Моля, моля, ние на чужди езици не критикувамеwild_moon написа: п.п.п. Уточнение №2 - вече веднъж съм го пускала в ефира, но все пак изгарям от нетърпение да чуя настървените ви критики
Трийсет секунди или цяла вечност
- Dark Angel
най-добре е да ги оставиш сами да се сетят...Капинчо написа:Ми малко е неприятно да кажеш на жена че има голям гъз или на мъж, че има увиснал ..., макар че може и двете да са факт.Амаранта написа: Не разбирам защо някои хора се обиждат от факти - фактът не може да бъде добър или лош, той просто е.
Обикновено такива неща се премълчават, особено ако не ти искат мнението под страх от смъртно наказание.
ПП женичката каза да махна "хуй". Махнах "хуй" и го замених с многоточие.
женичката правилно те коригира...
но явно не винаги е наоколо.
Налага се обобщението, че разказът е въздействащ щом описаният герой е създал чувства у четящите.Амаранта написа:Звучи ти като нещо прочетено, защото сюжетът е банален -
някакъв смотаняк, който се чувства зле в ежедневието си, но не му стиска да промени нещо и скапва живота на всички край себе си - пълно е с такива под път и над път, не разбирам къф е смисъла и да се описват в разкази.
Също като роля на отрицателен герой във филм.
За мен беше разказ с неочакван край.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Как само ми напомни на това мнение...Капинчо написа:Ми малко е неприятно да кажеш на жена че има голям гъз...
Сега обаче имах време да го потърся.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа