Всъщност
Всъщност ако слушкате, ще има суджуци на заслужилите другарчета
Сет-е...Set написа:Вашият чаровен герой отива да се бори с полу-дивата природа
Всъщност
Ма си гаден, та гаденSet написа: Всъщност ако слушкате, ще има суджуци на заслужилите другарчета
Всъщност...Set написа:Вашият чаровен герой отива да се бори с полу-дивата природа
Всъщност

интересно какви емоции те тресат ,за да поднесеш такова пожелание?[unknown] написа:Всъщност...Set написа:Вашият чаровен герой отива да се бори с полу-дивата природа
Всъщност
Всъщност:-)
Всъщност,
Абе, исках да кажа- Всъщност, ловците понякога дават фира, нали...
Да не вземе някой аркадаш да те гръмне по погрешка... Всъщност...![]()
Ми кво, стават грешки...
И язък за революцията, всъщност...
Ама ний много ще тъжим:lol: за теб, другарю, всъщност...
Това не е пожелание, другарко, а най- обикновенно заяждане. Ей така, говоря си глупости. Не може ли? Забрави ли, че съм третокласник?doktorka написа:
интересно какви емоции те тресат ,за да поднесеш такова пожелание?
всъщност,
е изключително интересно.
имаш ли отговор?
ахм....

И ще се зарадваш ли ако се случи недай си боже![unknown] написа: Да не вземе някой аркадаш да те гръмне по погрешка... Всъщност...![]()
Това е поради общата дружелюбна и добронамерена атмосфера.esti написа: Какво ви става бе хора....
Знам бе, знам.Капинчо написа:Малко преекспонирате нещата. Нито Незнайния иска Сетя да го гръмнат, нито аз искам Странничето да си ходи. Просто някои сме по-кибритлии.Мнемозина написа:Това е поради общата дружелюбна и добронамерена атмосфера.esti написа: Какво ви става бе хора....
Баща ми беше такъв. Добрата новина е, че с годините той стана много спокоен и лично потушаваше скандалите още в зародиш.
Мда.Капинчо написа:Е, не чак нищо. Аз изглеждам добър.Мнемозина написа: Нищо не е такова, каквото изглежда.
Можем даже още да го опростим: няма нито лоши, нито добриМнемозина написа: Добрите са лоши, а лошите са добри. И обратното.
Мнемозина написа:Мда.Капинчо написа:Е, не чак нищо. Аз изглеждам добър.Мнемозина написа: Нищо не е такова, каквото изглежда.
Добрите са лоши, а лошите са добри. И обратното.
уф бе!Green Light написа:Мнемозина написа:Мда.Капинчо написа:Е, не чак нищо. Аз изглеждам добър.Мнемозина написа: Нищо не е такова, каквото изглежда.
Окласни бяха тук щурпите и отма разтверепцтваха във плите.
Не, така не може. Не съответства на сложната ми натура и се неглижира драматизмът на ситуацията.4avdar4e написа:Можем даже още да го опростим: няма нито лоши, нито добриМнемозина написа: Добрите са лоши, а лошите са добри. И обратното.
хахахаха! Така съм променил целия смисъл! Много се извинявам! Виновен, виновен! Впрочем, на Амаранта грешката е много по- тежка! Аз това никога не бих го сгрешил!Мнемозина написа:уф бе!Green Light написа:Мнемозина написа:Мда.Капинчо написа:Е, не чак нищо. Аз изглеждам добър.Мнемозина написа: Нищо не е такова, каквото изглежда.
Окласни бяха тук щурпите и отма разтверепцтваха във плите.
Равапсатваха прасурси!
И Амаранта онзи ден писа грешно - не фриволна, а фривилна грухталност!
Ама как може такова нещо!
Green Light написа: хахахаха! Така съм променил целия смисъл! Много се извинявам! Виновен, виновен! Впрочем, на Амаранта грешката е много по- тежка! Аз това никога не бих го сгрешил!
Ей дедко, ш дода да си откъсна два косъма от брадата ти за кадемКапинчо написа:Малко преекспонирате нещата. Нито Незнайния иска Сетя да го гръмнат, нито аз искам Странничето да си ходи. Просто някои сме по-кибритлии.Мнемозина написа:Това е поради общата дружелюбна и добронамерена атмосфера.esti написа: Какво ви става бе хора....
Баща ми беше такъв. Добрата новина е, че с годините той стана много спокоен и лично потушаваше скандалите още в зародиш.
А по темата на Сетя му пожелавам да не улучи нищо. Ама нищичко. Не разбирам, как може да убиеш животно за кеф, па било то и глиган.
Няма да му дам да припари до къщичката ми (ако си я построя). Ей сега дворът е изоран от глигани и всяка вечер около 8 часа една сърничка минава през мястото.
закачам се за теб.[unknown] написа:Това не е пожелание, другарко, а най- обикновенно заяждане. Ей така, говоря си глупости. Не може ли? Забрави ли, че съм третокласник?Що другите да могат, а аз да не мога, другарко? Всъщност,:rotfl24: на никого тук не желая нищо лошо. Дори и на питката не желая нищо лошо. Честно. Само че, много ме отегчихте вече с вашите глупости. Чувствам се твърде уморен от простотии, другарко. Май ще се оттегля пак в сянка, другарко.
Пък вие си пишете
браво Капинчо....Капинчо написа:Нелепа Смърт На Един Нащ Колега
Живко Петров Бабаджанов
Организатор И Голям Ловец На Ловно Рибарску Здружение Гр Елхово
ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ
ТРАОРНАТА ЦЕРЕМОНИА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ 12.10.2008 ГР ЕЛХОВО
Всъщност има ли значение?Капинчо написа:Бе много неграмотно написан тоя некролог, бе. Чак ми мяза на майтап.Set написа:По-миналата седмица загина един колега. От изстрел.
http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=14416
Миналата година - от ранен глиган.
Лично аз предпочитам така от колкото накачен като коледна елха у некой диспансер.
Нито ме е страх нито го мисля. Имало е инциденти до мен. Много важно. Когато - тогава.
Всъщност.
Нелепа Смърт На Един Нащ Колега
Живко Петров Бабаджанов
Организатор И Голям Ловец На Ловно Рибарску Здружение Гр Елхово
ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ
ТРАОРНАТА ЦЕРЕМОНИА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ 12.10.2008 ГР ЕЛХОВО
Един иска мъст и изпраща цялата си негативна енергия срещу Дарк, докато пътува.Мнемозина написа:Това е поради общата дружелюбна и добронамерена атмосфера.esti написа: Какво ви става бе хора....