Бойко Борисов: Етническата ни толерантност е минала всякакви

Все същите
Аватар
Green Light

Бойко Борисов: Етническата ни толерантност е минала всякакви

Мнение от Green Light »

граници
http://news.bpost.bg/story-read-17994.php
Според Борисов българските мюсюлмани трябва да бъдат вкарвани във властта, но не под формата на етническа партия

Bulgarian Post
27.10.2008 г.

"Не разбирам как българските политици и бизнесмени ще говорят турски. Не усещам нищо в съзнанието на тези хора да се чувстват българи", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му през последните няколко години в България били построени 1500 джамии, а в Гърция нито една.

Според кмета на София и в смесените райони не се говори на български, а само на турски. Той е категоричен, че там само турски фирми получават инвестиционните проекти.

„Тези процеси в България никак не са безобидни", заяви Бойко Борисов в ефира на НТВ и предупреди, че ДПС може да се превърне в проводник на етническото напрежение.
......................................................................................................................................................

Атака поиска да бъде свален имунитетът на Ахмед Доган

От Атака поискаха главният прокурор Борис Велчев да поиска сваляне на имунитета на лидера на ДПС Ахмед Доган и срещу него да бъде образувано досъдебно производство относно случая с Ахмед Емин. От ДПС съответно категорично се обявиха против това искане.

Според Атака обективно и законосъобразно досъдебно производство може да бъде проведено само ако бъде свален имунитетът на Ахмед Доган. Заместник-председателят на „Атака” Павел Шопов коментира, че съществува съмнение за извършено политическо убийство и натиск за неговото скриване, а следите водели към лидера на ДПС.
.........................................................................................................................................................

Атанас Атанасов: Авторитетът на Доган в неговата етническа общност рухна
http://news.bpost.bg/story-read-18011.php
Депутатът от ДСБ заяви, че в НАП има доста интересна информация за така наречените „Сараи” на Ахмед Доган. „Стана ясно, че собствеността е минавала през ръцете на лица, които са забъркани в източването на държавния резерв”, коментира Атанасов. Според него с откраднатите пари са построени тези „Сараи”.

В ефира на БНР Атанасов заяви, че след смъртта на Ахмед Емин авторитета на Ахмед Доган в неговата етническа общност е рухнал

...........................................................................................................................................................

Цветан Цветанов: Правителството не може да се справи с хаоса
http://news.bpost.bg/story-read-18024.php
Според председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов напрежението около управлението на тройната коалиция все още не е ескалирало. По думите му убийството на Ахмед Емин е продължение на перманентната криза, която тресе страната от няколко месеца.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 22.12.08, 17:54, променено общо 1 път.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

атака атака атака

за тия гласувах
са почвам за дпс:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Quid написа:атака атака атака

за тия гласувах
:rotfl24:
И на мен ми е минавала тази мисъл,
нали все ни заплашват с какво щяло да стане, ако...
и ми изострят любопитстното по този начин.:grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

за тия гласувах
Е аз, кво? За БСП ли да гласувам?
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Green Light написа:

за тия гласувах
е кво лошо има ако ти ударят едно рамо после ми кажи?
голема работа че някой ще ти каже червена бабичка
аре са:-)

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:

за тия гласувах
Първо за ГЕРБ. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Тук намирисва на революция :lol:

Всъщност :rotfl24:
Memento mori.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Мнемозина написа:
Green Light написа:

за тия гласувах
за тия кво беше
а и за тия залагах:-)

Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Set написа:Тук намирисва на революция :lol:

то не е спирало да мирише
мое да си със запушен нос братчед бил за да не усетиш:blum:

Аватар
Мнемозина

Re: Бойко Борисов: Етническата ни толерантност е минала всяк

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:граници
Според Борисов българските мюсюлмани трябва да бъдат вкарвани във властта, но не под формата на етническа партия

Я да ти отговоря и по-сериозно: Толерантността към Доган и кликата му не е етническа толерантност и е направо опасно да се замества едното с другото. Ей така стават подмените, които после биха могли - и е много вероятно да доведат - до онези работи от втория ти пост по темата.

Редактирам се, онова за национализма в линка ли беше? Не ми се връща да гледам. :shy:

Пак се редактирам - в темата на Змея е било. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Мнемозина написа:

Я да ти отговоря и по-сериозно: Толерантността към Доган и кликата му не е етническа толерантност и е направо опасно да се замества едното с другото. Ей така стават подмените, които после биха могли - и е много вероятно да доведат - до онези работи от втория ти пост по темата.

....
Проблемът е, че се играе някакво театро за като за пред идиоти.
Вероятно идиотите са предостатъчно, щом поставят точно тази пиеска. Ама може и да няма възможност за нещо друго, знам ли?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
Green Light написа:

за тия гласувах
Тцъ! Не мога начи, пробвал съм. Правя мъча се въртя се, ама накрая все за СДС пускам тва. С отвращение или без отвращение. Обаче нито мога да не гласувам, нито да гласувам нещо различно. Голяма мъка, плача, риш, мъча се да се удържа, хващам се за дървета и клонки по пътя та да спра, опитвам се да се отклоня от изборната секция, ама накрая започвам да описвам все по- малко и по- малки кръгове около нея. И бам бюлетина на СДС в урната. Драйфа ми се от тия вече!

П.П. Аз съм синя бабичка, Куиде. По неволя
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Амаранта написа:
Мнемозина написа:

....
Проблемът е, че се играе някакво театро за като за пред идиоти.
Вероятно идиотите са предостатъчно, щом поставят точно тази пиеска. Ама може и да няма възможност за нещо друго, знам ли?
Това "няма възможност за нещо друго" също е доста добре подготвено от по-рано, когато пак е нямало възможност за нещо друго. Не знам.
Политиката винаги е била театро, но напоследък е особено отчайваща.
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
Green Light написа:граници

Редактирам се, онова за национализма в линка ли беше? Не ми се връща да гледам. :shy:

Пак се редактирам - в темата на Змея е било. :lol:
Толерантноста към Доган и кликата му според мен е въпрос на сметка. По- изгодно ни е да имаме подкупен политик от малцинствата(във времена на ислямски фанатизъм), отколкото неподкупен такъв. Да се печели полулярност като се размахва картата Доган е супер непочтено и не издава загриженост за България. Издава акулски характер. Тъпанарски, алчен и недалновиден.
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Президентът на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ е наградил г-н Доган с орден Стара Планина.

Не разбирам вие ко се прайте ся на божи кравички :grin:

Memento mori.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:Я да ти отговоря и по-сериозно: Толерантността към Доган и кликата му не е етническа толерантност и е направо опасно да се замества едното с
Толерантноста към Доган и кликата му според мен е въпрос на сметка. По- изгодно ни е да имаме подкупен политик от малцинствата(във времена на ислямски фанатизъм), отколкото неподкупен такъв. Да се печели полулярност като се размахва картата Доган е супер непочтено и не издава загриженост за България. Издава акулски характер. Тъпанарски, алчен и недалновиден.
Аз пък имам усещането, че от доста време насам, етническата заплаха съвсем съзнателно и старателно се внушава. То не бе Волен, не бе Расате, сега и Бойко. Това е много деструктивно, за морала и етиката място съвсем не остава. И в никакъв случай не е нито патриотично, нито политически полезно. Нагледах се на такива глупости по всичките ни комшии. Не вярвах, че такива неща могат да се случат у нас, но напослдък като че ли точно към етническо противопоставяне ни тикат съвсем съзнателно. И това няма да доведе до нищо добро. Вече се питам не дали се е търкулнал камъка, а дали все още имаме шанс дда го спрем, преди да е нанесъл твърде много поражения.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 22.12.08, 17:54, променено общо 1 път.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:
Аз пък имам усещането, че от доста време насам, етническата заплаха съвсем съзнателно и старателно се внушава. То не бе Волен, не бе Расате, сега и Бойко. Това е много деструктивно, за морала и етиката място съвсем не остава. И в никакъв случай не е нито патриотично, нито политически полезно. Нагледах се на такива глупости по всичките ни комшии. Не вярвах, че такива неща могат да се случат у нас, но напослдък като че ли точно към етническо противопоставяне ни тикат съвсем съзнателно. И това няма да доведе до нищо добро. Вече се питам не дали се е търкулнал камъка, а дали все още имаме шанс дда го спрем, преди да е нанесъл твърде много поражения.
Да! И като гледаш кои са бъдещите ни управляващи и колко далеч биха гледали тия хора напред, за да поставят основата на конструктивен диалог с малцинствата, направо да ти се доплаче. Бе как е възможно да си избираме еднодневки за управляващи?! Не го ли видяхме, вече, бе?! Слепи ли сме?!
Уф
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:
Толерантността към Доган и кликата му беше това в началото им.
Сега вече е неизбежност.

Напоследък дотолкова не следя детайлите на случващото се, че виждам нещата смесено. Например не знам защо това (само) убийство ми се свърза с онова другото, на лекаря, ексхумирал сестрите Белнейски. :blink:
Абе каша.
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа:Например не знам защо това (само) убийство ми се свърза с онова другото, на лекаря, ексхумирал сестрите Белнейски. :blink:
Абе каша.
Чисто съвпадение по време и се почнаха .. Щом по ТВ-то слушах бил ли е масон Ахмед Емин или не :rotfl24::rotfl24: По-нататък млъквам!!

П.П. Бог да го прости човека, ама аз за първи път го чух туй име и видях това лице чак сега :shocked:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа:Например не знам защо това (само) убийство ми се свърза с онова другото, на лекаря, ексхумирал сестрите Белнейски. :blink:
Абе каша.
Чисто съвпадение по време и се почнаха .. Щом по ТВ-то слушах бил ли е масон Ахмед Емин или не :rotfl24::rotfl24: По-нататък млъквам!!

П.П. Бог да го прости човека, ама аз за първи път го чух туй име и видях това лице чак сега :shocked:
И аз така - сега го чух.

Именно де, щото не ги следя всичките тези важности, та всякакви глупости ми се образуват в главата. Да не е имало и такава версия?
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа: Да! И като гледаш кои са бъдещите ни управляващи и колко далеч биха гледали тия хора напред, за да поставят основата на конструктивен диалог с малцинствата, направо да ти се доплаче. Бе как е възможно да си избираме еднодневки за управляващи?! Не го ли видяхме, вече, бе?! Слепи ли сме?!
Уф
Ами не знам дали сме слепи. По скоро не мислим.
Далеч по-лесно е.
Ние не си избираме "управляващи", избираме си месии.
Това е проблема.
Може би има начин да се реши, ама не е лесно и няма как да стане за следващите избори.
Политическа култура ни трябва, дето я нямаме възпитана пък и не виждам някой да се е залетял да я възпитава у избирателите.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

има едни села, там какво е....
просто не е истина
някаква друга България (но си е съвсем същата.....
цялото село слуша шефа
това е
и всички говорят на турски
каквото и да ги искаш, отговор няма да има
отговори и решения само шефа
като роби....
Публикувай отговор