И изгонихте Боев, а?!!
И изгонихте Боев, а?!!
Упс, забравих- вие сте непричем...

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Той ш съ извини и шъ си доде чист кат херувим. Трай си4avdar4e написа:Що, бе, аз се чувствам съвсем при чем. Той направи нещо, от което, мисля, в момента му е малко неудобно. Плюс, че предупреди, че ще е много зает и няма да се появяваМа то трябва и да се чете, не само да се пише...
Всъщност
Memento mori.
Явно не четеш, да.4avdar4e написа:Що, бе, аз се чувствам съвсем при чем. Той направи нещо, от което, мисля, в момента му е малко неудобно. Плюс, че предупреди, че ще е много зает и няма да се появяваМа то трябва и да се чете, не само да се пише...
Щото щеше да ти е неудобно.

Мен ме бОли кура[unknown] написа:На тебе ли?Set написа:
Той ш съ извини и шъ си доде чист кат херувим. Трай си![]()
![]()
![]()
Всъщност
Последно промяна от Set на 24.10.08, 23:13, променено общо 1 път.
Memento mori.
Няма да ме принудиш да стана нещо, което (вече) не съм. Не навлизай в лични територии. Това е последно, което ще ти кажа. Ако си достатъчно трезв, което ме съмнява, чуй ме... Просто спри. Този път не води наникъде. Знам.[unknown] написа: Да не се чудиш след време, що така тези хора с мен се държат...
И утре да не се гръмнеш на лова! Внимавай! Штъ мислим!Set написа:Ми наздраве тогава[unknown] написа:Аз съм на дуфалакSet написа:Ма май ти се изживяваш на такова вълшебно хапче[unknown] написа:Пий имодиумSet написа:
Това трябва ли да ме разстройва![]()
Всъщност...
Всъщност
всъщност
Всъщност
Аде лека ви революционна нощ
И умната
Всъщност