Ще чекаш раннаBarbie написа:всъщност:rotfl24::rotfl24:
То е късна есен !
И фризерът е празен .
докторке , ти какъв дивеч каза , че искаш :) я ме посъветвай :)
Всъщност
страхлива съм аз :)doktorka написа:тигри...Barbie написа:всъщност:rotfl24::rotfl24:
То е късна есен !
И фризерът е празен .
да ти кажа ли защо?
всъщностSet написа:Ще чекаш раннаBarbie написа:всъщност:rotfl24::rotfl24:
То е късна есен !
И фризерът е празен .
Всъщност
ами , лъска пушката , точи сабията - готов е да похищаваwild_moon написа:Ти да не хукна да четеш нещо да се образоваш и да ставаш културен!? Ела тука ще си лафим!Set написа:
Ся ме притесниBarbie написа:ами , лъска пушката , точи сабията - готов е да похищаваwild_moon написа:Ти да не хукна да четеш нещо да се образоваш и да ставаш културен!? Ела тука ще си лафим!Set написа:с финес
то с всички тука май е така, но на мен ми е достатъчно да го правя на саме.Set написа:
Не спирам да чета и себеобразовам.
Всъщност
Аз съм японски възпитаникwild_moon написа:то с всички тука май е така, но на мен ми е достатъчно да го правя на саме.Set написа:
Не спирам да чета и себеобразовам.
Всъщност
нямам нужда да го доказвам/демонстрирам тук, за да се кача някъде в класацията (чиято и да е класация)
не се сравнявам или съревновавам, леко ми е на душата
ако реша да споделя нещо - споделям, ако нямам какво да кажа, гледам да не го демонстрирам много шумно с маскиращи изказвания
п.п. и стига размахва тия сигнални флагчета и знаци, че човек става разноглед. няма да каца тука военната авиация. я се отпусни, бъди себе си! радвай се на круиза
чар , докато държиш на прицел - брей :)Set написа:Ся ме притесниBarbie написа:ами , лъска пушката , точи сабията - готов е да похищаваwild_moon написа:Ти да не хукна да четеш нещо да се образоваш и да ставаш културен!? Ела тука ще си лафим!Set написа:с финес
Коя от 8-те пушки да извадя и почистя за утре
Всъщност
Всъщност въпрос на чар е всяко похищение
Въпрос на млечен шейкBarbie написа:чар , докато държиш на прицел - брей :)Set написа:Ся ме притесниBarbie написа:ами , лъска пушката , точи сабията - готов е да похищаваwild_moon написа:Ти да не хукна да четеш нещо да се образоваш и да ставаш културен!? Ела тука ще си лафим!Set написа:с финес
Коя от 8-те пушки да извадя и почистя за утре
Всъщност
Всъщност въпрос на чар е всяко похищение
всъщност
чар и натиск ? така ли ставали нещата :)
е добре де, все тва чувам, че си имал и друго лице, освен тия карикатурните, но откакто съм тука все тия карикатурните гледам. разгърни малко образа в дълбочина, може пък да ти стане и на теб самия приятно да смениш рефрена. аз примерно бих се изкефила, щото тоя рефрен вече е изтърканSet написа: Аз съм японски възпитаник
С много лица за тетъра Но.
И едно само за мен и пустотата.
Всъщност
на нищо не разчитам азdoktorka написа:ми ...Barbie написа:чар , докато държиш на прицел - брей :)
всъщност
пак ще се учим...
ако разчиташ само на формата...
ще има да си чакаш,да си чакаш...
Това да не е театър Но по желание на клиентаwild_moon написа:
е добре де, все тва чувам, че си имал и друго лице, освен тия карикатурните, но откакто съм тука все тия карикатурните гледам. разгърни малко образа в дълбочина, може пък да ти стане и на теб самия приятно да смениш рефрена. аз примерно бих се изкефила, щото тоя рефрен вече е изтъркан
винаги има полза от това да се слушат по-старите...Barbie написа:на нищо не разчитам азdoktorka написа:ми ...Barbie написа:чар , докато държиш на прицел - брей :)
всъщност
пак ще се учим...
но откакво ви чета , почнаха да ми се изясняват някои неща :)
Виж аз как слушам деди внимателноdoktorka написа:винаги има полза от това да се слушат по-старите...Barbie написа:на нищо не разчитам азdoktorka написа:ми ...Barbie написа:чар , докато държиш на прицел - брей :)
всъщност
пак ще се учим...
но откакво ви чета , почнаха да ми се изясняват някои неща :)
Set написа:
Е аз ко правя
Всъщност
Викаш - не си наясно но за сметка на това мое да дадеш предложениеwild_moon написа:Set написа:
Е аз ко правя
Всъщност
Мен ли питаш? Мислех, че си наясно със себе си
п.п. а иначе през моите очи ми изглежда, че още преповтаряш като някакво ехо реплика, дето някой някога ти е подал. ама знам ли!? аз не ги разбирам тия неща. аз съм в гората за гъбки
после, ако Елби донесе от някъде малко СС може и да ги пекнем за вечеря
не може.wild_moon написа:мммм, същност идеята ми за гъбките никак не е лоша! отивам да видя какво мога да направя по въпроса!
п.п. ей, тая ваща гениалност била заразна, бе
п.п. Сете и внимавай с маските в японския театър.
Ако се случи някой промеждутък между смяната на маските, викни ме да те видя.
може да стане интересно!
ша ма извиняваш , ама не си праваwild_moon написа:пак не си разбрала, док! но няма нищо, простено ти е!doktorka написа:
не може.
само мъже са актьорите.
нема начин чичо Манчо...
аз не търсех място в трупата, а само си мечтая за края на театрото!
ахм...wild_moon написа:пак не си разбрала, док! но няма нищо, простено ти е!doktorka написа:
не може.
само мъже са актьорите.
нема начин чичо Манчо...
ой ой...Barbie написа:ша ма извиняваш , ама не си праваwild_moon написа:пак не си разбрала, док! но няма нищо, простено ти е!doktorka написа:
не може.
само мъже са актьорите.
нема начин чичо Манчо...
док знае всичко и вместо да се учиш от нея и уменията й , ти противоречиш ...
кво значи , аз имах впредвид друго , тя док те усеща и знае най добре !
ой , ой , ойdoktorka написа:ой ой...Barbie написа:ша ма извиняваш , ама не си праваwild_moon написа:пак не си разбрала, док! но няма нищо, простено ти е!doktorka написа:
не може.
само мъже са актьорите.
нема начин чичо Манчо...
док знае всичко и вместо да се учиш от нея и уменията й , ти противоречиш ...
кво значи , аз имах впредвид друго , тя док те усеща и знае най добре !
пак започваме отново...
Първо правило.Никога отявлено лично...ако искаш да постигнеш желания успех...
много съм търпелива аз.
мно-го!