snowprincess написа:плюй в пазвата три пъти, завърти се 8 пъти по часовниковата стрелка и се моли да не те среща Грийн, уффф исках да кажа - да не ти мине черна котка пътesti написа: Плашиш ме.
и да поръси със сол през лявото рамо......
snowprincess написа:плюй в пазвата три пъти, завърти се 8 пъти по часовниковата стрелка и се моли да не те среща Грийн, уффф исках да кажа - да не ти мине черна котка пътesti написа: Плашиш ме.
провери дали си с непрекъснати здравни осигуровки ако ще поемаш такъв рискКапинчо написа:Може ли аз да плюна в пазвата й?:shy:snowprincess написа: плюй в пазвата три пъти, ...

Без да съм много обяснителна, ще се опитам да обясня що като прочета твой постинг ми се отписва. Отписва ми се не в оня сми да спра да пиша, а няква блажена наслада от четенето ме кара да затворя прозореца и мога да не поглеждам известно време кой кво казал. Даже и не ми се чати, което обикновено е обичайното ми поведение... (не ми се научава броя на мненията, които "сътворих" за толкова кратко време от юни).Green Light написа:
По-добре една тема на ден, дори на няколко дена, може и по-дългичка, но хубава...Капинчо написа:Погледнах го. Дълго е.
Погледнах мненията. Върнах се на него. Пак е дълго.
Прочетох мнението на Латрево. Върнах се отново. Още е дълго, ама няма как. Аз мъж ли съм или на петел долната джука.
то и да кажеш, че е, пак може да отнесеш нещо... щото... откъде пък знаеш, м?Green Light написа:Моля, удоволствието е мое. Няма да кажа че не си one of a kind, за да не ме уцели някоя халба по главата от към Иванушка на следващата сбирка. И не само заради това.eti4ka написа:мисля че във всеки от нас има по един "каскадьор".....
със сигрност не сме еднакви, вярвам че всеки е уникален.
кофти е когато се опитваме да сме като някой друг......
аз не претендирам да съм голам мозък, но претендирам че съм "one of a kind"....
а за хората тук....... ами това си е "клуб на Каскадьора".....
благодаря за споделеното:-)
Клуб на каскадьора. Да.
обаче...Green Light написа:Де да знам! Давам си сметка и за това: "Където и да отидем по света, независимо кое животно, растение, буболечка или капка ще погледнем, ако е живо, ще използва същия речник и ще знае същия код. Всичкият живот е един и същи“ — казва Мат Ридли. Всички сме резултат на един — единствен генетичен трик, предаван от поколение на поколение почти четири милиарда години, до такава степен, че можем да вземем част от човешка генетична инструкция, да я вложим в дефектна клетка мая и клетката мая ще я задейства, като че ли е нейна. В действителност тя е нейна."doktorka написа:значи...Green Light написа:Знаеш ли го тоя виц (са покрай самоубийството на Ахмед Емин) Как да не е самоубийство, бе!?–казал примерно Али- Самичък бях като го убих, честна дума, никой друг нямаше
Аз, честна дума, сам, самичък го открих тоя метод за оправяне на настроението съз ЗОЧО. Никой не ми го е показвал!
и ти си уникален?