плейстейшъна, за всичко друго е сляп и глух.
Не мога да разбера откъде начи се сещат да питат само за неща които не ги знаеме! Загадка е това, да! Що нагоре? Ми верно, егати! Идея нямам, мамка му!Dark Angel написа:малкия оня ден ме пита "защо дърветата растат така прави и нагоре?"
и аз нямам точен отговор
да, и тревата расте така, да и цветята, но защо а?
адски въпрос.....
Поради стремежDark Angel написа:малкия оня ден ме пита "защо дърветата растат така прави и нагоре?"
и аз нямам точен отговор
адски въпрос.....

yes!yes!yes!Green Light написа: "Момчета кънтърстрайк, веднага отидете, наруто узумаки, да си оправите стаята! И без пантофи мастърбастъркидс да не ви виждам!!!!"
ако ти липсва... да ти тегля една?wild_moon написа:шшшшшшт! тихо да не чуе двола, но в такива дни толкова ви се кефя, че направо не е истина.
ей ги един след друг постинги свежи, интересни и забавни, нито една псувня не видях и никой никого не обиди, а и засега никой не е скочил да се бие с никого (то не че е късно, чукай на дърво, бързо!)
Въпросът "защо" принципно си е убиец. Навсякъде върви и после иди, че отговаряй :))Green Light написа:Не мога да разбера откъде начи се сещат да питат само за неща които не ги знаеме! Загадка е това, да! Що нагоре? Ми верно, егати! Идея нямам, мамка му!Dark Angel написа:малкия оня ден ме пита "защо дърветата растат така прави и нагоре?"
и аз нямам точен отговор
адски въпрос.....
даже въпросите за противоположния пол по някакъв начин ги притесняват.Gaspode написа: явно не само мойте са индиферентни към въпроса за противоположния пол.. Имат си по-важни неща в момента :))
Посряд нощ подпийнал мъж с две девойки под мишница звъни на вратата на апартамент и казва на отворилата жена:bead_ написа:
даже въпросите за противоположния пол по някакъв начин ги притесняват.
в наше село - дребосъкът ходи на уроци и седи на един чин с дъщерята на моя приятелка, израснаха заедно. другите момчета в групата виждат, че той има по-специални отношения с нея и явно, за да се предпази от закачки, той изтърсил, че му е братовчедка. добре, че госпожицата няма нищо против да им влезем така насилствено в семейството.
ако смяташ да ми теглиш една тирада на тема безопасен секс, няма нужда, вече съм просветена по темата.Иванушка Глупака написа:ако ти липсва... да ти тегля една?wild_moon написа:шшшшшшт! тихо да не чуе двола, но в такива дни толкова ви се кефя, че направо не е истина.
ей ги един след друг постинги свежи, интересни и забавни, нито една псувня не видях и никой никого не обиди, а и засега никой не е скочил да се бие с никого (то не че е късно, чукай на дърво, бързо!)
то таман и по темата...
такаааа...Gaspode написа:Ми щот` та знам, че на теория си слаб... та викам, не може всичко да му е *** на тоз човек... поне нещо добро трябва да има...Иванушка Глупака написа:
те тва беше мъжка дума!
Та така
Поправи ме, ако бъркам
Иванушка Глупака написа:такаааа...Gaspode написа:Ми щот` та знам, че на теория си слаб... та викам, не може всичко да му е *** на тоз човек... поне нещо добро трябва да има...Иванушка Глупака написа:
те тва беше мъжка дума!
Та така
Поправи ме, ако бъркам
я да помислииииим...
значи на теория съм бил слаб казваш... хм... откъде знаеш, бре?! кат не си ми посещавал лекциите?
а практик съм бил... хм... това, че е верно, верно е, ама ТИ откъде знаеш?
не си спомям да съм ти показвал нагледано директно на теб...
ами... направи анализ и сложи оценки по 6-балната система и на двете... и ще разбереш...eti4ka написа:Иванушка Глупака написа:eti4ka написа: тази тема ми стана особено интересна!!!!!!!:rotfl24:чудно що ли?
![]()
:rotfl24:
чудя се в кое си по - добър........ теория или практика..........:blum::blum::rotfl24:
Дедукция, индукция и други такива сложни думички. Плюс добра наблюдателност. Плюс известна доза интуиция. Няма да обяснявам методите си в подробности, щото са предмет на лицензионни споразумения с трети и четвърти страни. Но резултатите са с точност, клоняща към 100%. Отгоре.Иванушка Глупака написа: такаааа...
я да помислииииим...
значи на теория съм бил слаб казваш... хм... откъде знаеш, бре?! кат не си ми посещавал лекциите?
публично ли да обявя резултата или насаме да ти кажа оценкатаИванушка Глупака написа:ами... направи анализ и сложи оценки по 6-балната система и на двете... и ще разбереш...eti4ka написа:Иванушка Глупака написа:eti4ka написа: тази тема ми стана особено интересна!!!!!!!:rotfl24:чудно що ли?
![]()
:rotfl24:
чудя се в кое си по - добър........ теория или практика..........:blum::blum::rotfl24:
ейййй, ма мноу обичаш да си разказваш сънищата, като истини...Gaspode написа:Дедукция, индукция и други такива сложни думички. Плюс добра наблюдателност. Плюс известна доза интуиция. Няма да обяснявам методите си в подробности, щото са предмет на лицензионни споразумения с трети и четвърти страни. Но резултатите са с точност, клоняща към 100%. Отгоре.Иванушка Глупака написа: такаааа...
я да помислииииим...