To Protect and Serve

Все същите
Аватар
Dark Angel

Re: To Protect and Serve

Мнение от Dark Angel »

Green Light написа: Виж ми въпросите: какво е "време"? :-) Но иде и друг въпрос(на Геврека от 40-50 преди една година, май) "какво е "свободно време"?". Беше дълга тема с много мнения
времето има особена природа

а свобдното време....
е те това е нещо което някак не ми се е случвало от много, много години
но така ми е добре
какво ще го правя това време ако го имам? :lol:

Timeless - една хубава китара :-)
Последно промяна от Dark Angel на 22.10.08, 09:23, променено общо 1 път.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа: Виж ми въпросите: какво е "време"? :-) Но иде и друг въпрос(на Геврека от 40-50 преди една година, май) "какво е "свободно време"?". Беше дълга тема с много мнения
Грийни, ако случайно попаднеш, дай линк към темата на Геврека, неговите винаги са интересни.

А иначе, мисля, че просто трябва да дефинираме "свободно от какво?": от работа, от деца, от ангажименти..:winkw:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Интересна питанка. Свободното време е същото, май, като "голямото щастие". Дето все го търси и не го намираме. А то е до нас всеки ден, но в малки дози. Същото е и като "достатъчно пари". Интересно, наистина...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:
Виж ми въпросите: какво е "време"? :-) Но иде и друг въпрос(на Геврека от 40-50 преди една година, май) "какво е "свободно време"?". Беше дълга тема с много мнения
Е те тук вече се заплетоха нещата.
За свободното време все ще се справим някак, обаче за времето изобщо няма да успеем.

Не за друго, ами няма да ни стигне времето. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Хич ме няма по търсенето, едва ли ще успея да я изровя темата на Геврека. Чавдарче тебе специално съм те забелезАл, че си много напред в това отношение. Иначе като че ли нещата се ъъ косолидираха около ъъ дефиницията че свободното време е това което отделяш лично за себе си и от него не печелиш пари, демек не ти е работа. Аз не съм сигурен че съм съгласен. Пък иначе все си мисля че от тоя клуб ще изкочи решение на някой фундаментален ребус. Няма начин толко кухи тикви да не родят нещо гениално накрая. (частно следствие от нашето "решение", в далечно бъдеще ще доведе до това че всички основи на науката ще се сринат, и ще настъпи хаос)
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:Хич ме няма по търсенето, едва ли ще успея да я изровя темата на Геврека. Чавдарче тебе специално съм те забелезАл, че си много напред в това отношение.
Това е ползата от изкилиферчените думи. Запомняш някоя такава и търсенето - улеснено. :lol:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

holi_day написа:
Green Light написа:Хич ме няма по търсенето, едва ли ще успея да я изровя темата на Геврека. Чавдарче тебе специално съм те забелезАл, че си много напред в това отношение.
Това е ползата от изкилиферчените думи. Запомняш някоя такава и търсенето - улеснено. :lol:
начи викаш твойте мнения се търсят като две и две
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:начи викаш твойте мнения се търсят като две и две
хммм
Ми няма опция за търсене по дължина на изречението.
Има мнения-разказчета от ино изречение.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

holi_day написа:
Green Light написа:начи викаш твойте мнения се търсят като две и две
хммм
Ми няма опция за търсене по дължина на изречението.
Има мнения-разказчета от ино изречение.
search: "ку"+ "ино"+"пъ"...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа:Чавдарче тебе специално съм те забелезАл, че си много напред в това отношение.
Ти мъ уби :shocked: Всъщност, след днешния ден вече съм сигурна, че времето умее да се завива и отпуска :winkw:
Green Light написа:Иначе като че ли нещата се ъъ косолидираха около ъъ дефиницията че свободното време е това което отделяш лично за себе си и от него не печелиш пари, демек не ти е работа. Аз не съм сигурен че съм съгласен.
И аз не съм съгласна донякъде. Некои завихряния във времето :winkw: ме убедиха, че ако не си почивам, не се глезя, не се грижа за себе си, не мога .. да работя. Т.е. т.нар. свободно време работи за несвободното такова. Та пак опираме до дефиниции..

Днес след едно адски консолидирано и стегнато време имах безвремие.. Кеф. Научила съм се да му наслаждавам, това разбрах и леееекичко се възгордях :-)
Публикувай отговор