И аз, нали съм виден неЕкономист, реших да спестя 40 кинта. И купих нова машина за 290. И едно шкафче да я слагам, че нямах. За 70. Чиста далавера от секъде
Обаче прави сташно кафе

кога ще почерпиш по тоз поводGaspode написа:нова кафе мажина за офистът. Щото старата даде фира след 10 години вярна служба. Т.е. тя си работи, ама намерих каничката в положение "ми тя така си беше", а за нова каничка ми искат 40 кинта... при положение, че машинката струва 60... за църно кайве една такава готинка.
И аз, нали съм виден неЕкономист, реших да спестя 40 кинта. И купих нова машина за 290. И едно шкафче да я слагам, че нямах. За 70. Чиста далавера от секъде
Обаче прави сташно кафе![]()
Мини и ш`та почерпяeti4ka написа: кога ще почерпиш по тоз повод
Gaspode написа:Мини и ш`та почерпяeti4ka написа: кога ще почерпиш по тоз повод
Няма да казваме на Айвъна... па той няма и да се досети в последното си превъплъщение
Важното е, че съм на далавера4avdar4e написа:Мчи, честито, бе, Гасподе!!! Шси правиш еспресо, кеф
И кво викаш, имаше си копче, пък си купи балтон..
ти си баси гадния шефGaspode написа:нова кафе мажина за офистът.
можал е да мине и само с гОла вОда...jazz написа:ти си баси гадния шефGaspode написа:нова кафе мажина за офистът.
честно
петък е
ти си купил кафе машина
пак чай като не си взел
jazz написа:ти си баси гадния шефGaspode написа:нова кафе мажина за офистът.
честно
петък е
ти си купил кафе машина
пак чай като не си взел
че тя шварц машинатаИванушка Глупака написа:можал е да мине и само с гОла вОда...
П.П. гасподе, не съм чел нищо освен това...
Ма не си правjazz написа: че тя шварц машината
какво кафе мислиш че прави
а втората цедка е на пиещия!4avdar4e написа:Ма не си правjazz написа: че тя шварц машината
Има цедка за еспресо!
4avdar4e написа:Ма не си правjazz написа: че тя шварц машината
Има цедка за еспресо!
гаспода е казал4avdar4e написа:Ма не си прав
Има цедка за еспресо!
а "засукана" секретарка да прави кафето ...поръча ли си?Gaspode написа:нова кафе мажина за офистът. Щото старата даде фира след 10 години вярна служба. Т.е. тя си работи, ама намерих каничката в положение "ми тя така си беше", а за нова каничка ми искат 40 кинта... при положение, че машинката струва 60... за църно кайве една такава готинка.
Обаче прави сташно кафе![]()
Все тая, аз от моя кум (Бог да го прости!) знам основното правило за правене на кафе: хубаво кафе се прави ... с кафеeti4ka написа: ама те заради каната са я купили........ няма да правят еспресо!!!:winkw:
и с мерак и с нова машина........4avdar4e написа:Все тая, аз от моя кум (Бог да го прости!) знам основното правило за правене на кафе: хубаво кафе се прави ... с кафеeti4ka написа: ама те заради каната са я купили........ няма да правят еспресо!!!:winkw:
боли ма за посредника...Green Light написа:На-на на-на на-на-на!Долен интригант написа:ама то на такива освещавания се наосят бутилки, дето не се търкалят лесно...Green Light написа:Ще трябва да ти дойда на гости да гепя ноухау. Мъка! Ма което трябва- трябва!
На-на на-на на-на-на!
На на на на на на на
посредника нана!
хахаха!Долен интригант написа:боли ма за посредника...Green Light написа:На-на на-на на-на-на!Долен интригант написа:ама то на такива освещавания се наосят бутилки, дето не се търкалят лесно...Green Light написа:Ще трябва да ти дойда на гости да гепя ноухау. Мъка! Ма което трябва- трябва!
На-на на-на на-на-на!
На на на на на на на
посредника нана!
аз съм съветник
аз също искам нова кафе-машина. имам само две изисквания:Gaspode написа:нова кафе мажина за офистът]
3. Наеми ме на работаbead_ написа: 1. да прави сама кафето /без да сипвам в разни цедки, да мия и пр./
2. да прави хубаво еспресо /мразя шварц и турско/
с или без кафемашина?4avdar4e написа:3. Наеми ме на работаbead_ написа: 1. да прави сама кафето /без да сипвам в разни цедки, да мия и пр./
2. да прави хубаво еспресо /мразя шварц и турско/
Елементарна, УотсънДолен интригант написа:каква е връзката пък с тениските?
охоооооо... и ще експлоатираш детски труд?4avdar4e написа:Елементарна, УотсънДолен интригант написа:каква е връзката пък с тениските?
Купувам камион черни тениски. С кредит от Куида или Магота. Детето (заедно с куп наети по специални договори деца - почти без пари) изписва на тях "нана". Бийд им прави ПР и реклама. Грийн опъва на обектите си транспаранти с надпис "нана". Ти правиш .. одита.
Бизнес
Бе тя работата беше сложна. тръгнахме от там, че ни трябва нова машина. за църно, щото те и без туй не пиели еспресо. ама пък не било лошо да може да топли мляко. за капучино един вид едва ли не. ама то капучиното ставало с еспресо по-хубаво. обаче то па било много силно. освен това, те по принцип кафе не пиели много много, та им било се едно. и от дума на дума...jazz написа:гаспода е казал4avdar4e написа:Ма не си прав
Има цедка за еспресо!
църно кафе
сега аз на него ли ще вярвам
или на някаква си снимка а
аз отдавна съм казал - на мен (за сега) секлецарка не ми требеdoktorka написа: а "засукана" секретарка да прави кафето ...поръча ли си?
не за теб секретарката...
за служителите в офиса...
да е пълна радостта им.