Monty Python - Argument Clinic
Monty Pythons - How to contradict people
Stranniche написа::blum: Клик:
Пропуснах да пиша, че всяка прилика с лица и други части е случайна.Stranniche написа::blum: Клик:
сега отивам да прочета темата на Маггот от вчераStranniche написа::blum: Клик:
И на мен. Това ми е любимото:Sssssssss написа: сега отивам да прочета темата на Маггот от вчера
непоторими са, Джон Клийз ми е любим актьор ..:lol::lol:
Stranniche написа:И на мен. Това ми е любимото:Sssssssss написа: сега отивам да прочета темата на Маггот от вчера
непоторими са, Джон Клийз ми е любим актьор ..:lol::lol:
Министерство на глупавите походки
Гражданку, дръжте се прилично! Какво току залягате на пода?!eti4ka написа::rotfl24::rotfl24:
просто не мога да се държа на краката си!!!!!! сигурно е нещо в походкатаholi_day написа:Гражданку, дръжте се прилично! Какво току залягате на пода?!eti4ka написа::rotfl24::rotfl24:
:lol:
eti4ka написа:просто не мога да се държа на краката си!!!!!! сигурно е нещо в походкатаholi_day написа:Гражданку, дръжте се прилично! Какво току залягате на пода?!eti4ka написа::rotfl24::rotfl24:
хахахаха!holi_day написа:Гражданку, дръжте се прилично! Какво току залягате на пода?!eti4ka написа::rotfl24::rotfl24:
Както виждаш от клипа, услугата е платена.holi_day написа:Няма с кого да заспори човек днес!
holi_day написа:Няма с кого да заспори човек днес!
ето кой е подпалил Райхстагааааа...eti4ka написа:holi_day написа:Няма с кого да заспори човек днес!
дай да спретнем едно скандалче........
ееееее това беше тайна.......Иванушка Глупака написа:ето кой е подпалил Райхстагааааа...eti4ka написа:holi_day написа:Няма с кого да заспори човек днес!
дай да спретнем едно скандалче........
eti4ka написа:ееееее това беше тайна.......
Иванушка Глупака написа:eti4ka написа:ееееее това беше тайна.......що не каза по-рано...
ти отдавна си ми пАлнала главата, ама карай...eti4ka написа:Иванушка Глупака написа:eti4ka написа:ееееее това беше тайна.......що не каза по-рано...
ама ти защо издаваш тайна инфо............
аааа ще ти пална нещо и н теб!!!!!!!:blum:
Quid написа:само цска и ман гяволетата
олееееееееееее олееееееееееее олееееееееееееее:-):-):-):-)
никви други дилеми нямаSssssssss написа:Quid написа:само цска и ман гяволетата
спама - в темата на Капинчо
тука се развива друг въпрос...
Quid написа:никви други дилеми нямаSssssssss написа:Quid написа:само цска и ман гяволетата
спама - в темата на Капинчо
тука се развива друг въпрос...
само цска!!!:blum:
Капинчо написа:Sssssssss написа:спама - в темата на Капинчо
Като му пламне на човек главата, трябва да поседне на чист въздух, от неговия плам може да си самозапали цигара, след нея да приеме екологични растителни храни от вид: тревица, ку не помогнат - да опита човешко... Ку пламъкът се разгори повече - умерени физически натоварвания. За награда - Наздравица.Иванушка Глупака написа:ти отдавна си ми пАлнала главата, ама карай...