Бойко Борисов: Етническата ни толерантност е минала всякакви
- Green Light
Бойко Борисов: Етническата ни толерантност е минала всякакви
граници
http://news.bpost.bg/story-read-17994.php
Според Борисов българските мюсюлмани трябва да бъдат вкарвани във властта, но не под формата на етническа партия
Bulgarian Post
27.10.2008 г.
"Не разбирам как българските политици и бизнесмени ще говорят турски. Не усещам нищо в съзнанието на тези хора да се чувстват българи", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му през последните няколко години в България били построени 1500 джамии, а в Гърция нито една.
Според кмета на София и в смесените райони не се говори на български, а само на турски. Той е категоричен, че там само турски фирми получават инвестиционните проекти.
„Тези процеси в България никак не са безобидни", заяви Бойко Борисов в ефира на НТВ и предупреди, че ДПС може да се превърне в проводник на етническото напрежение.
......................................................................................................................................................
Атака поиска да бъде свален имунитетът на Ахмед Доган
От Атака поискаха главният прокурор Борис Велчев да поиска сваляне на имунитета на лидера на ДПС Ахмед Доган и срещу него да бъде образувано досъдебно производство относно случая с Ахмед Емин. От ДПС съответно категорично се обявиха против това искане.
Според Атака обективно и законосъобразно досъдебно производство може да бъде проведено само ако бъде свален имунитетът на Ахмед Доган. Заместник-председателят на „Атака” Павел Шопов коментира, че съществува съмнение за извършено политическо убийство и натиск за неговото скриване, а следите водели към лидера на ДПС.
.........................................................................................................................................................
Атанас Атанасов: Авторитетът на Доган в неговата етническа общност рухна
http://news.bpost.bg/story-read-18011.php
Депутатът от ДСБ заяви, че в НАП има доста интересна информация за така наречените „Сараи” на Ахмед Доган. „Стана ясно, че собствеността е минавала през ръцете на лица, които са забъркани в източването на държавния резерв”, коментира Атанасов. Според него с откраднатите пари са построени тези „Сараи”.
В ефира на БНР Атанасов заяви, че след смъртта на Ахмед Емин авторитета на Ахмед Доган в неговата етническа общност е рухнал
...........................................................................................................................................................
Цветан Цветанов: Правителството не може да се справи с хаоса
http://news.bpost.bg/story-read-18024.php
Според председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов напрежението около управлението на тройната коалиция все още не е ескалирало. По думите му убийството на Ахмед Емин е продължение на перманентната криза, която тресе страната от няколко месеца.
Според Борисов българските мюсюлмани трябва да бъдат вкарвани във властта, но не под формата на етническа партия
Bulgarian Post
27.10.2008 г.
"Не разбирам как българските политици и бизнесмени ще говорят турски. Не усещам нищо в съзнанието на тези хора да се чувстват българи", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му през последните няколко години в България били построени 1500 джамии, а в Гърция нито една.
Според кмета на София и в смесените райони не се говори на български, а само на турски. Той е категоричен, че там само турски фирми получават инвестиционните проекти.
„Тези процеси в България никак не са безобидни", заяви Бойко Борисов в ефира на НТВ и предупреди, че ДПС може да се превърне в проводник на етническото напрежение.
......................................................................................................................................................
Атака поиска да бъде свален имунитетът на Ахмед Доган
От Атака поискаха главният прокурор Борис Велчев да поиска сваляне на имунитета на лидера на ДПС Ахмед Доган и срещу него да бъде образувано досъдебно производство относно случая с Ахмед Емин. От ДПС съответно категорично се обявиха против това искане.
Според Атака обективно и законосъобразно досъдебно производство може да бъде проведено само ако бъде свален имунитетът на Ахмед Доган. Заместник-председателят на „Атака” Павел Шопов коментира, че съществува съмнение за извършено политическо убийство и натиск за неговото скриване, а следите водели към лидера на ДПС.
.........................................................................................................................................................
Атанас Атанасов: Авторитетът на Доган в неговата етническа общност рухна
http://news.bpost.bg/story-read-18011.php
Депутатът от ДСБ заяви, че в НАП има доста интересна информация за така наречените „Сараи” на Ахмед Доган. „Стана ясно, че собствеността е минавала през ръцете на лица, които са забъркани в източването на държавния резерв”, коментира Атанасов. Според него с откраднатите пари са построени тези „Сараи”.
В ефира на БНР Атанасов заяви, че след смъртта на Ахмед Емин авторитета на Ахмед Доган в неговата етническа общност е рухнал
...........................................................................................................................................................
Цветан Цветанов: Правителството не може да се справи с хаоса
http://news.bpost.bg/story-read-18024.php
Според председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов напрежението около управлението на тройната коалиция все още не е ескалирало. По думите му убийството на Ахмед Емин е продължение на перманентната криза, която тресе страната от няколко месеца.
-
Дядо Капинчо
- Green Light
е кво лошо има ако ти ударят едно рамо после ми кажи?Green Light написа:Е аз, кво? За БСП ли да гласувам?Quid написа:атака атака атака
за тия гласувах
са почвам за дпс
голема работа че някой ще ти каже червена бабичка
аре са:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
за тия кво бешеМнемозина написа:Първо за ГЕРБ.Green Light написа:Е аз, кво? За БСП ли да гласувам?Quid написа:атака атака атака
за тия гласувах
са почвам за дпс
а и за тия залагах:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Re: Бойко Борисов: Етническата ни толерантност е минала всяк
Я да ти отговоря и по-сериозно: Толерантността към Доган и кликата му не е етническа толерантност и е направо опасно да се замества едното с другото. Ей така стават подмените, които после биха могли - и е много вероятно да доведат - до онези работи от втория ти пост по темата.Green Light написа:граници
Редактирам се, онова за национализма в линка ли беше? Не ми се връща да гледам.
Пак се редактирам - в темата на Змея е било.
Panta rhei...
Проблемът е, че се играе някакво театро за като за пред идиоти.Мнемозина написа:
Я да ти отговоря и по-сериозно: Толерантността към Доган и кликата му не е етническа толерантност и е направо опасно да се замества едното с другото. Ей така стават подмените, които после биха могли - и е много вероятно да доведат - до онези работи от втория ти пост по темата.
....
Вероятно идиотите са предостатъчно, щом поставят точно тази пиеска. Ама може и да няма възможност за нещо друго, знам ли?
- Green Light
Тцъ! Не мога начи, пробвал съм. Правя мъча се въртя се, ама накрая все за СДС пускам тва. С отвращение или без отвращение. Обаче нито мога да не гласувам, нито да гласувам нещо различно. Голяма мъка, плача, риш, мъча се да се удържа, хващам се за дървета и клонки по пътя та да спра, опитвам се да се отклоня от изборната секция, ама накрая започвам да описвам все по- малко и по- малки кръгове около нея. И бам бюлетина на СДС в урната. Драйфа ми се от тия вече!Мнемозина написа:Първо за ГЕРБ.Green Light написа:Е аз, кво? За БСП ли да гласувам?Quid написа:атака атака атака
за тия гласувах
са почвам за дпс
П.П. Аз съм синя бабичка, Куиде. По неволя
Това "няма възможност за нещо друго" също е доста добре подготвено от по-рано, когато пак е нямало възможност за нещо друго. Не знам.Амаранта написа:Проблемът е, че се играе някакво театро за като за пред идиоти.Мнемозина написа:
Я да ти отговоря и по-сериозно: Толерантността към Доган и кликата му не е етническа толерантност и е направо опасно да се замества едното с другото. Ей така стават подмените, които после биха могли - и е много вероятно да доведат - до онези работи от втория ти пост по темата.
....
Вероятно идиотите са предостатъчно, щом поставят точно тази пиеска. Ама може и да няма възможност за нещо друго, знам ли?
Политиката винаги е била театро, но напоследък е особено отчайваща.
Panta rhei...
- Green Light
Толерантноста към Доган и кликата му според мен е въпрос на сметка. По- изгодно ни е да имаме подкупен политик от малцинствата(във времена на ислямски фанатизъм), отколкото неподкупен такъв. Да се печели полулярност като се размахва картата Доган е супер непочтено и не издава загриженост за България. Издава акулски характер. Тъпанарски, алчен и недалновиден.Мнемозина написа:Я да ти отговоря и по-сериозно: Толерантността към Доган и кликата му не е етническа толерантност и е направо опасно да се замества едното с другото. Ей така стават подмените, които после биха могли - и е много вероятно да доведат - до онези работи от втория ти пост по темата.Green Light написа:граници
Редактирам се, онова за национализма в линка ли беше? Не ми се връща да гледам.
Пак се редактирам - в темата на Змея е било.
Аз пък имам усещането, че от доста време насам, етническата заплаха съвсем съзнателно и старателно се внушава. То не бе Волен, не бе Расате, сега и Бойко. Това е много деструктивно, за морала и етиката място съвсем не остава. И в никакъв случай не е нито патриотично, нито политически полезно. Нагледах се на такива глупости по всичките ни комшии. Не вярвах, че такива неща могат да се случат у нас, но напослдък като че ли точно към етническо противопоставяне ни тикат съвсем съзнателно. И това няма да доведе до нищо добро. Вече се питам не дали се е търкулнал камъка, а дали все още имаме шанс дда го спрем, преди да е нанесъл твърде много поражения.Green Light написа:Я да ти отговоря и по-сериозно: Толерантността към Доган и кликата му не е етническа толерантност и е направо опасно да се замества едното с
Толерантноста към Доган и кликата му според мен е въпрос на сметка. По- изгодно ни е да имаме подкупен политик от малцинствата(във времена на ислямски фанатизъм), отколкото неподкупен такъв. Да се печели полулярност като се размахва картата Доган е супер непочтено и не издава загриженост за България. Издава акулски характер. Тъпанарски, алчен и недалновиден.
-
Дядо Капинчо
- Green Light
Да! И като гледаш кои са бъдещите ни управляващи и колко далеч биха гледали тия хора напред, за да поставят основата на конструктивен диалог с малцинствата, направо да ти се доплаче. Бе как е възможно да си избираме еднодневки за управляващи?! Не го ли видяхме, вече, бе?! Слепи ли сме?!pocti_bezobidna написа:
Аз пък имам усещането, че от доста време насам, етническата заплаха съвсем съзнателно и старателно се внушава. То не бе Волен, не бе Расате, сега и Бойко. Това е много деструктивно, за морала и етиката място съвсем не остава. И в никакъв случай не е нито патриотично, нито политически полезно. Нагледах се на такива глупости по всичките ни комшии. Не вярвах, че такива неща могат да се случат у нас, но напослдък като че ли точно към етническо противопоставяне ни тикат съвсем съзнателно. И това няма да доведе до нищо добро. Вече се питам не дали се е търкулнал камъка, а дали все още имаме шанс дда го спрем, преди да е нанесъл твърде много поражения.
Уф
Толерантността към Доган и кликата му беше това в началото им.Green Light написа:
Толерантноста към Доган и кликата му според мен е въпрос на сметка. По- изгодно ни е да имаме подкупен политик от малцинствата(във времена на ислямски фанатизъм), отколкото неподкупен такъв. Да се печели полулярност като се размахва картата Доган е супер непочтено и не издава загриженост за България. Издава акулски характер. Тъпанарски, алчен и недалновиден.
Сега вече е неизбежност.
Напоследък дотолкова не следя детайлите на случващото се, че виждам нещата смесено. Например не знам защо това (само) убийство ми се свърза с онова другото, на лекаря, ексхумирал сестрите Белнейски.
Абе каша.
Panta rhei...
Чисто съвпадение по време и се почнаха .. Щом по ТВ-то слушах бил ли е масон Ахмед Емин или неМнемозина написа:Например не знам защо това (само) убийство ми се свърза с онова другото, на лекаря, ексхумирал сестрите Белнейски.
Абе каша.
П.П. Бог да го прости човека, ама аз за първи път го чух туй име и видях това лице чак сега
И аз така - сега го чух.4avdar4e написа:Чисто съвпадение по време и се почнаха .. Щом по ТВ-то слушах бил ли е масон Ахмед Емин или неМнемозина написа:Например не знам защо това (само) убийство ми се свърза с онова другото, на лекаря, ексхумирал сестрите Белнейски.
Абе каша.:rotfl24: По-нататък млъквам!!
П.П. Бог да го прости човека, ама аз за първи път го чух туй име и видях това лице чак сега
Именно де, щото не ги следя всичките тези важности, та всякакви глупости ми се образуват в главата. Да не е имало и такава версия?
Panta rhei...
Ами не знам дали сме слепи. По скоро не мислим.Green Light написа: Да! И като гледаш кои са бъдещите ни управляващи и колко далеч биха гледали тия хора напред, за да поставят основата на конструктивен диалог с малцинствата, направо да ти се доплаче. Бе как е възможно да си избираме еднодневки за управляващи?! Не го ли видяхме, вече, бе?! Слепи ли сме?!
Уф
Далеч по-лесно е.
Ние не си избираме "управляващи", избираме си месии.
Това е проблема.
Може би има начин да се реши, ама не е лесно и няма как да стане за следващите избори.
Политическа култура ни трябва, дето я нямаме възпитана пък и не виждам някой да се е залетял да я възпитава у избирателите.
- Dark Angel