Кво ша кажете за
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Re: Кво ша кажете за
Не ми допада.Капинчо написа:Пеня Анчева в Dancing Stars?
Танцува повече с лице, отколкото с тяло.
Но много се накефик че Баташов изгърмя миналата седмица.
Егати гнусния....
за първи път ги гледам, заради тая Радост бях решила да не гледамesti написа:Нали?latrevw написа:
затова пък Илияна Раева след това ми напълни душата
Тя ми е любимката.
но каква класа показа Илияна сега - моите възхищения
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
ей, много съм изтървала май, стана ми любопитноesti написа: Но много се накефик че Баташов изгърмя миналата седмица.
Егати гнусния....
Баташов по случайност го видях по отблизо, т.е. на едно официално откриване и никак не ми хареса, а му бяха платили космически хонорар
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Тоя е от хората, които мога да намразя без нищо да са ми направили. Без дори да съм ги виждала на живо.latrevw написа:
ей, много съм изтървала май, стана ми любопитно
Баташов по случайност го видях по отблизо, т.е. на едно официално откриване и никак не ми хареса, а му бяха платили космически хонорар
Мноооооого противен.
Хъм, писах, ама нещо стана..esti написа:
Тоя е от хората, които мога да намразя без нищо да са ми направили. Без дори да съм ги виждала на живо.
Мноооооого противен.
Та исках да кажа, че Андрей ми е съученик, бяхме заедно в Учкома
- Green Light
На мен ми харесва! Където и да съм го гледал- все е бил страхотен. Ритъм е негов, авторски, и се играе сигурно 10 години. Има Ритъм 2. Секс наркотици и рокендрол са две ъъ конкурентни представления играят ги двама велики(за мен): той и Ивайло Христов в Армията. Баташов ми харесва повече.4avdar4e написа:Хъм, писах, ама нещо стана..esti написа:
Тоя е от хората, които мога да намразя без нищо да са ми направили. Без дори да съм ги виждала на живо.
Мноооооого противен.
Та исках да кажа, че Андрей ми е съученик, бяхме заедно в УчкомаТакова дЪрво беше тогава, че после като стана известен, не съм стъпила на нито едно негово представление заради училищния спомен.. Май не съм само аз
П.П. От Денсинг старс не съм гледал и една секунда
И аз съм го гледала в "Секс, наркотици и рокендрол", преди 10-тина години. Не ме впечатли особено, но едни младежи до нас много емоционално "спореха" с героите, в които се превъплъщаваше, така че, като цяло, реших че бива....Green Light написа:
На мен ми харесва! Където и да съм го гледал- все е бил страхотен. Ритъм е негов, авторски, и се играе сигурно 10 години. Има Ритъм 2. Секс наркотици и рокендрол са две ъъ конкурентни представления играят ги двама велики(за мен): той и Ивайло Христов в Армията. Баташов ми харесва повече.
П.П. От Денсинг старс не съм гледал и една секунда
Но сега, в Денсинг старс...
-
Дядо Капинчо
аз се пробвах миналата седмица да гледам по трета канавка щерка и у некво модно ревю
ни майката ни щерката за мен са нещо особенно
по добре сашо диков да си го гледам
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
не ми харесват и тва еКапинчо написа:Начи моеш да си представиш къф звер е след като талпа като Сашо Диков не можа да я изтрае. Казват, че и у кревата била толкоз дървена като на танците. Аз не знам.Quid написа:аз се пробвах миналата седмица да гледам по трета канавка щерка и у некво модно ревю
не знам точно защо
и челна стойка да направят все ше е същото:-)
Ма знам бе. Ко лъжеш обществото на "чистите и непокварени младежки отношения"Капинчо написа:Ми Божи бик ша е малко самохвално.Set написа:Я не се прави на бУжЪ кравЪКапинчо написа:Никви. Аз бях смотан и залитах по друго гадже (толкоз ми бил акъла).Set написа:
Абе деде, таа беше подпалила цел Троян и половина София. Ти какви поражения имаш от пожарищата
Ма един съученик го отнесе здраво. Пропи се.
Всъщност
Всъщност
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
oh...Капинчо написа:Взаимно ще да е било. Не знам. Аз щото не мога да я трая. Хеле па като си разжлямби устата да имитира усмивка, а оченцата хвърлят злобни искирици ...4avdar4e написа: Осве това, доколкото съм чувАла, тя не го е изтърпяла него
Абе, кво ми дреме. Да му мисли оня нейния, забравих му името.
А последно. Тя като стана Актриса (щото не можа да влезе медицина), на втората година каза, че много обичала да си идва в Троян да се среща с простолюдието, за да черпи образи.
razbiram q s neosushtestvenite mechti...
az balet shtiah da ucha...
a vlqzoh medicina...
a artistka ne stanah samo zashtoto sum imala defekt v govora( nqmam..!..:))))))))..)
- frisky lioness
- Обратна връзка:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
- Green Light
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Green Light
Много здраво ми напомнихте случака с мой новобранец. Бе кво все за казарматра се сещам, начи?!Set написа:Охо, с посвещение на къпинатаКапинчо написа:Слушай, слушай. Ако много слушаш, довечера ще ти пратя неформална снимка на Пеня на 16 години.Set написа:
Говори говорииии, аз притварям очи и те слушам
Всъщност
Едно голобрадо такова. Жорко. Кюсе. Всеки е така като вас, разказва разни истории за известни личности, и един разправя нещо за Росица Кирилова. И нашия Жорко вика- бе да ти кажа, май няма да си прав, понеже аз не я знам тая история, пък сме близки с Роси Кирилова. И като се почна един бъзик, познаваш ти дедовия ми, направо го скъсаха, даже по едно време викам, бе хора оставете момчето, накрая ще ревне, на нищо го направихте. А новобранцът Жорко, хич и не мисли да ревва. Се едно не се отнася за него, слуша всички, учтив такъв и нищо не казва. Като го питат отговаря спокойно и сериозно. Нито се хили, нито па се разстройва. Мълчаливо лапе беше. Казах му да се спасява от стаята и той излезе. Ама тия не го оставят. Що- викат- като ти е толкова близка, не земе да дойде? Ама да дойде не тая събота и неделя, че излизам отпуска, ами да дойде другата. Пък Жорко вика- ми хубаво. И по- другата неделя, когато цялата патаклама беше позабравена вече, Росица Кирилова в пълен блясък дойде да види Жорко. Аз почти не я помня от тая среща, понеже бях зает да гледам физиономиите на наборите. С еднакви физиономии гледаха и Росица Кирилова и Жорко. Жорко го гледаха по- дълго!
Green Light написа:Много здраво ми напомнихте случака с мой новобранец. Бе кво все за казарматра се сещам, начи?!Set написа:Охо, с посвещение на къпинатаКапинчо написа:Слушай, слушай. Ако много слушаш, довечера ще ти пратя неформална снимка на Пеня на 16 години.Set написа:
Говори говорииии, аз притварям очи и те слушам
Всъщност
Едно голобрадо такова. Жорко. Кюсе. Всеки е така като вас, разказва разни истории за известни личности, и един разправя нещо за Росица Кирилова. И нашия Жорко вика- бе да ти кажа, май няма да си прав, понеже аз не я знам тая история, пък сме близки с Роси Кирилова. И като се почна един бъзик, познаваш ти дедовия ми, направо го скъсаха, даже по едно време викам, бе хора оставете момчето, накрая ще ревне, на нищо го направихте. А новобранцът Жорко, хич и не мисли да ревва. Се едно не се отнася за него, слуша всички, учтив такъв и нищо не казва. Като го питат отговаря спокойно и сериозно. Нито се хили, нито па се разстройва. Мълчаливо лапе беше. Казах му да се спасява от стаята и той излезе. Ама тия не го оставят. Що- викат- като ти е толкова близка, не земе да дойде? Ама да дойде не тая събота и неделя, че излизам отпуска, ами да дойде другата. Пък Жорко вика- ми хубаво. И по- другата неделя, когато цялата патаклама беше позабравена вече, Росица Кирилова в пълен блясък дойде да види Жорко. Аз почти не я помня от тая среща, понеже бях зает да гледам физиономиите на наборите. С еднакви физиономии гледаха и Росица Кирилова и Жорко. Жорко го гледаха по- дълго!
аз не разбрах са къпинчо боднал онази ли или напротивSet написа:Пращай тогазКапинчо написа:Няма да навлизаме в интимни подробности. Това да не е Биг Брадър.Set написа:
Охо, с посвещение на къпината
Всъщност
само некви снимки черно бели некви