доста изнервящо е вече тва
не се издържа
са и утре ако не ги разпечата тия наркомани долни и извратеняци просто не знам
некви идеи а?
Ако влезе. Щото може и да не влезе.Quid написа:кога най после бербо ще вкара гол и ще започне да ги шиба тия пияници на острова
доста изнервящо е вече тва
не се издържа
са и утре ако не ги разпечата тия наркомани долни и извратеняци просто не знам
некви идеи а?
ще почне от резервната скамейка да ги шиба днескаzmeu написа:той пък ако срещу болтън не може да вкара
по-добре да си ходи
абе що се острига така
добре, де, зщо да е у лево, момчето. Контузии все, мамка му, иначе си е ОК. Аз го харесвам. Ще влезе в час, ще видиш. Младок, има времеbead_ написа:по първа точка съм съгласна. ама след тва... божинов е у лево вече, кат почна да се занимава с фолк-певици и отече. бербо нещо не му ляга английския футбол. кофти.Green Light написа: Искам Ман Юнайтет на първо място, Сити на второ. Бербо и Божинов голмайстори, !?
на пет кинта, че не?Green Light написа:добре, де, зщо да е у лево, момчето. Контузии все, мамка му, иначе си е ОК. Аз го харесвам. Ще влезе в час, ще видиш. Младок, има времеbead_ написа:по първа точка съм съгласна. ама след тва... божинов е у лево вече, кат почна да се занимава с фолк-певици и отече. бербо нещо не му ляга английския футбол. кофти.Green Light написа: Искам Ман Юнайтет на първо място, Сити на второ. Бербо и Божинов голмайстори, !?
Бе, не ща на бас. Ама пак шси говориме. Аз не го отписвам.bead_ написа:на пет кинта, че не?Green Light написа:добре, де, зщо да е у лево, момчето. Контузии все, мамка му, иначе си е ОК. Аз го харесвам. Ще влезе в час, ще видиш. Младок, има времеbead_ написа:по първа точка съм съгласна. ама след тва... божинов е у лево вече, кат почна да се занимава с фолк-певици и отече. бербо нещо не му ляга английския футбол. кофти.Green Light написа: Искам Ман Юнайтет на първо място, Сити на второ. Бербо и Божинов голмайстори, !?
п.п. той като младок беше добър, след тва се разхайти
Абе коя е тази Златка?4avdar4e написа:А с плеймейтките кво праймbead_ написа:божинов е у лево вече, кат почна да се занимава с фолк-певици и отече.Те не повдигат ли ... духа??
Баси, нищо не разбирам от футбол, обаче няма вестник/списание, дето да отворя, и да не ме занимават с Божинов, Алисия и Златка
ама в ШЛ, а номера е във ВЛ кво праи, щото в ШЛ вече се разписа, нали, мене за ВЛ също ме бОли.Quid написа:такаааааааааа
бербо ги отебааааааааа тия пияници
по две шайби и чре чао и лека нощ
са въпросът всъщност е кога ще почне да им праска по три шайби на тия лайнари