И това "отвъд" е някъде вътре.4avdar4e написа:Магрит ми е стара любов, както и Климт. Не знам защо. Знам, че първият път, когато ги видях, онемях, краката ми се подкосиха и сърцето ми се разбумтя. Любов.
Символизъм, сюрреализъм.. етикетчета. Харесва ми погледът отвъд и същевременно - вътре. У Магрит според критиците основното са .. метафорите. А при Климт тогава какво е?? Квадратчето???
Не, не, не е това, любовта е такава, необяснима...
И двамата разказват, всяка картина има далечна история, праистория... Има цвят, има символика, но май за мен (сега като си мисля) основното е разказът... Тези картини ми говорят, в тях има притча, има .. отвъд
Всяко ново е добре забравеното старо-Търсачка за Рене Магрит...Мнемозина написа:

Ако не ти се говори, оправи си линка.. Ако ти се говори, кажи го с твои думи, а??[unknown] написа:Всяко ново е добре забравеното старо-Търсачка за Рене Магрит...Мнемозина написа:
Няма нищо за оправяне4avdar4e написа:Ако не ти се говори, оправи си линка.. Ако ти се говори, кажи го с твои думи, а??[unknown] написа:Всяко ново е добре забравеното старо-Търсачка за Рене Магрит...Мнемозина написа:

Ама аз не съм казала, че го пускам за първи път.[unknown] написа:Всяко ново е добре забравеното старо-Търсачка за Рене Магрит...Мнемозина написа:
Аааа, и още нещо...4avdar4e написа:Ако не ти се говори, оправи си линка.. Ако ти се говори, кажи го с твои думи, а??[unknown] написа:Всяко ново е добре забравеното старо-Търсачка за Рене Магрит...Мнемозина написа:

И нещо последно- слушам Бах и Шостакович!4avdar4e написа:Ако не ти се говори, оправи си линка.. Ако ти се говори, кажи го с твои думи, а??[unknown] написа:Всяко ново е добре забравеното старо-Търсачка за Рене Магрит...Мнемозина написа:

Обаче и аз не мога да вляза в онази тема.[unknown] написа: Няма нищо за оправяне
Аз грешни линкове пускам изключително рядко
Напъни се малко
И в предоставената търсачка напиши
Рене Магрит
Странниче днес го каза така:[unknown] написа: Няма нищо за оправяне
Напъни се малко
Рене Магрит
Кво теле, къф вол, альо!!!4avdar4e написа:Странниче днес го каза така:[unknown] написа: Няма нищо за оправяне
Напъни се малко
Рене Магрит
търсенеподволателестване
(намери си го с търсачката точно.. ако искаш)

Ох, аман.[unknown] написа: И нещо последно- слушам Бах и Шостакович!
Баси и ентелекта съм!
Знаех си, че съм чудесен!
Спокоу бе. И Магрит става. Горе-долу.[unknown] написа:
И нещо последно- слушам Бах и Шостакович!
Баси и ентелекта съм!
Знаех си, че съм чудесен!
Витаминчетата и в легълцето.. Няма смисъл.[unknown] написа: Кво теле, къф вол, альо!!!
Ми, да- няма сми. Пий си витамините и си лягай.4avdar4e написа:Витаминчетата и в легълцето.. Няма смисъл.[unknown] написа: Кво теле, къф вол, альо!!!

кво са фалиш, бре! аз и на кларне и на саксофон съм свирИл, пък![unknown] написа: Моля другарко, аз съм свирил на кларинет!
И аз, другарю, и аз...Иванушка Глупака написа:кво са фалиш, бре! аз и на кларне и на саксофон съм свирИл, пък![unknown] написа: Моля другарко, аз съм свирил на кларинет!

Я като сме се почналиАмаранта написа:
Спокоу бе. И Магрит става. Горе-долу.
Аз лично предпочитам Климт (ако ще избираме измежду двамата).
и висшата математика [unknown] написа:И аз, другарю, и аз...Иванушка Глупака написа:кво са фалиш, бре! аз и на кларне и на саксофон съм свирИл, пък![unknown] написа: Моля другарко, аз съм свирил на кларинет!:rotfl24::rotfl24:
Оооо, ентелект!, наздраве, уа!Иванушка Глупака написа:[unknown] написа:И аз, другарю, и аз...Иванушка Глупака написа:кво са фалиш, бре! аз и на кларне и на саксофон съм свирИл, пък![unknown] написа: Моля другарко, аз съм свирил на кларинет!:rotfl24::rotfl24:
![]()
![]()

кво наздраве, бря?! ти са измъкна от облога едно време![unknown] написа: Оооо, ентелект!, наздраве, уа!
Горе-долу каквато между това4avdar4e написа:
Каква е разликата между това: ..... и висшата математика
и психоанализата.Ей, богу, мога да се закълна: очаквах отговор Миро на КандинскиАмаранта написа: Горе-долу каквато между това и психоанализата.
Мътиматикъта е по-разбираема някак си4avdar4e написа: Я като сме се почнали
Каква е разликата между това:и висшата математика