Ода на радостта
-
Дядо Капинчо
Re: Ода на радостта
Капинчо написа:Не е ли божествено!!!
медитация за европейци
..
попадна ми един диск с активизираща енергията музика
ода на радоста, едни индиански мотиви, църковен хор, и едно адски красиво нещо - трябва да поровя как се казва точно - овчари в пустинята съзерцават нощното небе...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
Re: Ода на радостта
Капинчо написа:
Ку ти трябва нещо за съзерцание с подходящ музикален фон, намери си Baraka. Само първата част. Втората не е готина.
Благодаря ти!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
От тук съмКапинчо написа: Бих ти отговорил веднага с най-голямо удоволствие, щото ти си пич и си начетен човек (не кат някои, да не им споменавам имената) и освен това сме, така да се каже земляци, макар че все още не съм сигурен точно от кое село беше, щото се колебая между две села, дето са близо до Троян - едното известно с лафа Койчо от ...., а другото, кръстено на едан особеност на земния релеф, ......
Memento mori.
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Казвайте без бой сега
чие е това оружие
Къпина?!
Откриха арсенал в 55-годишен балканджия
BLITZ - 23 Октомври 11:24
Арсенал за въоръжаването на една хайдушка чета бе открит у дома на 55-годишния Г.Г в троянското с. Орешак на 22 октомври, предаде кореспондентът на Агенция БЛИЦ в Ловеч.
Сред незаконно притежаваните оръжия и боеприпаси са разпознати фабрична малокалибрена /22-калибър/ пушка с неустановена марка, самоделна ловна пушка 16 калибър, 7 ловни патрона 16-ти калибър, три капсул-детонатори и газов, и въздушен пистолети, за които има съмнение, че могат да стрелят и с бойни патрони. По случая РУМВР-Троян е образувало бързо полицейско производство, съобщи днес ОД на МВР-Ловеч.
чие е това оружие
Къпина?!
Откриха арсенал в 55-годишен балканджия
BLITZ - 23 Октомври 11:24
Арсенал за въоръжаването на една хайдушка чета бе открит у дома на 55-годишния Г.Г в троянското с. Орешак на 22 октомври, предаде кореспондентът на Агенция БЛИЦ в Ловеч.
Сред незаконно притежаваните оръжия и боеприпаси са разпознати фабрична малокалибрена /22-калибър/ пушка с неустановена марка, самоделна ловна пушка 16 калибър, 7 ловни патрона 16-ти калибър, три капсул-детонатори и газов, и въздушен пистолети, за които има съмнение, че могат да стрелят и с бойни патрони. По случая РУМВР-Троян е образувало бързо полицейско производство, съобщи днес ОД на МВР-Ловеч.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
Set написа: В Балкана. При самодивите
Снимката не е моя. Аз моите не си ги показвам
П.с. Чеки да видим Капин дали знае.
срещал ли си?
самодиви
миналата седмица срещнахме една чудно красива девойка в планината
същинска самодива
децата я гледаха като омагьосани
ти са кво? аз щото показвам мои и съм безсрамна ли
ВОДОПАД БАНОВСКИ СКОК НА Р. БУКОВСКИ ДОЛ Категория: Природна забележителност Местоположение: гр. Троян, Община: Троян, Област: Ловеч , РИОСВ: ПлевенSet написа: П.с. Чеки да видим Капин дали знае.
ВОДОПАД БРЪМБАР СКОК Категория: Природна забележителност Местоположение: гр. Троян, Община: Троян, Област: Ловеч , РИОСВ: Плевен
ВОДОПАД СКОКА В М. КОЗНИЦА Категория: Природна забележителност Местоположение: гр. Тетевен, Община: Тетевен, Област: Ловеч , РИОСВ: Плевен
ВОДОПАД СКОКА НА Р. БЕЛИЛКАТА Категория: Природна забележителност Местоположение: с. Реселец, Община: Червен бряг, Област: Плевен , РИОСВ: Плевен
Предположения само
Когато ми дойде времето ще срещна.Dark Angel написа:Set написа: В Балкана. При самодивите
Снимката не е моя. Аз моите не си ги показвам
П.с. Чеки да видим Капин дали знае.
срещал ли си?
самодиви
миналата седмица срещнахме една чудно красива девойка в планината
същинска самодива
децата я гледаха като омагьосани
ти са кво? аз щото показвам мои и съм безсрамна ли
Или там или някъде около Чекотин.
Memento mori.
-
Дядо Капинчо